Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak měj to jak je ti pohodlné, každopádně většinou je základ se tam nějak upravit, taková ta „džungle“ ty mladší kluky/ chlapy většinou už odradí ![]()
Tak si to můžeš jen upravit, zkrátit… Víš jak… Ať ji najde
a nezapomeňte na ochranu! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v sobotu mě čeká mé poprvés mým přítelem, se kterým jsem rok. Oba jsme dooost mladi (pod zakonem nejsme).
Ale chci se zeptat, nikdy sem to ještě nedelala, on taky ne… je lepší se tam dole oholit? Mam to celkem dost hodne chlupste, ale zase mi vadi to oholene.
Asi kazdej to ms jinak. Ale i tak se ptá, co si o tom myslite?
To jako fakt?
on se jeste, v tydle dobe, neholi?
fuj
to je ekl. Bejt chlap a todle mi predvest, tak zdrham.
@TopSecret naštěstí tobě to nikdo nepředvádí
tak můžeš být v klidu ![]()
Jej, dej ji pokoj, jejich věc… A buď ráda, že sem nehodila foto, jak tu bývá zvykem ![]()
@TopSecret Tak to je snad každého věc jestli se holí nebo ne, každému to vyhovuje jinak.
@TopSecret to je zas názor, to že se to tobě nelíbí neznamená že každá musí být dohola. Já taky radši použiji žiletku a mam to snazší, rychlejší i na hygienu je to výhoda, ale tak když někdo nechce tak proč hned urážet? Jsou chlapi kterým se to zas naopak líbí, i když jich asi nebude tolik ![]()
@Kamkam píše:
@TopSecret naštěstí tobě to nikdo nepředvádítak můžeš být v klidu
Jej, dej ji pokoj, jejich věc… A buď ráda, že sem nehodila foto, jak tu bývá zvykem
@milwinka píše:
@TopSecret Tak to je snad každého věc jestli se holí nebo ne, každému to vyhovuje jinak.
Je to na tobě a i partner ti řekne, jak se mu to líbí, já se úplně oholila a pan zjistila, že se přítelovi líbí chlupatá. Je to individuální, asi bych si na první sex udělala proužek nebo trojúhelník. Nám tehdá bylo 17. ![]()
@Kriss Tina píše:
@TopSecret to je zas názor, to že se to tobě nelíbí neznamená že každá musí být dohola. Já taky radši použiji žiletku a mam to snazší, rychlejší i na hygienu je to výhoda, ale tak když někdo nechce tak proč hned urážet? Jsou chlapi kterým se to zas naopak líbí, i když jich asi nebude tolik
Tak se nema ptat.
snad je to diskuze o holeni. Urcite svuj nazor nebudu psat mezi lovkyne duchu
tam to opravdu nebude nikoho zajimat. ![]()
@TopSecret píše:
To jako fakt?on se jeste, v tydle dobe, neholi?
![]()
fuj
to je ekl. Bejt chlap a todle mi predvest, tak zdrham.
Hele, jestli je jí třeba šestnáct, tak tam nebude mít drn jak čtyřicítka ale pár sexy chloupků.
@TopSecret no fotce bych se tu už právě nedivila… ![]()
Jako šlo to napsat líp… Ale když máš potřebu psát takhle zostra a doplnit to pěknýma smajlíkama, tvoje věc ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, jestli je jí třeba šestnáct, tak tam nebude mít drn jak čtyřicítka ale pár sexy chloupků.
No a cetl si uvodni prispevek?
ma to tam dost-pise.
A tu ctyricitku si radsi nepredstavuju
![]()
Příspěvek upraven 13.09.18 v 21:19
@Kamkam píše:
@TopSecret no fotce bych se tu už právě nedivila…
Jako šlo to napsat líp… Ale když máš potřebu psát takhle zostra a doplnit to pěknýma smajlíkama, tvoje věc
No. Muzu ja za to, ze se mi to nelibi
nastesti zakladatelka byla tak ohleduplna a nedala ji, ponevad si myslim, ze je to troll.
Ahoj holky,
s mým přítelem, se kterým jsem rok. Oba jsme dooost mladi (pod zakonem nejsme).
v sobotu mě čeká mé poprvé
Ale chci se zeptat, nikdy sem to ještě nedelala, on taky ne… je lepší se tam dole oholit? Mam to celkem dost hodne chlupste, ale zase mi vadi to oholene.
Asi kazdej to ms jinak. Ale i tak se ptá, co si o tom myslite?