Manžel mě podvadí se sestrou

Anonymní
6.6.20 16:07

Manžel mě podvadí se sestrou

Zdravím, před pár týdny jsem zjistila že mě manžel podvadí s mou vlastní sestrou :,(. Ani nevím od koho mě ta zrada bolí víc, vůbec nevím proč to manžel dělal, neměly jsme žádné problémy i v sexu nám to klapalo. Ještě jsem to nikomu neřekla, jenom kamarádce která mi rady abych s oběma skončila. Ale já nato nemám vůbec odvahu, mám s manželem 4 děti. Jsem psychicky na dně, skoro pořád břečim a vyčítám si jak tože jsem to nepoznala, vlastně jsem nato přišla nejhorším způsobem, načapala jsem je v nejlepší. Manžel se mi jenom omluvil, a sestra neřekla nic jenom utekla. Byl někdo v podobné situaci s malými dětmi? Dokázali jste někdo odpustit manželovi nevěru?
PS PROSÍM NEPIŠTE MI JAK JSEM BLBÁ ŽE JSEM UŽ MANŽELA DÁVNO NEOPUSTILA. PRO MĚ JE TO TĚŽKÉ KVŮLI DĚTEM, NAVÍC POKUD SE ROZVEDEME NEBUDU MÍT ANI KAM JÍT

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.6.20 16:14

Popřeju ti hodně sil! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.6.20 16:17

Ne, v tehle situaci vazne asi vetsi lidi nebyla.
A co chces tedy za radu, kdyz opustit ho nechces a nemas kam jit? Tak spolkni hrdost a trp. Treba uz spolu pichat nebudou, pripadne si daji vetsi pozor.

• Citovat
  • Upravit
37288
6.6.20 16:19

Ja si neumím představit, že bych jenom na vteřinu uvažovala o tom, s takovým chlapem zůstávat. Neřeknu eště kdyby šlo o cizí ženskou, ale tohle je prostě úchyl, který ti navíc rozvrati i zbytek rodiny :poblion: každopádně hodně sil, nějaké bydlení se da vždy zařídit, pokud se rozhodneš odejít. Víc by mě asi ranila zrada od sestry, tohle ma byt tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.6.20 16:20

Co ti poradit…a jak se k tobě a dětem manžel jinak chová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
6.6.20 16:27

Tak si přečti diskuze od nicku bozuzu…Tam to máš ze strany té sestry. 8) Jinak je mi líto :hug: a drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.6.20 16:31

Není to lehká situace. Ale manžel to vyřeší omluvou a ty mu hned chceš odpouštět?? Promiň, ale to mně přijde přes čáru.

Nebyla jsem v takové situaci, takže psát, že bych odešla, když nevím, je zbabělé. Ale zadarmo bych mu odpuštění rozhodně nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.6.20 16:34

Pokud nejsi troll, tak mas teda peknou smulu. A takove blbosti, ze vam to v sexu klapalo never. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.6.20 16:36

Celkově strašná situace. Tady není co radit. Jsi na něm existenčně závislá, což on sám určitě moc dobře ví.

Holt dělej hluchou a slepou, když máš za to, že bez něj nemůžeš nic.

To nemáš práci, rodiče? Nějaké svoje peníze bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.6.20 16:41
@truelly píše:
Tak si přečti diskuze od nicku bozuzu…Tam to máš ze strany té sestry. 8) Jinak je mi líto :hug: a drž se :kytka:

Tohle je dost stara diskuze, ale porad tady je, ze?

Taky jsem ji precetl celou a prekvapilo me, ze ji dotycna, ktera sestre prebrala manzela nenechala smazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
6.6.20 16:42

Nevera se da odpustit. Nejsem hned pro rozvody. Ale se sestrou? To by na me byla moc silna kava. Bolela by me vic zrada sestry, ale nevim, jake mate vztahy. Muzete si o tom promluvit, udelat si jasno a pak se od toho odpichnout dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
6.6.20 16:45

Prijde mi to ponekud za vlasy pritazene. Muj nazor. Nacapat jen tak nahodou sestru s manzelem? Niceho netuse? Promin, neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
6.6.20 16:46
@Chytrak píše:
Tohle je dost stara diskuze, ale porad tady je, ze?Taky jsem ji precetl celou a prekvapilo me, ze ji dotycna, ktera sestre prebrala manzela nenechala smazat…

To byl otřes. Mluvilo se o tom měsíce… :poblion: A ještě to těhotenství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 16:47

@Lucinka1986 dětem se věnuje hezký, my jsme spolu žádné problémy neměly občas jsme se pohádali jako každý pár.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 16:49

@mroe kdyby mě někdo před měsícem řekl že mi stane něco takového taky mu nevěřim. Ono to byla dost velká náhoda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky