Manžel mě upozaďuje před dítětem, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.4.26 18:57

Manzel me upozaduje pred ditetem

Ahoj vse,
Nevim jak zacit.
Casto ctu jak zeny zanedbavaji sveho manzela, a vebuji 100% pozorbosti diteti a domacnosti, ktery si nalezne jinou. U nas je to naopak.

Jsme spolu nejaky ten patek, mame dvoulete dite.

Prikladny otec, byl u porodu, zajimal se o tehotestvi, pomahal vybirat veci a hrozne se na potomka tesil.
Po porodu to bylo malycky sem, malicky tam. Zpocatku jsem si myslela, ze mi blbnou hormony a prehanim, ale on opravdu venuje svuj volny cas na prvnim miste diteti, pak je barak, auta, zahrada.

A ja? Kytku si musim koupit sama, darek jsem od nej nedostala ani k porodu.
Sex neexistuje - pry proste nema chut nebo je unaveny.
Vecer misto abychom si udelali hezky vecer a popovidali tak uklizi, nebo si pusti film.
Kdyz mame vikend sami pro sebe radeji maka na zahrade, opravuje auto, natira plot… dovolena neni zadna - radeji si prej koupi novou sekacku. Na co dovolena? Proc byt sami ve dvou nekde - tahedeme az dite bude vetsi.
I tchyne nam rika abychon si nekam vyrazili - on je radeji doma u televize nebo si povida se svymi rodici doma.

S malou chodi na hriste, vecer se ji naplno venuje, zboznuje ji a vidi se v ni.

Chapu kdyz chlap maka - obdivuji ho a mela jsem to na nem rada. Drive ale jsme travili cas i spolu. Dle jeho slov se pry nudil, ale ted ma plno prace. Neustale vymluvy.
Premyslim o rozvodu, ale ten odmita, pry nemame zadne problemy.

Zmeni se to casem? Jak muze chlap z zeny prejit na dite a barak a zene nevenovat zadnou pozornost? Kdyz nekam jedu nikdy nezavola zda jsem dojela dobre, jak se mam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16139
10.4.26 19:04
@Anonymní píše: Více

A ptala ses ho, v čem je změna? Proč nechce trávit čas s tebou? Věnuje se dítěti a domácnosti, to zas treba na to kašlou ostatní. Ale že ti tě skoro nevšímá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 19:05

Mám to podobně, jen ten sex je. Ale rychlovka honem ať může jít zase něco dělat. Večer chodí spát brzo. Takže sem i u té TV sama.
Nemá teda problém někam jet, ale musím úplně vše zařídit. Dárky nic, takže už sem se o to přestala i snažit něco organizovat. Nebaví mě to táhnout sama když mi tu snahu nijak nevrací.
Akorát u nás byla taková změna až po třetím dítěti když se začali stavět.
Co dál nevím. Na rozvod to úplně není, ale jestli bude nějaká změna netuším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.26 19:13

@Dahlia0409 pry je unaveny, je to normalni, pry co jsem cekala, a pak zacne ze se malo staram o domacnost, mala diteti, pak to zmebi ze to myslel tak, ze to vse moc prozivam a hystrlercim…

Nevim, obcas mi prijde jak zenska co se neumi vymacknout co chce ale chce to ted hned.
Porod s nim prej nic neudelal. Obcas mam pocit ze me potreboval jen abych mu vyprdla dite a on si mel s kym hrat a vybahrazovat vse, co mu nedaval jeho otec.

Mam ji samozrejme rada strasne, ale snazim se tak nejak zdrave a nezapomibat i na ty ostatni veci. Ale citim se strasne osamela zatimco ji ma v naroci, delaji blbosti a pri tom rekne,,povidej, posloucham te,,

• Citovat
  • Upravit
16139
10.4.26 19:18

A zkusila jsi ho nekdy vytáhnout treba do kina? Nebo na neco, co ma rad, nebo co rad dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
10.4.26 19:23

Přestal tě brát jako partnerku, teď už jsi jen matka jeho dítěte s tím, že tu hlavní úlohu (porodit) jsi už splnila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15092
10.4.26 19:34

Nejdřív si ujasni, jestli máš holku nebo kluka. Jinak to bude vypadat, že trollis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79701
10.4.26 21:24

@karkarka máš postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.4.26 21:28

Mela jsem to podobne, v lednu jsme sli od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5860
10.4.26 23:20
@karkarka píše: Více

Taky jsem se nad tím pozastavila.
Ale myslí to asi jako maličký - adjektivum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
11.4.26 06:52

On tě vůbec nevnímá jako partnerku, nechce s tebou trávit čas. Že se věnuje dítěti je hezký, tak to má být, ale nemá jen dítě, má i tebe. A ano, jak píšeš, tohle dělají i některé ženy. Po narození potomka odsunou chlapa na vedlejší kolej, a pak to dopadne blbě.
Přemýšlíš o rozvodu, on ho odmítá protože podle něj žádný problém nemáte. Máte, a velký. A jestli ho nebude řešit, tak to dopadne blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13095
11.4.26 06:58

Nezlepší se to. Opravdu to vypadá, že jsi byla jen inkubátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
11.4.26 07:13
@karkarka píše: Více

Taky mi to prijde jako trolling. Jakoze obrátila role.
Ten chlap mi prijde jak zenska na materske, maka maka a zenska si stezuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79701
11.4.26 10:09

@Tarena jo, přesně. Protože kdyby tohle napsal chlap, tak dostane čočku, že je bezohledný sobec, co se neumí vyrovnat s tím, že žena přenesla veškerou svou pozornost a péči na děcko a plní svou nejčestnější povinnost. A co by jako chtěl. Ovšem zajímavé je, co člověk čte, když se to takhle otočí. Klasický dvojí metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
11.4.26 10:36
@izabe píše: Více

Stejně tak to mají některé ženy. A moc se s tím asi dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí