Zajímavý článek o singleovství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11283
8.4.26 11:57

Zajímavý článek o singleovství

Aneb ženy jsou prý bez partnera spokojenější:

https://magazin.aktualne.cz/…azal-vyzkum/

To bude fejk, nebo kecaj, ne?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1499
8.4.26 12:04

Podle mě naprosto logické. Když si tady čtu zkušenosti žen, tak u většiny chlapů fakt není o co stát. Pak se jim nedivím, že být sama je pro ně příjemnější. Ale můžou si za to trochu i samy. Hodně žen se dobrovolně stylizuje do role služek a mučednic, které všechno zastanou. Jiné na sobě nechají dříví štípat. A podle toho si i vybírají partnery. Pak si stěžují, jak na tom jsou. Tím je nechci hanět, nejspíš za to svoje nastavení nemůžou, resp. neumí si pomoct. Pořád ale platí - jaký si to uděláš, takový to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.4.26 12:04

Jsou chvíle, kdy mě přemůže únava a já si říkám, že jsem byla mlada a blbá (a proto se tenkrát vdala a udělala si dětičky :mrgreen: ), pak jsou chvíle, kdy lituji nezadné, stále svobodné a bezdětné spolužačky (njn, 40-citka na krku, čas nějak utekl :think: ). Ale obecně, pokud by se tento vztah s manželem a dětmi rozpadl, tak nejspíš novou lásku nehledám a naopak vytěžím ještě energii a čas pro sebe. Takže já si umím představit, že ženy jako já (tj.uz s dětmi a zkušeností s dlouhodobym vztahem) volí cestu singl a jsou velmi spokojené. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
8.4.26 12:36

@hygienistka750 mám to úplně stejně, ale hlasovala jsem dle fáze měsíčního cyklu, protože když zavelí ovulace, tak bych na těch pár dnu v měsíci nějakého chlapa potřebovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
8.4.26 12:59

A co se ještě dozvíme, že voda je mokrá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
8.4.26 13:02
@asddsa píše: Více

V kostce :palec:
Je to tím, že ženy jsou vychovávány k poslušnosti. A jako hodné holky by přece neměly říkat „ne“. Jenže situace se v posledních pár letech začíná naštěstí měnit a ženy pomalu začínají otevírat oči. A vidět v sobě vlastní hodnotu a hlavně to, jak jsou využívány a jak chřadnou, a často kvůli někomu, kdo si jejich oběť ani nezaslouží nebo je dokonce kritizuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.4.26 13:12
@WhiteCrow píše: Více

Ano, neříkat ne + city a potřeby všech kolem jsou důležitější než ty vlastní 8)
Jinak to mám stejně jako @hygienistka750 -do puntíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148066
8.4.26 13:42

Přesně. Pořád ty tendence jsou.
Viz zrovna proběhlé Velikonoce. Velké téma. Když nechceš dostat pomlázkou, jsi hysterka, kazíš legraci a tradici, vždyt to generace před námi vydržely. Tak nedělej vlny.
A tak je to se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
8.4.26 13:49
@Anna766 píše: Více

Mně to moc nejde do hlavy, protože kdybych měl dceru, tak bych naopak chtěl, aby byla silná a emancipovaná. Nechtěl bych, aby byla onucí nějakého cizího chlapa. Proto ani z pohledu výchovy mi tohle nastavení nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
8.4.26 14:11

A kolik si myslíš, že takových uvědomělých chlapů jako ty, kteří si uvědomují možné dopady své výchovy a kteří vůbec nějak aktivně do té výchovy zasahují, existuje? Většina to fakt není :) A abych nekritizovala jen chlapy, tak v tomhle módu jede i velká část žen-matek, protože opakují to, co jim bylo přímo nebo nepřímo vtloukáno do hlav. Větší část lidí ten patriarchální řetěz nepřetrhne. Ostatně je to vidět i tady - mnoho uživatelek se tomuhle přímo vysmívá, a nebývají to jen ty méně intelektuálně obdařené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148066
8.4.26 14:26

Tvé myšlení chápu a líbí se mi. Ale jsi fakt jeden z mála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105274
8.4.26 14:30

Včera jsem to sem dávala

A podle mne nekecaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
8.4.26 14:49
@Venetia píše: Více

Já (nejen já) jsem sem tuhle statistiku dávala už asi tak 2 roky zpátky :lol: K nám na východ všechno přichází se zpožděním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11283
8.4.26 15:08

Podle mě není vzorek dostatečně reprezentativní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105274
8.4.26 15:30