Zajímavý článek o singleovství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.26 10:42
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

To je v poradku, neni potreba sdilet pohled ani na vztahy a ani na zivot. Prakticky na nic. Ja se k tomu nejak prozil a netvrdim, ze je to idealni, nicmene pro me uz patrne jediny zitelny model. Sdilim svuj pohled a rozhodne netvrdim, ze je ten spravny :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.26 10:45
@Ploskutáček píše: Více

Urcite nehledam zenu kvuli servisu a to same plati o sexu. Driv jsem to videl krapet jinak. On se pohled na vztahy meni podobne jao najine veci. Treba na oddelene loznice :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
11.4.26 10:53
@Anonymní píše: Více

A tak to je normální, člověk začíná s plenami, pak je nějaký čas nepoužívá, až se k nim nakonec zase vrací.

• Citovat
  • Upravit
11285
11.4.26 11:08
@Anonymní píše: Více

Jo, oddělené ložnice mě před lety šokovaly, dnes musím uznat, že to má i výhody. Ale když řekneš, že máte oddělené ložnice = nespíte v jedné cimře, automaticky to evokuje partnerskou krizi a neshody, protože muž a žena mají sdílet jedno lože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36390
11.4.26 11:21

Coby? :think:
A je tam teď:
https://magazin.aktualne.cz/…ika-vlaskova
:lol:
Takže single můžou být lidi i v mezidobí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
11.4.26 11:44
@M_Vladim píše: Více

Díky za Smetanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
12.4.26 09:01

Tak člověk asi může být šťastný sám. :think: Ostatně poslední dobou se objevuje při seznamování požadavek, že potenciální budoucí partner má být „spokojený sám se sebou“, což bychom mohli brát jako šťastný. Já tedy souhlasím s myšlenkou, že partner sám o sobě nás šťastnými neudělá, ale přesto myslím, že člověk, pokud potká toho správného, je ve vztahu šťastnější. Sice dokážeme fungovat jako samostatné jednotky, ale máme své silné a slabé stránky, něco nám úplně dobře nejde, ale pokud najdeme partnera, které to má naopak, vzájemně budeme spolu silnější a tedy i šťastnější. Oba dva.

A k tomuto by ty vztahy měly být. :) Krom výchovy dětí, které by měly vyrůstat za přítomnosti obou rodičů a vidět, že ve dvou se to lépe táhne, a tak by to mělo být normální.

Jenže hledat v dnešní době vhodný protějšek se zdá být složitější, asi si fakt myslíme, že bez partnera je nám lépe.

Mně přijde, když nad tím přemýšlím, že chlapi to mají v dnešní době složitější. Když se podíváme už na malé kluky a holčičky a jejich chování, ukazují svou přirozenost, holčičky bývají obvykle hodné, rády o něco pečují, kluci jsou zase rošťáci, blbnou, lezou po stromech, zkoumají okolí a pod., já nevím, co vše. Dává to smysl, role ženy byla po staletí i tisíciletí starat se o děti a domácnost, muži zase obstarávali potravu, lovili a chránili svou domácnost před nepřítelem. Jenže doba se změnila, péče o domácnost a děti se víceméně nezměnila, ale lovení a shánění potravy se dost změnilo, i ochrana domácnosti. Tyto mužské role převzaly obchody, policie a další istituce. Čili chlapi vlastně z většiny teď dělají to, co jim není úplně přirozené, a neví, jak s tím naložit. :think: Což má svoje všelijaké následky, o kterých se tady bavíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
12.4.26 09:20
@Venetia píše: Více

cau, asi mas pravdu, statistika sedi,
ale ja nejak neberu to jejich zduvodnovani,
to mi prijde dost mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit