Manžel nebo přítel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.6.12 12:32
@sieta.m píše:
Hm, to není dobré, že dokáže zneužít toho, s čím se mu svěříš…to nevím, jestli jde nějak zachránit…možná poradnou

Hmm, ale podle jeho slov, že on žádný problém nemá, proč by někam chodil… Jak by také mohl mít… Od chvíle, kdy jsem začala projevovat svoji lásku k němu naplno, je si prostě jistý v kramflecích :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7139
17.6.12 13:03

Já bych nevěru neodpustila a ani kvůli dítěti manžel to samé, zůstávat spolu jen kvůli dceři je blbost a nejen vy dva, ale ani ona není ve finále štastná..pokud bych přítele milovala a bylo by mi s ním krásně určitě bych dala tomu vztahu šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 13:47
@lukresia píše:
Já bych nevěru neodpustila a ani kvůli dítěti manžel to samé, zůstávat spolu jen kvůli dceři je blbost a nejen vy dva, ale ani ona není ve finále štastná..pokud bych přítele milovala a bylo by mi s ním krásně určitě bych dala tomu vztahu šanci

To ano, proti té šanci nic nemám. Není podmínkou, že se zrovna jejich vztah bude vyvíjet špatně jako to bylo v mém případě. Ovšem je taky otázka, kdo považuje to nebo ono už za špatné a pro vztah alarmující. Na druhou stranu, když si z toho vezmu to pozitivní, můj vztah mi pomohl odpoutat se od manžela a navíc není nikde dáno, že se z toho věčného placení nikdy nevyhrabou.. ale to už je otázka času a jiných aspektů.
Každopádně moje reakce byla jen z mé momentální zkušenosti. Taky jsem si zamilovala krásné a vášnivé chvíle, kterým jsem dávala přednost před rozumem.
Co naplat. Každý si vždy stejně vezme z rad jen to, co je mu vlastní.
Hodně štěstí tedy při rozhodování…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí