Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jestli je to pravda, tak dobře ti tak, nemáš být nevěrná!
@ladai píše: Více
Vidíš a já tomu i věřím. Viděl jsem pár romantických filmů, kde to tak bylo. Je pravda, že tam nebylo napsáno „podle skutečné události“, ale věřím, že to bylo jak ze života. Svatba, teda na konci nebyla, ale happy end tam byl. To zase jo. Tak proč tomu nevěřit.
@JoHoP píše: Více
Problém romantických filmů je v tom, že z pokračování většinou vyjde horor. Čím větší happy end v prvním díle, tím víc hrůzy v pokračování ![]()
@Anonymní píše: Více
Asi bych chtěl znát i verzi ze strany manžela… ale i tak mám mnoho pochybností o pravdivosti tohoto příběhu - pokus se pletu, pak je autorka hodně mimo „mapu“ a on je reálně na léčení. ![]()
Nicméně, celý příběh zavání značnou fabulací…
@Fro66 píše: Více
Vždyť to vzal sportovně. Co na tom, že ten sport je bojový.
@Vodnář-u-Topolu Taky jsem měl chuť dát ex pár pěkných facek ale zbytečné problémy. Udeřil jsem tam kde ji to bude bolet víc než pár facek a to jsou peníze. Během hodiny jsem zrušil všechno co jsem jí pravidelně platil včetně telefonního čísla a platební karty a během rozvodu jsem trval na na plnění předmanželské smlouvy do písmene takže musela vrátit všechno od čeho jsem měl doklad s mým jménem.
@Petrrrr píše: Více
Jo, jo, to ony nemají rády. To já to ještě vylepšil. Raději jsem si žádnou nevzal. Jednou to ale bylo jen tak, tak.
Tak z toho co tu zaznělo, tě i on nejspíše podvádí. Vi jak to chodí. Takže to sledování není oboustranné, že? Každopádně za fyzický útok ho dat na policii. Sledovat tě nesmí. Takového vydírání je schopen snad jen psychopatický narcis. Jsem si jistý ze měl za život několik milenek. Tito lidé mají potřebu obdivu. Takže se seber a res to. Stejně se s Tebou dříve nebo později rozvede, protože sis dovolila věnovat se jinému. Ale než se rozvede, ještě tě bude chvilku terorizovat a pak tě dodělá. Sbirej alespoň důkazy abys měla proti němu argumenty k rozvodu. Jinak hodně štěstí!