Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odejdi. Seber sílu a jdi pryč. Jestli Ti už byl schopný napálit tak, že Ti praskl bubínek, co bude dál?! nehledě na to, že omezuje v osobní svobodě! Obrať se na nějaký spolek - třebas Bílý Kruh bezpečí, tam Ti poradí, co a jak.
Snad brzy z toho pekla vypadnes ![]()
Píšeš, že jste měli pěkný a vyrovnaný vztah. To začal být takhle násilnický až teď? Tomu se mi nechce věřit, že bys to dříve neprokoukla. A asi jsi k té nevěře nějaký důvod měla. Zároveň moc nevím, co čekáš za radu. Proste odejdi. Do ted ti nevadilo, ze rozbíjíš rodinu.
Jestli je to pravda, tak už jsi měla být dávno pryč a nestahovat TO.
Seber odvahu a vezmi nohy na ramena. To je jedine, co ted muzes udelat spravne! Drzim ti palce, at tento krok zvladnes! S takovym clovekem nemuzes prece zit. Uz chybi jen to, aby te znasilnoval, kdyz chce neustale sex po tom co te zbil!!!
@Anonymní píše: Více
Cože? Udala bych ho za ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a flákla mu na stůl rozvodové papíry. Co jsi udělala není zdaleka v pořádku, ale co předvádí tvůj chlap je těžce za hranou.
Seber se a vypadni, kamkoliv.Jdi na PČr, podej znova TO a vše jim řekni, o vyhrožování, strachu i vynuceném sexu. Řekni vše rodičům, spolehlivým přátelům, hledej pomoc. Kontaktuj nějakou organizaci na pomoc tžranžm a ohroženým ženám. Řekni v práci, že když bez vsvětlení nepřijdeš, možná ti ublížil manžel. Ale hlavně odejdi, HNED a neříkej manželovi, kde jsi. Držím palce a přeju vše dobré.
@Anonymní píše: Více
Kde se do tak hezkého a vyrovnaného vztahu mohl připlést o 25 let mladší zajíček?
(tím neschvaluji násilí)
Taky mi příjde troll, to je jak z nějakého filmu, mám dojem, že tu někdo na svátky chce dobře rozjet diskuze ![]()
V září jsem měla lehké dobrodružství s mužem mladším o více než 25 let. Šlo o chatování, setkávání se v autě, povídání, líbání, bez sexu. Bylo to velmi romantické, něžné. Dál jsme nepokročili. Chtěli jsme pokročit tím, že jsme si naplánovali pobyt v hotelu. K tomu však nedošlo, protože manžel na toto vše přišel, protože se mu zdálo, že jsem často mimo domov. Dal mi do auta starý mobil a přes sdílení polohy zjistil, kde se pohybuji. Po zjištění mého dobrodružství mě zbil tak, že mám prasklý ušní bubínek, doba léčení min. půl roku. Zabavil mi na 2 dny můj mobil, musela jsem mu dát PIN a můj pracovní notebook. Po zbití mi nadále nevěřil, že už se s dotyčným nescházím, tak mi nainstaloval do auta GPS (toto jsem tehdy nevěděla, na to jsem přišla mnohem později), sledoval mě, dokonce si zajistil kamerové záznamy z jednoho parkoviště, kde jsem jsem parkovala a tam jsem prý se s dotyčným setkala. Nebyla to pravda, manžel nepoznal z kamerových záznamů, že nejde o mé auto. To se ukázalo až později. Na základě toho nepravého důkazu mi rozbil telefon, šel slovně napadnout mého mladého přítele u něj doma. Zjistil si nějakým způsobem, jak se můj přítel jmenuje, kde bydlí, kde pracuje, zjistil si vše o jeho rodině!!! To jsem nevěděla ani já o příteli. Manžel mi vzal dispoziční práva k jeho účtům a jiným náležitostem. Abych nerozdala jeho jmění svému příteli, přitom já mu nedala ani korunu a manžel to na bankovních účtech může vidět také. Na policii jsem stáhla obvinění, že jsem byla napadena, takže manžel je bez viny. A pořád vyhrožuje, že mému příteli zláme nohy. Já už však s přítelem nejsem více jak 1 měsíc v kontaktu, protože mám já i on strach. Na mého manžela nic neplatí, ničeho se nebojí. A chce po mně neustále sex, i když já odmítám. A já teď nevím, zda s ním má zůstat. Copak to je adekvátní reakce na mou „nevěru“? S manželem jsme měli vždy pěkný, vyrovnaný vztah. Já se asi lehce pobláznila do mladého muže, nechtěla jsem opouštět rodinu. Máme 3 děti, 2 dospělé a jedno dospívající. Nezvládám to psychicky, i když už je to přes 2 měsíce. Pořád manžel o mně říká, že jsem pokažená. K psychologovi jít nechce. Buď budeme spolu žít jako manželé nebo musím odejít pryč (dům je jeho). Jak mohl vzít manžel tak násilně spravedlnost do svých rukou aniž by mi předtím něco řekl, že má podezření nebo tak? Nemůžu se přes to přenést. Nesmím to nikomu říkat, tak jsem potřebovala to někomu sdělit. Jsem na zhroucení a manžela nesnáším, nemůžu dělat jako že se nic nestalo, jak mi říká manžel. Nevím, zda mám zůstat nebo odejít.