Manžel stále lže

Anonymní
12.8.16 19:09

manžel stále lže

Ahoj potřebuji se jen vyzpovídat, jsme s manželem přes sedm let, máme tři děti…hodněkrát mi lhal jak v banalitách tak v důležitých věcech. Asi před dvěmi měsíci jsem si náhodou přečetla smsku, kterou zapoměl smazat (jsem bez telefonu tak používám často jeho) nějaké „prý“ holce z benzinky jestli mu dnes pošle nějakou erotickou smsku. Následovaly výmluvy a že prý si to smaže a psát si s ní nepotřebuje. Dnes mi dal telefon abych zavolala na inzerát, a ejhle kdo byl v posledních volaných číslech. Zas ta jeho známá…nejdřív zapíral že je to cizí číslo (moc dobře vím že je to ona tu koncovku si pamatuji) smsky měl vymazané měl je jen ve výpisu. Pak lhal že mu psala jen ona (psal ji první on) A víte co je na tom nejlepší? Že minutu předtím jsem mu poslala zprávu, že jsem ráda že spolu poslední dobou bez problému fungujeme, že si uděláme hezký večer atd… Je mi z toho blbě, se skoro klepu, su blbá já vím, vždy mu uvěřím, přitom už tolikrát se nestyděl mi lhát přímo do očí… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26872
12.8.16 19:12

To zamrzi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.8.16 19:12

A proč ho tedy neopustíš?

• Citovat
  • Upravit
66816
12.8.16 19:13

No, kokot. Spojila jsi s ním svůj život, máte děti. Buď máš koule a prachy na to odejít, nebo si užij, co sis zavařila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.8.16 19:13

Když ti všechno řekne podle pravdy, tak to bude OK? Není problém spíš v tom, že flirtuje (minimálně) s jinými? Ačkoliv mnoho diskutujících ti určitě napíše, že flirt nic neznamená a je dokonce žádoucí pro lepší pocit. A rozmysli si, co budeš dělat, až se tu pravdu dozvíš.

• Citovat
  • Upravit
2839
12.8.16 19:14

Zenske proc s takovyma chlapama zustavate, to si ani trochu sebe nevazite? Nevim co tady chces resit, v tvem pripade je jedina rada opustit ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
12.8.16 19:16

Máš na výběr - buď se na něj vykašlat, pokud to zvládneš finančně i psychicky, nebo s ním zatím zůstat (není jiná možnost) a zřídit si také vlastní život po svém. Tohle je ubohý, těžko ti to může nějak vysvětlit.
Když ale používáš jeho mobila anemáš svůj, tak si nedovedu představit, jak se na něj vy… Jsi na něm závislá i s telefonem…

Příspěvek upraven 12.08.16 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
12.8.16 19:17
@lauraka píše:
Zenske proc s takovyma chlapama zustavate, to si ani trochu sebe nevazite? Nevim co tady chces resit, v tvem pripade je jedina rada opustit ho.

Nechce nic resit. Pise, ze se potrebuje vypovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
12.8.16 19:18

@cecetka No jenze to je k nicemu, tohle je potreba resit ma-li byt stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 19:19

@blabla123 Protože jsem blbá, protože se stále snažím, snažím se přecházet jeho cholerické nálady, ještě dnes jsem mu psala že jsem ochotná vše smést ze stolu a začít znovu. Tím jak se víc motá do svých lží tím víc ještě obviňuje mě ze všeho možného i nemožného. Vše dokáže překroutit a hodit v konečné fázi na mě. (psal si jí protože „určitě“ i já si s někým píšu). Pak se omlouvá, slibuje - někdy mám pocit že nechce přijít o teplé místečko v baráku, pohodlíčko…jsem fakt kráva, dělala jsem si opravdu naděje, že prostě to zvládnem spolu být…ale já tohle prostě nedávám, tyhle lži mě dost zraňujou.

• Citovat
  • Upravit
670
12.8.16 19:21
@Anonymní píše:
@blabla123 Protože jsem blbá, protože se stále snažím, snažím se přecházet jeho cholerické nálady, ještě dnes jsem mu psala že jsem ochotná vše smést ze stolu a začít znovu. Tím jak se víc motá do svých lží tím víc ještě obviňuje mě ze všeho možného i nemožného. Vše dokáže překroutit a hodit v konečné fázi na mě. (psal si jí protože „určitě“ i já si s někým píšu). Pak se omlouvá, slibuje - někdy mám pocit že nechce přijít o teplé místečko v baráku, pohodlíčko…jsem fakt kráva, dělala jsem si opravdu naděje, že prostě to zvládnem spolu být…ale já tohle prostě nedávám, tyhle lži mě dost zraňujou.

Promiň, ale já si myslím, že tohle opravdu nemá smysl, je to narcis, který své prohřešky ještě umně přehraje na Tebe… jestli máš kde bydlet, jedná se o tvůj dům, ykopni ho, evidentně si tě neváží (což by mi možná vadilo ještě víc, než že mne nemiluje), dělá si s tebou, co chce a nakonec už si sama sebe nebudeš vážit ani ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 19:22

Finančně by to nebyl zas takový problém, ale ty koule na to mi asi chybí..Telefon si samozřejmě jdu pořídit hned zítra. Mě se totiž rozbil a nějak jsem si užívala období že po mě nikdo nic nechce (většinou moje matka) až jsem si říkala že už si snad ani žádný nepořídím.

• Citovat
  • Upravit
2839
12.8.16 19:25

Tak pokud je barak tvuj, tak to uz vubec neni co resit. Mas ohromnou vyhodu ve srovnani s jinymi diskuterkami zde na Emiminu, ktere by rady odesly, ale financni situace jim to nedovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 19:28

@eva333 Máš pravdu, je narcis,
http://www.elyna.wz.cz/…ychopata.htm
tady bohužel má z faktoru 1 8/8
když rodina mě pořád říká jaký je skvělý, co blbnu (dokáže se před lidma krásně přetvařovat a chválit se). Pořád to v sobě přemítám a nedokážu se k ničemu dokopat…jsem prostě debil. Vždycky mu naivně ty jeho řečičky spolknu a věřím že to bude jiné… :( ano můžu si za to sama že jsem ho neposlala někam už dávno…

• Citovat
  • Upravit
49159
12.8.16 19:30
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji se jen vyzpovídat, jsme s manželem přes sedm let, máme tři děti…hodněkrát mi lhal jak v banalitách tak v důležitých věcech. Asi před dvěmi měsíci jsem si náhodou přečetla smsku, kterou zapoměl smazat (jsem bez telefonu tak používám často jeho) nějaké „prý“ holce z benzinky jestli mu dnes pošle nějakou erotickou smsku. Následovaly výmluvy a že prý si to smaže a psát si s ní nepotřebuje. Dnes mi dal telefon abych zavolala na inzerát, a ejhle kdo byl v posledních volaných číslech. Zas ta jeho známá…nejdřív zapíral že je to cizí číslo (moc dobře vím že je to ona tu koncovku si pamatuji) smsky měl vymazané měl je jen ve výpisu. Pak lhal že mu psala jen ona (psal ji první on) A víte co je na tom nejlepší? Že minutu předtím jsem mu poslala zprávu, že jsem ráda že spolu poslední dobou bez problému fungujeme, že si uděláme hezký večer atd… Je mi z toho blbě, se skoro klepu, su blbá já vím, vždy mu uvěřím, přitom už tolikrát se nestyděl mi lhát přímo do očí… :,( :,(

blbec.. bohužel.. chová se jako každej chlap co loví milenku no.. vím že tzo bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí