Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@blabla123 Protože jsem blbá, protože se stále snažím, snažím se přecházet jeho cholerické nálady, ještě dnes jsem mu psala že jsem ochotná vše smést ze stolu a začít znovu. Tím jak se víc motá do svých lží tím víc ještě obviňuje mě ze všeho možného i nemožného. Vše dokáže překroutit a hodit v konečné fázi na mě. (psal si jí protože „určitě“ i já si s někým píšu). Pak se omlouvá, slibuje - někdy mám pocit že nechce přijít o teplé místečko v baráku, pohodlíčko…jsem fakt kráva, dělala jsem si opravdu naděje, že prostě to zvládnem spolu být…ale já tohle prostě nedávám, tyhle lži mě dost zraňujou.
ty seš ochotná… a on o to stojí? váží si toho? cení si tvé vstřícnosti? ![]()
Ja bych ho na tvem miste vyhodila z baraku aspon na cas, aby si uvedomil, ze to myslis vazne. On si z tvych narku nic nedela, ma z tebe legraci, pousti to jednim uchem dovnitr a druhym ven, skoda slov, zbytecne se vysilujes, je mu je uplne fuk co rikas, pac vi, ze mu stejne vzdy odpustis a muze si delat co se mu zamane. Mela by jsi byt tvrdsi.
@jdukolem vždycky se tváří a chová jakože jo, jenže pak zas vypluje jeho pravá tvář na povrch
jako nechodí po hospodách, doma mi pomůže i s dětmi. Jenže já bych raděj aby si na to pivko občas zašel, ale byl upřímný a čestný a neponižoval mě. Nemá ani moc kamarádů… ![]()
@lauraka Já bych tak moc chtěla…jenže asi opravdu na to nemám koule.
Musím se nějak sebrat a něco s tím už udělat…
@Anonymní píše:
@jdukolem vždycky se tváří a chová jakože jo, jenže pak zas vypluje jeho pravá tvář na povrchjako nechodí po hospodách, doma mi pomůže i s dětmi. Jenže já bych raděj aby si na to pivko občas zašel, ale byl upřímný a čestný a neponižoval mě. Nemá ani moc kamarádů…
to není nic extra vyjímečného, to dělají i chlapi kteří nemají techtle v sms ![]()
baví tě pořád odpouštět a dávat šance?
Nevím, k něčemu takovému musí mít chlap důvod…
Má tvůj chlap nějaký důvod tohle dělat?
Taky cítím že po jeho odchodu mi bude tak nějak lépe…důvod mě moc nenapadá, s tím že mi lhal jsme měli problém už od začátku vztahu, no moje chyba, vždy jsem ho omluvila, odpustila mu. Je taky extrémně žárlivý, stačí že asi moc mile pozdravím přítele své kamarádky a už to mám na talíři. Fuu je mě těžko…dám děcka spát, otevřu si pivo a mám o čem přemýšlet…
Díky aspoň je to ze mě venku ![]()
@Anonymní píše:
@lauraka Já bych tak moc chtěla…jenže asi opravdu na to nemám koule.Musím se nějak sebrat a něco s tím už udělat…
Pokud je barák tvůj, a finančně by to taky nebyl takový problém, tak to vypadá, že jsi na něm patologicky závislá. Doporučuji návštěvu solidního psychologa, aby tě
odblokoval. Anebo si zvykni, že takto budeš muset prožít zřejmě celý život. ![]()
@Anonymní píše:
Taky cítím že po jeho odchodu mi bude tak nějak lépe…důvod mě moc nenapadá, s tím že mi lhal jsme měli problém už od začátku vztahu, no moje chyba, vždy jsem ho omluvila, odpustila mu.Je taky extrémně žárlivý, stačí že asi moc mile pozdravím přítele své kamarádky a už to mám na talíři. Fuu je mě těžko…dám děcka spát, otevřu si pivo a mám o čem přemýšlet…
Díky aspoň je to ze mě venku
I prd velebnosti, neni zarlivy. Jen jedna dle hesla „Podle sebe soudim tebe“.
@vonajebohyne píše:
I prd velebnosti, neni zarlivy. Jen jedna dle hesla „Podle sebe soudim tebe“.
přesný ![]()
@Anonymní píše:
@blabla123 Protože jsem blbá, protože se stále snažím, snažím se přecházet jeho cholerické nálady, ještě dnes jsem mu psala že jsem ochotná vše smést ze stolu a začít znovu. Tím jak se víc motá do svých lží tím víc ještě obviňuje mě ze všeho možného i nemožného. Vše dokáže překroutit a hodit v konečné fázi na mě. (psal si jí protože „určitě“ i já si s někým píšu). Pak se omlouvá, slibuje - někdy mám pocit že nechce přijít o teplé místečko v baráku, pohodlíčko…jsem fakt kráva, dělala jsem si opravdu naděje, že prostě to zvládnem spolu být…ale já tohle prostě nedávám, tyhle lži mě dost zraňujou.
Odejdi bude ti lépe ![]()
@Anonymní píše:
@lauraka Já bych tak moc chtěla…jenže asi opravdu na to nemám koule.Musím se nějak sebrat a něco s tím už udělat…
Co pomoc od psychologa?
@Anonymní píše:
Taky cítím že po jeho odchodu mi bude tak nějak lépe…důvod mě moc nenapadá, s tím že mi lhal jsme měli problém už od začátku vztahu, no moje chyba, vždy jsem ho omluvila, odpustila mu. Je taky extrémně žárlivý, stačí že asi moc mile pozdravím přítele své kamarádky a už to mám na talíři. Fuu je mě těžko…dám děcka spát, otevřu si pivo a mám o čem přemýšlet…
Díky aspoň je to ze mě venku
No vida, a máme celkem jasný důvod.
On má malé sebevědomí, vůbec ci nevěří a tak má silnou potřebu si dokazovat, jakej je chlapák… Ptal jsem se ne na důvod proč Ti lhat ale proč si dopisovat s nějakou jinou…
Pokud si tě neváží tak to stejně půjde do kytek. A z toho co píšeš si tě neváží. To že žárlí je přesně jak to píše vonajebohyne. Myslí si, že máš taky choutky na jiný. Ty mu přece nebudeš nasazovat parohy.
Nevím co poradit. Nechci ti psát odejdi. Máte děti je to těžký, ale v takhle žít dalších 20 let taky nebude pro tebe dobrá volba.