Manželká krize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
1.1.09 16:50

Holky, já vím, lidi jsou občas hnusní a protože se nemůžeme vidět, je jasné, že úchyláků a debilů je hodně. Nechtěla jsem se Tě lacenko, dotknout. Jen mi Tvá reakce přišla agresivní. Jasně, že je to trošku zvláštní, ale já naprosto souhlasím s Tea1. Třeba se nám autor ještě ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.16 01:08

Zdravím už nevím kde jinde se zeptat je mi 31 a s manželkou procházíme krizí už přes rok a nikam to nevede. jsme spolu 6 let a máme dvě děti. manželka je nerozhodná a neví co chce příjde mi že to celé sabotuje ale když příjde řeč na rozvod tak se cuká. měli jsme komunikační problémy a občas jsme se škaredě pohadali. když jsme to zacali řešit zašel jsem si k psychologovi a ona řekla že tam taky pujde já nekolikrát ona jednou a kašlala na to. a tak to je se vším. ozvala se ji kamaradka která na ni kašlala 3 roky pořád někam chodí má milion koničku ale doma na to jaksi kašle i na dětí. má je ráda ale moc se nezájímá. nebylo to sní vždy jednoduché ona je taková chladná ale takovou ji znám a takovou ji miluji a právě že pořád ikdyž jsme byly na sebe zlí. někdy jsem řekl něco čeho lituji ale nikdy jsem nic neudělal jen blbý keci. ale ona nic neřekne ona rovnou činí. podvedla mě ikdyž bez sexu tak citově lhala mi odpustil jsem ji. Blokuje mě na soc. sitích abych neviděl co dělá smazala naše fotky z profilu změnila hesla prostě mě zapíra hodně mě to ubližuje a s ní to ani nehne. a co je muj problém chci to asi ukončit a nevím bojím se že moc neuvidím děti zvlášt jedno ten je nevlastní a já bez nich neumím žít každou volnou chvilku jsem s nima hrajeme si chodíme na výlety já to bez nich prostě nedám a tak zkouším manželskou poradnu řekla že tam pujde ale nevím jestli se smířím s tím že kolem ni je najednou takové tajemno a jestli chápe že mi ubližuje. nejsem žádnej svatoušek jsem nervák ale chápu svoje chyby a snažím se je napravit. Pokaždé když se ji snažím říct že mi to není příjemný co dělá odpalkuje mě. vždy byla a je pro mě na prvním místě, já u ní tak na 255. co mám dělat. omlouvám se že anonymně ale manželka je tu také. a já jsem tu kvuli dětem protože někdy i tatínci musí dělat maminku. a náka ta rada se vždy hodí.

• Citovat
  • Upravit
66859
23.1.16 01:32

Normální je mít své soukromí (hesla na internetu apod.), se zbytkem neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat