Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepíšeš to hlavní a to kde je problém. Ono totiž v těhotenství dost ženským vadí i když chlap jen dejchá
Za 1. to bude tvyma hormonama.
Za 2. Covid doba je taky na hlavu.
Promluvte si a zkuste si dát čas třeba rok, to snad už hormony poleví a tahle doba pomine.
Buďto si to sedne nebo ne, ale nedělejte unáhlené závěry
A co máte za rozpory? V těhotenství s tebou mlátí hormony je to náročný období a po porodu ještě náročnější.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vlastně nevím proč sem píšu ale asi se potřebuju vypsat, tak snad to nevadí, bohužel nemám nikoho komu bych se mohla svěřit a vypovídat… Jsem vdaná od srpna 2020, všechno super, plánovali jsme mimčo.. no jenže se to v lednu letošního roku povedlo a já jsem těhotná, ale o co jde..od té doby máme krizi v manželství..zkoušeli jsme ji vyřešit, popovídat si o Tom, ale stejně to vydrží jen na pár dní..a já už toho stresu během těhotenství mám dost.. na miminko se těšíme oba dva a moc.
Ale asi si nerozumíme nebo já nevím.. často přemýšlím že partnera opustím..nebo spíš on mě- protože dům, koupila jsem ho před manželstvím je můj a já naštěstí zázemí mám a vím že rodina by mi pomohla s miminkem taky…máte taky tohle někdo za sebou? Dá se to zvládnout? Omlouvám se za dlouhy text ale asi to potřebuju dostat ze sebe ven..
A proc se hadate?
Klid, to budou těhotenské hormony. Rozhodně nedělej žádná unáhlená rozhodnuti ani teď, ani po porodu, či během kojení. Se mnou teda hormony hrozně mávají.
To je tak dětinské utéct od problémů. Ty teprve začnou, jakmile půjdete od sebe. Úprava práv k dítěti, rozvod, majetek, řešení styku s druhým rodičem.
Nebylo by lepší vztah zkusit opravit než nenarozenému dítěti rozbíjet rodinu?
Nepíšeš nic konkrétního, jestli takhle řešíte i tu krizi, tak to asi nezabere.
Takže jsi se vdávala proto, abys to při první krizi vzdala? Tak běž, tvůj muž si aspoň bude moci najít ženu, která své sliby bude myslet vážně.
Ahoj holky, vlastně nevím proč sem píšu ale asi se potřebuju vypsat, tak snad to nevadí, bohužel nemám nikoho komu bych se mohla svěřit a vypovídat… Jsem vdaná od srpna 2020, všechno super, plánovali jsme mimčo.. no jenže se to v lednu letošního roku povedlo a já jsem těhotná, ale o co jde..od té doby máme krizi v manželství..zkoušeli jsme ji vyřešit, popovídat si o Tom, ale stejně to vydrží jen na pár dní..a já už toho stresu během těhotenství mám dost.. na miminko se těšíme oba dva a moc.
Ale asi si nerozumíme nebo já nevím.. často přemýšlím že partnera opustím..nebo spíš on mě- protože dům, koupila jsem ho před manželstvím je můj a já naštěstí zázemí mám a vím že rodina by mi pomohla s miminkem taky…máte taky tohle někdo za sebou? Dá se to zvládnout? Omlouvám se za dlouhy text ale asi to potřebuju dostat ze sebe ven..