Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaujal mě název diskuze
,
já jen další pohled na ty botky, jinak nemám čas reagovat.
Rozhodně to jsou úplně normální boty, nevím co se mu na nich zdá kurevskýho…!!!! (jinak fakt miluju tyhle kecy, že by „jsi neměla jako vdaná“ „nehodí se, aby“ )
Promiň, ale taky jsem se pobavila.
Na variantu řešení jedna raději zapomeň. Jediný, komu by to vadilo, bys byla Ty. Manžel by byl spokojený, že dosáhl svého.
Já mám prudkou povahu, takže bych to určitě neustála a pohádala se s ním už v obchodě. Ale to není řešení. Nejlepší by bylo v klidu s ním probrat, proč mu to tak vadí. Nepřistoupit na žádné pokřivené argumenty a debatu uzavřít s tím, že se Ti boty moc líbí a koupíš si je.
Opravdu si nenech diktovat, co smíš a nesmíš. Jste oba dospělí, tak se můžete rozhodovat spolu, ale ne jeden za druhého.
Ty peníze raději nebudu komentovat. Snad jen, že jste manželé a oba byste měli mít zhruba stejnou životní úroveň.
PS: Ty botky jsou opravdu krásné!! Nebýt těhotná (=neustále nateklé nohy), tak si je letím koupit ještě dnes. Boty na podpatku miluji
a tšžce nesu, že je teď nosit nemůžu.
urcite boty nevyhazuj, mohla bys byt neprijemne prekvapena, pokud on to prijme s povdekem, ze „konecne“ chapes co ma spravna manzelka nosit
no poradarene…
Nezavidim. Muj manzel je stejne vysoky jako ja, ale i kdybych si ty podpadky koupila, tak maximalne podpichne, ale aby zakazoval…to urcite ne"!!!
lulje píše:
Holky, čtete mi myšlenky a přesně tohle jsem potřebovala slyšet. MOOOOC DĚKUJU!!!!!
TeĎ teda ale fakt váhám, jestli si pro ty boty ještě dneska skáknout někam tady v Brně, nebo demonstrativně obout ty gumáky.
Pořád nad tím přemýšlím.
Opravdu se mu takové boty nelíbí?
Nebo nechce utrácet peníze za mě?
Nebo si myslí, že jsou zbytečné, že k plotně je stejně neobuju?
Nebo co ho vede k tomu, aby mi nemohl koupit blbé boty za litr, o kterých ví, že se mi moc líbí?
Je to jen nějaká póza? Když se krásně obleču a namaluju, tak se rozplývá nad tím, jak moc mi to sluší… ale když já si teď nemám co oblíct (tím, jak jsem hodně zhubla) … ale to sem nepatří.
Vzpomínám na to, jak když jsem přišla do jiného stavu, tak mi řekl, že si mám dávat bacha, ať nepřiberu a po porodu že by byl rád, kdybych zhubla 15 kg (z té původní váhy). Když jsme se seznámili, měla jsem 75kg. Zhubla jsem na 68. V 9. měsíci těhu jsem měla 74 a po porodu jsem zhubla na 55. Co by ještě chtěl? Já to fakt nechápu. Jo, a měřím 171cm. Je to tak, jak píšete - místo toho, aby byl rád, že nejsem jak sud a že i po porodu o sebe dbám, tak se chová jak hovado.
To jsem trošku odbočila.
pořád přemýšlím, jestli k tomu Baťovi zajet![]()
![]()
Co byste udělaly na mém místě? Mám prostě potřebu to ještě dneska řešit. Přece se nedám! Když mu hned teď v počátcích našeho manželství dám najevo, že se mnou může zacházet jak s kusem hadru, tak později bude pozdě na to to nějak řešit. Chci mu dát nějak sllušně najevo, že až takto se podřizovat nebudu. Dělám dobře? Jo. Určitě jo. To byla jen řečnická otázka na závěr
hele nic proti, ale je on normální?
Sestře (1,5r. dítě) partner vyčetl, že o sebe nedbá. Tak si šla nechat udělat gelové nehty a zase se dozvěděla, že oin pracuje a nechodí si na manikůru, jako někdo.
Tak si člověk říká, co ti chlapi vlastně chtějí.
Samozřejmě že si můžeš kupovat hezké boty a oblečení, bez ohledu na to, že nevyděláváš. O tom snad nemá ani cenu diskutovat.
Spočítej si, kolik hodin denně věnuješ děcku a domácnosti a určitě ti z toho vyjde víc než těch 8, co oni tráví v práci. nakonec zkus navrhnout, že půjdeš pracovat ty - většina chlapů by s tím nesouhlasila.
Pokud se týče provokativní akce, sám ti nahrál, když tě donutil zhubnout. tak záleží mu na vzhledu, nebo ne? Pokud ne - potom se můžeš kufrovat a přibrat na 100 Kg, rozhodně pak jako kurva vypadat nebudeš. Pokud ano, potom ke krásné postavě patří i hezké oblékání, aby ses cítila dobře. Doporučuji ti promluvit s ním a dát mu vybrat. Protože proč se trápit dietama, když pak mám nosit hadry od vietnamce?
Jináč si myslím, že Tvůj chlap je další ze série těch, které dobré bydlo pálí.
Já to začala psát po prvním příspěvku a tady se jich zatím sešlo hafo - to bych to asi brala méně obecně.
Držím palce, Eva
fidla píše:
O boty tu az zas tak nejde, spis by me desil ten pristupJa bych to neresila nijak demonstrativne, ale hned pri pristi prilezitosti uz bych se nenechala takhle odbyt a dala mu nekompromisne najevo, ze takhle teda NE.
Fidli, vždycky po nějakém takovém jeho výstupu si pak celou situaci promítám v hlavě a přemýšlím, co všechno jsem mu měla říct. Když on mě ale pokaždé šokuje něčím tak strašně stupidním, že v tu chvíli jsem jako opařená a fakt nemám slov. Že mi řekne, že vdaná ženská nemá nárok na boty s podpatkem, to jsem teda fakt nečekala, a tu chvíli jsem jen sklapla uši, vytřeštila oči a lapala po dechu.
Pochybuju, že se příště zachovám jinak. Nehledě na to, že si říkám, že žádné TAKOVÉ příště už se opakovat nebude!? Ale ono bude. Nedělám si plané naděje. Hold, když je někdo magor, tak je prostě magor ![]()
Gabinka píše:lulje píše:hele nic proti, ale je on normální?
Holky, čtete mi myšlenky a přesně tohle jsem potřebovala slyšet. MOOOOC DĚKUJU!!!!!
TeĎ teda ale fakt váhám, jestli si pro ty boty ještě dneska skáknout někam tady v Brně, nebo demonstrativně obout ty gumáky.
Pořád nad tím přemýšlím.
Opravdu se mu takové boty nelíbí?
Nebo nechce utrácet peníze za mě?
Nebo si myslí, že jsou zbytečné, že k plotně je stejně neobuju?
Nebo co ho vede k tomu, aby mi nemohl koupit blbé boty za litr, o kterých ví, že se mi moc líbí?
Je to jen nějaká póza? Když se krásně obleču a namaluju, tak se rozplývá nad tím, jak moc mi to sluší… ale když já si teď nemám co oblíct (tím, jak jsem hodně zhubla) … ale to sem nepatří.
Vzpomínám na to, jak když jsem přišla do jiného stavu, tak mi řekl, že si mám dávat bacha, ať nepřiberu a po porodu že by byl rád, kdybych zhubla 15 kg (z té původní váhy). Když jsme se seznámili, měla jsem 75kg. Zhubla jsem na 68. V 9. měsíci těhu jsem měla 74 a po porodu jsem zhubla na 55. Co by ještě chtěl? Já to fakt nechápu. Jo, a měřím 171cm. Je to tak, jak píšete - místo toho, aby byl rád, že nejsem jak sud a že i po porodu o sebe dbám, tak se chová jak hovado.
To jsem trošku odbočila.
pořád přemýšlím, jestli k tomu Baťovi zajet![]()
![]()
Co byste udělaly na mém místě? Mám prostě potřebu to ještě dneska řešit. Přece se nedám! Když mu hned teď v počátcích našeho manželství dám najevo, že se mnou může zacházet jak s kusem hadru, tak později bude pozdě na to to nějak řešit. Chci mu dát nějak sllušně najevo, že až takto se podřizovat nebudu. Dělám dobře? Jo. Určitě jo. To byla jen řečnická otázka na závěr
Gabi, už delší dobu mám takové podivné tušení, že asi normální není.
BTW - „jiný kraj - jiný mrav“. Nechtěla jsem to sem tahat, protože to by bylo na jinou diskuzi, ale on není Čech - je UA a přestože žije v Česku 13 let a mohl by znát zdejší poměry, často vypustí z úst nějakou stupidní poznámku tohoto stylu. Omlouvat ho, že je jiné mentality, si myslím, že není správné. Žije tady, vzal si Češku, zná zdejší poměry, tak si myslím, že je namístě, aby se přizpůsoboval on a ne já. Teda já se snažím, ale co je moc, to je moc!!!
janno píše:Nezavidim. Muj manzel je stejne vysoky jako ja, ale i kdybych si ty podpadky koupila, tak maximalne podpichne, ale aby zakazoval…to urcite ne"!!!
kdysi jsem mu řekla, že si podpatky nekupuju ze solidarity k němu, protože je stejně velký jako já. On na to tehdy řekl, že se mu líbí, když je ženská větší než chlap, když se nehrbí, vypne prsa… atd. Vyplynulo z toho, že si mám klidně vyšší boty koupit. No, a teď zase taková jobovka. Zdá se mi, že ho baví mě vytáčet a provokovat.
Evalu, blahopřeju Ti k tomu, žes to tak ustála. Já asi tak silná nebudu. Jsem výbušnější povahy. Ale projevuje se to tak, že to dlouho v sobě dusím a o to je ten výbuch pak silnější a ničivější. Kdybych já tak uměla argumentovat pohotově a pozitivně, to by pak bylo jinší kafe, ale já nejsem takový diplomat, jako ty. Ach jo. Na druhou stranu je fajn číst, že na tom byl někdo podobně jako já a po 10 letech manželství se to urovnalo. Na mě je 10 let strašně dlouhá doba. To od něj dřív uteču ![]()
jelikoz nosim porad kecky a proste nezvladam podpadky, tak manza by byl moc stastnej kdybych nosila podpadky a misto kalhot sukenky a halenky misto tricek
A propos - které boty jsou vlastně kurevské? Co dělá boty kurevskými? Dovedu si představit kurevské prádlo, ale boty nějak moc ne…
Neztrácela bych čas běháním k Baťovi a objednala je online
Jsou to moc pěkný boty a navíc ve slevě! Ještě ušetříš ![]()
Být tebou, tak mu řeknu, že když je teď ten otec, tak by měl nosit ošmajdané Prestige. Jaképak nové boty!!!
![]()
Pudloslava píše:
A propos - které boty jsou vlastně kurevské? Co dělá boty kurevskými? Dovedu si představit kurevské prádlo, ale boty nějak moc ne…
Rozhodně si nemyslím, že by se taková firma jako BAŤA snížila k tomu, aby vyráběla „kurevské“ boty. Já Baťu považuju za seriozní, moderní , kvalitní obchod. A to, že jsou boty červené a na podpatku, ještě neznamená, že jsou pro kurvy. Pudli, hledám na netu nějaké boty, které by mi připadaly kurevské. Je to fakt těžké. Ono fakt záleží, co si k nim oblečeš.
Já jsem včera měla 3/4 rifle s červeným švem a perfektně se k těm botkám hodily. Dovedu si k nim představit i svoje dlouhé bílé letní šaty od W+D…
Pudli, já mám spoustu pěkného prádla, ktré by mnozí mohli považovat za kurevské, ale ono je fakt pěkné, tak je nosím. Manžel ho většinou nevidí, proože když ráno odchází, já jsem v pyžamu, a večer se svlíkám až koupelně před sprchováním, takže ve spodním prádle se před ním nepromenádím. A možná dělám chybu ![]()
Gedžitka píše:
Neztrácela bych čas běháním k Baťovi a objednala je onlineJsou to moc pěkný boty a navíc ve slevě! Ještě ušetříš
Být tebou, tak mu řeknu, že když je teď ten otec, tak by měl nosit ošmajdané Prestige. Jaképak nové boty!!!
![]()
![]()
Asi je fakt objednám ![]()
Jen tak pro předsatvu - on nosí k riflím černé lakýrky se špicou
To byste se zblily. (Pardon.) Zkrátka - ukrajinský styl. A v obýváku máme křišťálový lustr a v bytě zlaté kliky
Nejhorší je, když si na ten vrchol nevkusu člověk zvykne.....
![]()