Manželství vs. podpatky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
29.6.09 12:28
Pudloslava píše:
lulje píše:Jen tak pro předsatvu - on nosí k riflím černé lakýrky se špicou :lol: To byste se zblily. (Pardon.) Zkrátka - ukrajinský styl. A v obýváku máme křišťálový lustr a v bytě zlaté kliky :lol: Nejhorší je, když si na ten vrchol nevkusu člověk zvykne..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Z toho si nic nedělej, my máme zase doma všude ´disko světelné efekty, manžel je do toho fanda. máme diskokouli, stroboskop, barevnou hudbu, UV zářivku, různá světelná točítka a pod … a všechno je na dálkové ovládání :-))

Ty bláho, kdybych si popletla ovladač k televizi s tímhle, asi by mě kleplo :lol: Ale hlavně, že se chlap baví. Pudlo, máš krásnej metřík! Stylovej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
29.6.09 12:29

Lulje,

nechci sem už tahat svoje manželství, ale u nás to byla asi jiná situace - přečetla jsem další příspěvky. I když společného vidím třeba to, že mám také o dost vyšší vzdělání než manžel. Jen bych uvedla na pravou míru, že to naše „řešení“ netrvalo rozhodně celých 10 let, ale možná tak 2 - 3 roky? ještě s přestávkami (kritická doba byla léto, kdy jsem prostě hodlala jet na tábor s turisťákem a s kámoškama na dámsko - dětskou jízdu na chalupu). Jinak manža je jednak Čech, jednak mu musím přiznat, že se i on opravdu snažil a měl dobrou vůli - ono to nebylo jednoduché ani pro něj, taky jsem mu v něčem asi připadala jako z jiné planety. Že bych byla nějaký mistr taktu asi taky ne - prostě se mi osvědčilo co nejmíň negativity při takovýchhle problémech. Jinak u vás nevím - hezké by bylo radit naučit se o problémech komunikovat, ale to je třeba to, co u nás vůbec nejde, alespoň můj chlap nějaké „vysvětlování pocitů“ naprosto není schopen brát, vždycky to pochopí nějak úplně jinak, vůbec mu hlava nebere, co by mi mělo na tom nebo onom vadit nebo co na tom naopak mám tak skvělého.

To výše napsané o nevěře a jak to skončilo je dost drsné. Omlouvám se za dementní dotaz, ale co je to prosím tě UA ?

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
29.6.09 12:32
Pudloslava píše:Z toho si nic nedělej, my máme zase doma všude ´disko světelné efekty, manžel je do toho fanda. máme diskokouli, stroboskop, barevnou hudbu, UV zářivku, různá světelná točítka a pod … a všechno je na dálkové ovládání :-))

Mně by se to líbilo taky :lol: Ovšem skoromanžela by kleplo, kdybych přišla s návrhem, že si dáme do obýváku například diskokouli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
29.6.09 12:44

Nečetla jsem předchozí příspěvky, jen ten od zakladatelky.

.....okamžitě koupit!!! :wink: Botky jsou krásné! A nevidím důvod pro to, proč vdaná žena - matka, by nemohla nosit podpatky a mít vkusně odhalený hrudník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 12:48
Evalu píše:
Omlouvám se za dementní dotaz, ale co je to prosím tě UA ?Eva

To je Ukrajina. Lulje muž je Ukrajinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 12:50

Luljo proutek se má ohýbat, dokud je mladý, ale pořád si myslím, že ještě spolu nejste tak dlouho, aby ses nemohla snažit. A nebo sbalit kufry. Něco z toho, co uznáš jako variantu. Ale rozhodně si to nenech líbit!Teď řeší tvoje hadry a boty a za pár dní ti bude říkat, s kým se máš kamarádit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.6.09 13:38

Lulje,

koukám na diskuzi a nestačím se divit…Doufám, že už máš botky koupené? A nekoupila bych si jenom botky, ale i něco hezkého k tomu, Natruc.
Co máš doma, to nebudu radši komentovat. A to nejsem nijak feministicky zaměřená, ale tohle je fakt úlet. A nebála bych se jeho reakce, obzvláště, držíš-li si svůj byt… :twisted: . Žiješ jenom jednou a strávit život tak uťáple, to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.09 13:44

Lulje, můžeš mi prosím vysvětlit jak žena Tvého vzdělání a vzhledu může žít s takovou zakomplexovanou nulou a ještě respektovat jeho názory? Tady přece nejde o blbý boty, ale o princip. Co na něm prosím Tě tak obdivuješ, že s ním jsi? Já osobně také potřebuji chlapa, který by měl trochu navrch, ale takový chlap si můj respekt musí zasloužit. Ale tohle? Magdalena

• Citovat
  • Upravit
5527
29.6.09 14:00

Magdi, smutný je, že na něm už neobdivuji vůbec nic :cry: Jak jsem stará, tak jsem blbá. A maminka mi říkala: Neber si ho!!! :lol:

Holky, napsala jsem mu SMS, aby nebyl překvapený, až se vrátí a zy boty tady uvidí. Zněla takto:
„Miláčku, pořád o tom přemýšlím a došla jsem k tomuto názoru: To, že jsem vdaná, ještě neznamená, že budu chodit oblékaná jako strašák (jak to znáš u svých obstarožních kamarádek, které si zveš v mé nepřítomnosti domů). Nebudu čekat, co mi zakážeš zítra. Včera to byly podpatky, zítra to bude zákaz vycházení? Takhle teda ne! Pokud mě chceš nasírat tak stupidními zákazy, jako je nošení podpatků, pak si najdi 15ti letou kozenku, která ti bude srát na domácnost a ještě bude chtít vypadat jako strašidlo. I na tu dovolenou mžeš jet s někým, za koho se nebudeš stydět. Do Biogradu volat nebudu a ty boty si koupím. Krásný den.“

Asi jsem udělala hloupost, ale já jsem to v sobě neudržela. Ani jsem moc nepromyslela, co píšu, zkrátka to ze mně tak vypadlo.

Odpověď byla následující:
„Já vidím, že ty se asi nudíš. Furt budeš rýpat s pičovinama.“

Tak já se nudím. A taky nic nedělám, takže si vlastně ani nezasloužím blbý boty. Teď tady byl. Oběd byl na plotně, uklizeno, prádlo se suší na sluníčku, dítko spokojené a usměvavé. Otočil se a beze slova zase vypadl. Bez toho, že by se třeba najedl nebo mě pozdravil. Zkrátka kontrola, jestli něco dělám a nenudím se ;)
Už je mi to i tak trochu k smíchu. No nic - zítra pojedu vypucovat svůj byteček, kdyby byla nutná evakuace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
29.6.09 14:09

Lulje, teda mně to hlava nebere. To nemáš ani trochu sebeúcty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
29.6.09 14:14
Lasicka píše:
Lulje, teda mně to hlava nebere. To nemáš ani trochu sebeúcty?

Sbalím boty, dítě, klíče od bytu a padám.
Nemáš ty náhodou okolo hlavy svatozář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 14:18

Tak pro mě by scénka s kontrolním příchodem byla teda poslední kapka :evil: Nudíš se? Asi jo, jinak bys už měla sbaleno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079

Tak po té smsce bych asi začala balit. Nejen, že neuzná že přestřelil, ale ještě to takhle obrací proti tobě a je útočnější. Co bude další stupeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234

Tak mě to teda taky hlava nebere!!!! Koukej od něj zmizet co nejdál, protože tohle už lepší fakt nebude!!!! Moc ti přeju ať je z tebe zase zpátky sebevědomá ženská, protože takovýhohle chlapa nepotřebuje žádná z nás!!!
Už máš ty botky a něco k tomu??? Jo a nějak nevím, co je na nich kurevskýho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.6.09 14:24

Ahoj Lulje, čtu to delší dobu a nechtělo se mi psát hned na začátku,že bych neřešila ani tak boty,jako bych sebrala dítě a hned se stěhovala do bytu,který naštěstí máš.To nebude lepší a jestli tě už někdy uhodil,tak rychle pryč.Tvůj muž je zakomplexovaný blb.Evidentně snížený intelekt a povaha tvému muži prostě nedovolí se změnit.A já,co mám zkušenosti s ukrajincema(dvěma),tak ti většinou naopak šlapou,jak hodinky jak jim doma carevna píská,takže národností to není a nebo možná je,že neumíš být carevnou.PRYČ OD NĚJ A HNED i kvůli malé.
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria