Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedá mi to a po shlédnutí odkazu na ty červené botky musím reagovat - něco takového by si můj manžel pro mě moc přál. Jenže zapomíná, že tlačím kočárek (k šátku, i když je červený, by vypadaly fakt legračně) a naháním Matýska. A navíc mám poměrně velkou nohu (41) a takovéhle pantoflíčky jsou krásné na menších nožkách.
Jsem tak trochu konfliktní typ, co se rad ohledně oblékání a bot týká, takže bych se na tvém místě asi manžela zeptala, kde se v Brně sežene červená burka a poslední vydání šarii ![]()
lulje píše:Jen tak pro předsatvu - on nosí k riflím černé lakýrky se špicouTo byste se zblily. (Pardon.) Zkrátka - ukrajinský styl. A v obýváku máme křišťálový lustr a v bytě zlaté kliky
Nejhorší je, když si na ten vrchol nevkusu člověk zvykne.....
![]()
![]()
![]()
Z toho si nic nedělej, my máme zase doma všude ´disko světelné efekty, manžel je do toho fanda. máme diskokouli, stroboskop, barevnou hudbu, UV zářivku, různá světelná točítka a pod … a všechno je na dálkové ovládání ![]()
Musím reagovat na utrácení JEHO peněz. Jak jako jeho? Žena na mateřské doma vykonává rovnocenou práci a má právo se rovnocenně podílet na manželovu platu. Pokud má někdo dojem, že to nejsou těžce vydělané peníze, navrhla bych mu zaměstnat chůvu a jít do práce vydělávat SVOJE peníze. Možná by se divil, kolik peněz by musel chůvě, uklízečce, kuchařce a milence v jednom zaplatit.
Boty mi absolutně nepřijdou kurevský. Takové boty vypadají jinak. Tyhle jsou veselé, letní, bože, vždyť ani ten podpatek není moc velký a ta černá není fest červená, ale i kdyby byla, tak co! Líbí se ti, tak proč by sis je nemohla koupit.
Já bych si s manželem v klidu promluvila. Optala bych se ho, proč, popřípadě co mu ty červené boty evokují, zjistila bych, co považuje za normálně a co ne.
Pokud by se ovšem jeho vkus neshodoval s mám, stejně bych si koupila to, co se líbí mně.
Co si já oblíkám, do toho mi manžel nemluví, umí pochválit a úplně nejlíp chválí moje holky. ![]()
Pudla - no právě, když nemůže mít červený boty, tak alespoň tu burku. A pod ní podvazky
(pardon, ale nějak mě ta představa „utajené vzpoury“ rozvášnila).
Pudloslava píše:lulje píše:Jen tak pro předsatvu - on nosí k riflím černé lakýrky se špicouZ toho si nic nedělej, my máme zase doma všude ´disko světelné efekty, manžel je do toho fanda. máme diskokouli, stroboskop, barevnou hudbu, UV zářivku, různá světelná točítka a pod … a všechno je na dálkové ovládáníTo byste se zblily. (Pardon.) Zkrátka - ukrajinský styl. A v obýváku máme křišťálový lustr a v bytě zlaté kliky
Nejhorší je, když si na ten vrchol nevkusu člověk zvykne.....
![]()
![]()
![]()
Se poseru!!!
![]()
Ahoj.Boty jsou pěkné,střízlivé a určitě bych si je koupila!!!!!Na gumáky se vykašli.Kup si to,co se ti líbí a v tom před manželem choď.Když on si vybíral boty pro sebe,tak ho taky asi moc nezajímalo,jastli se líbí tobě,viď.A kdyby se ti jeho boty nelíbily,namyslím si,že by dal na tvůj názor a nechal je v regálu.
Milli, mám taky č. 41 a právě na takovou nohu je těžké sehnat cokoli elegantního a pěkného. Tyto boty mi po dlouhé době jako jediné perfektně sedly, dobře se v nich chodilo, netlačily… a hlavně - noha v nich vypadala skvěle (to asi tím podpatkem
). Ach jo. Tak furt váhám, jestli do nich jít. Být tak svobodná - to bych je měla dávno doma a bez výčitek svědomí ![]()
Jo, a představa burka + podvazky je dost rajcovní.
![]()
Lulje, mozna se pletu, ale nejses to ty, ktera objevila manzelovi neveru a on ji jeste zmlatil a kdyz se chtela odstehovat, tak vyhrozoval, ze ti neda dite?
No doufam, ze se pletu, pac jinak nechapu proc s takovym clovekem jeste zijes?
Navic materska je davka pro matku - jemu je kulovy, co si za to koupis. Jestli se mu to nelibi at si zaplati pani na hlidani a ty se muzes vratit do prace. Jak by se na tohle tvaril? Botky bych si objednala pres internet a jeste dotaz - tvuj manzel ma jake vzdelani a kde pracuje? Protoze normalnimu chlapovi takovahle perla nemuze snad vypadnout z huby? Jeste bych to brala u muslima, popripade u nejakeho dedecka. Hanka
Anonymni píše:
Lulje, mozna se pletu, ale nejses to ty, ktera objevila manzelovi neveru a on ji jeste zmlatil a kdyz se chtela odstehovat, tak vyhrozoval, ze ti neda dite?
No doufam, ze se pletu, pac jinak nechapu proc s takovym clovekem jeste zijes?
Navic materska je davka pro matku - jemu je kulovy, co si za to koupis. Jestli se mu to nelibi at si zaplati pani na hlidani a ty se muzes vratit do prace. Jak by se na tohle tvaril? Botky bych si objednala pres internet a jeste dotaz - tvuj manzel ma jake vzdelani a kde pracuje? Protoze normalnimu chlapovi takovahle perla nemuze snad vypadnout z huby? Jeste bych to brala u muslima, popripade u nejakeho dedecka. Hanka
Hani, jo, jsem to já. Jsem jedna z těch „kravek“, které se rozhodly dát manželovi „šanci“. A vidíš - za dobrotu na žebrotu.
S mateřskou je to u nás tak - žijeme v jeho bytě, ale já si pořád nechávám zadní vrátka otevřená, tak si proti jeho vůli držím svůj vlastní byt, kde jsem bydlela předtím. No, a sem jdou veškeré „moje“ peníze, takže jsem ve finále závislá na něm
Ale za ten pocit, že mám kam utýct, když mě nasere, za ten to teda stojí. Nevím, jak by se choval, kdyby věděl, že nemám kam utýct. To už bych asi nosila tu burku ![]()
Kdyby byl normální, tak bych byt pronajímala, ale takto se potřebuju jistit, protože - jak jste si některé všimly - on není zas až tak normální ![]()
Ad vzdělání - on nemá vzdělání žádné (teda má jakousi střední školu na UA,ale to je jako nic). Asi ho žere i můj doktorát, protože mi to dost často předhazuje. … To už jsme ale úúúplně odbočily… Ale ono asi všechno souvisí se vším…
Kurňa, tak co? Mám si pro ty blbý boty zajet? Když je objednám přes net, bude to trvat nejmíň dva dny. Takto je budu mít hned ![]()
Pro ty boty bych na tvým místě okamžitě zajela a na férovku mu vymezila, co chceš a co ne. Příjde mi ujetý, aby ti říkal, kolik máš mít kg a výstřih a já nevím co ještě. To není o tom, jestli je nebo není UA, to je o respektu a ten buď ke svý ženě má nebo ho můžeš zkusit u něj vypěstovat.
Jo a ještě něco, mě ty červený boty příjdou až moc usedlý. Nosím podpatky a klidně bych šla i do něčeho, jako byly ty „kurevský“ kozačky, jen bych je potřebovala trochu kratší a ve velikosti 42
Nevzala bych si k nim minisukni, ale k sukni ke kolenům by byly efektní ![]()
No v tomto pripade doporucuji si byt teda sakrat drzet. Za mesic ti zakaze vychazet jen pro to, ze jsi vdana? Ja bych pro ne jela teda hned! Hanka
janine24 píše:
To není o tom, jestli je nebo není UA, to je o respektu a ten buď ke svý ženě má nebo ho můžeš zkusit u něj vypěstovat.
U nich ale bohužel chlapi nevědí, co to respekt je. A už vůbec ne k vlastní ženě. A moje pěstitelské snahy přišly vniveč, neb proutek se má ohýbat, když je ještě mladý. Jeho to nikdo jako mladého nenaučil. A já už na tohle nemám ani sílu, ani nervy. Chci klid a pohodu a ne se handrkovat kvůli posraným podpatkům. Sakra, není mi 15!!!
Holky, děkuju moc za podporu!
Dám vědět, jak to dopadlo. ![]()
Ad boty - taky jsem dřív nosila vyšší, ale teď ke kočárku to moc nejde ![]()
lulje píše:
Asi ho žere i můj doktorát, protože mi to dost často předhazuje. … To už jsme ale úúúplně odbočily… Ale ono asi všechno souvisí se vším…
Mozna opravdu odtud vitr vane - pan si je mozna nejistej sam sebou. Pro dobre vztahy v manzelstvi asi bude lepsi vysvetlit mu, ze koupi hezkych bot nechces dat najevo, ze ho chces opustit.
Jinac je pravda i s tou vychovou. Me treba rodice prekvapili s tim, ze pry neni slusne piskat si na ulici. Nechapu proc. Babicka zase, ze sranda je sproste slovo.
Lulje: mazej od něj, na co čekáš? S partnerem si bereš i jeho rodinu, je nesmysl si myslet, že někoho předěláš. On žije v patriarchálním světě, kde nejsi partner, ale služka. Co se musí stát, abys to pochopila? Na boty bych se vykašlala a spíš sháněla krabice na stěhování.