Marná snaha o miminko

Caty
10.3.09 20:21

Marná snaha o miminko

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem založila nové téma, ale je jich tady hodně a už se tu moc znáte, tak nevím, kam se podít :-) S manželem se snažíme o miminko už přes dva roky a pořád se nedaří. Už jsem z toho zoufala a nevím co dělat. Jsem po dvou potratech a 1 IUI. Mam problémy s cystama a anovulačníma cyklama a asi bude problém i u manžela nebo se prostě nesneseme, nevím. Tak pokud si chce někdo třeba jen popovídat, poradit se a podporovat navzájem budu ráda, protože z mého okolí se kamarádky o mimi nesnaží a v rodině si akorát klepou na čelo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
10.3.09 20:33

ahojky, tak my se snažíme od loňskýho února, v červnu jsem zjistila, že jsem těhotná a týden po tom jsem potratila. A od tý doby jakoby se tělo zbláznilo, prostě nějak nefunguju. Už chodíme co CAR v Praze, manža má spermiogram v pohodě. Teď čekám, jestli mi zmizí cysta, abych mohla pokračovat dál. Občas už mi z toho hrabe :roll: . Půjdu na 1.IUI, tak doufám, že to konečně dopadne dobře a já budu těhule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
10.3.09 20:39

ahoj, moc dobre to znam, taky mam potrebu si o tom nekdy pokecat…a okoli na to moc neni, protoze tyhle problemy nema… my se snazime vic jak 3 roky, v prubehu predeslych par mesicu jsem prodelala 2 potraty a premyslime, jestli „do toho“ted jit znovu…zijem totiz v UK, kde je zdravotnictvi v tomhle smeru na strasne urovni a bojim se…zaroven ale nejsem takova ta typicka „snazilka“…nemerim BT, plodne dny apod.mam pocit, ze bych se zblaznila, kdybych mela toto vse a vice sledovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.3.09 20:50

AHoj holky, jsem ráda, že se někdo přidal. Sice už na jednu diskusi chodím, ae tam je spousta těhulí a nějak mi to začlo zničit hrozně,
Liky, ty potraty mě mrzí, já mam taky dva za sebou a nic příjemného, člověk se raduje a než si zvykne je všechno pryč.Já chci jít do gennetu, je prý hodně dobrý, tak uvidíme.No, tři roky? tO klobouk dolů, to budu už u chocholouška, ikdyž oni to u mě v létě budou taky tři roky, to je hrozný. No já si BZ taky neměřila, ani nedělala OVU testy, ale asi začnu aspon než někam půjdu,.
Bublino a kdy jdeš na IUI? Budu ti držet palečky, aby to dopadlo dobře.Do jakého CARU chodíš?Taky mam ted cystu asi po clomhexalu, tak snad zmizí.

• Citovat
  • Upravit
1752
10.3.09 21:36

Holky, hlavu vzhůru, my jsme se snažili 4 roky, 2 jsem byla na IVF (iscare). Pak jsem už neměla sílu a prostě jsem vypustila, změnila jsem zaměstnání (měla jsem hrozný stresy) a odjela jsem s kamarádkou na dovolenou (bez manžela). Po návratu se nám povedlo otěhotnět přirozeně hned na 1. pokus. Dokonce jsem si myslela , že je to omyl a šla k doktorovi, že my vynechala MS. Doktor kouknul a Ada už byl vidět. :D

Přeju vám všem hodně štěstí a trpělivosti. Hlavně hlavu vzhůru a nevzdávejte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.3.09 21:40

Zaneth tak to je super, že se vám to povedlo nakonec přirozeně, moc gratuluju.

• Citovat
  • Upravit
2371
11.3.09 08:01

Ahojte holky, můžu se taky přidat? :D S manželem se snažíme o mimčo pro někoho „teprve“ pro mě „už“ 11 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.3.09 09:58

Ahojky Caty!!!
Tak mi už se snažíme o mimi 5tým rokem. Mimi nemáme žádné. Někdy je to těžší, ale snažím se tak na to nemyslet. Podstoupili jsme 3iui, 1IVF neuspěšné. Ted začínám se stimulkou na 2IVF. No a snažím se myslet na jiné věci a moc se na to neupínat. Vím, že je to někdy těžké, hlavně, když všude kolem kamarádky těhotní, ale věřím, že i my se jednoho dne dočkáme toho vytouženého uzlíčku!!!
Takže všem mocinky držím pěstičky a přeji hodně trpělivosti!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
11.3.09 10:29

Holky jenom jsem nakoukla. Ani nevíte, jak Vám všem přeju, aby to vyšlo. Posílám Vám hodně síly, trpělivosti a lásky. A od teď Vám držíme s Jonáškem všechny palečky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
11.3.09 10:41

Ahoj holky, ráda bych se přidala mezi Vás. My se snažíme o mimčo už 2,5 roku. Sice doma máme 4-letou holčičku, ale chtěli bychom ještě druhé. Mám za sebou neúspěšné IVF a v současné době čekání na 2. IVF. Pro špatné výsledky bylo již dvakrát odloženo. Mám kolem sebe kamarádky, které s otěhotněním nemají problém a tak nemít si s kým popovídat o problémech které mě trápí, je dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
11.3.09 10:53

Ahoj holky, taky se přidávám k diskuzi. My se snažíme dva roky ale antikoncepci neberu ještě déle. Zjistili že máme hodně špatný SPG. Máme za sebou 2× IUI a 1×IVF teď KET a pokud ani to nevyjde tak se už pomalu vzdávám :roll: IVF jsem hodně věřila, říkala jsem si, že to musí vyjít, když jsem v pořádku a byl to tvrdý pád na hubu :( Ve svém věku už mám kolem sebe snad už jen samé maminy, no jo, tak jsem si postěžovala :lol: Holky no co dodat, snad jen tak ať jsou z nás brzy těhulky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
11.3.09 11:17

Ahoj Milinko, vidím, že máš stejné pocity jako já. V IVF jsem pevně věřila a můžu ti říct, že mě srazilo na kolena. Mám jen jeden vaječník, tím pádem jsem měla nejvyšší dávky hormonů a z toho všeho jen jedno vajíčko. Všichni tvrdili, že to bude bojovník a zvládne to. Vajíčko se sice moc pěkně vyvíjelo, ale bohužel moje tělo ho prostě nepřijalo. Tenkrát jsem to moc obrečela. Teď čekám na druhé IVF, tak snad už konečně budou výsledky dobré a zahájíme stimulaci. Tobě a všem holkám přeji ať nám to všechno dobře dopadne a jsme brzy těhulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.3.09 11:52

Nazdárek holčiny, ani nevíte jak jsem ráda, že jste se přidaly. Myslela jsem, že tady zůstanu sama na ocet, ale jak koukám, tak bohužel nepřicházející mimi trápí opravdu více párů. No, taky koukám, že mých dva a půl roku oproti některým z Vás je nic, ale i tak je to na palici.
Jen chci poradit, kdo chodí na IVF a má asistovaný hatching nebo tak něco, že se spermie vpraví přímo do vajíčka, tak je llšpí si připlatit za nějakou specielní tu jehlu nebo pipetu nebo jak se tomu řiká. Znám osobně tři maminky, které zkoušely dvakrát obyč kterou proplácí pojištovna obě a potřetí jim byla doporučená práve ta lepší a oběma se s ní zadařilo napoprvé.
Doufám, že k IVF u mě nedojde, ale asi ano.Teda přečetla jsem vaše vzkazy a mam ve vás guláš, si to budu muset vypsat na papír abych věděla o koho jde vždycky,
Jinak mně bylo ted 24, s manželem jsme se brali před dvěma roky a o mimi se snažíme 2,5 roku. Byla jsem na jednom IUI, brala clomhexal, Pregnyl a dvakrát potratila, podle testů možná víckrát, ale to nevím. Tak doufám, že se brzy zadaří, jinak doma budeme mít zvěřinec :-) místo miminek, chtěli bysme tři.
Přeju všem krásný den.

• Citovat
  • Upravit
1810
11.3.09 12:32

Caty, je fajn, že jsi založila tuto diskusi. I když bohužel tématem je nepřicházející těhotenství. Ale co se dá dělat, život je takovej a nám nezbývá nic jiného než doufat, že se na nás usměje štěstíčko :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.3.09 12:48

Ahoj Markuš, no ¨snad usměje. Jí sice už do jedné diskuze chodím, jsou tam super holky, ale nějak moc se tam těhotní. Sice jim to hrozně moc přeju, ale taky mi to občas mrzí, že nám se zrovna nedaří. No, nevěděla jsem jestli sem bude někdo chodit, jelikož těch diskuzí je tady mraky, ale jsem ráda že jo. A jak dlouho se snažíte Vy o mimíska?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex