Marná snaha o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2371
17.3.09 14:57

Liky , našla jsem ti nějaký orientační ceník (dole na stránce) http://www.sexuologie-brno.cz/…-gynekologie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
17.3.09 15:10

Luco - diky za ty stranky, ja hledala ceniky i jinde a nic nenasla…asi neumim hledat :? a omlouvam se, spatne jsem vse precetla a myslela, ze v CR si to platis…ja platila loni v CR jen za ultrazvuk 1700,–, takze ty ceny budou dost vysoky…
jinak zkusenosti s britskym zdravotnictvim jsou desne a vsem v CR rikam, budte radi, ze jste tam kde jste..... UK- svetova velmoc, ale pece o tehotne/nejen/na nule… taky tu maji hooodne postizenych deti a dospelych, na druhou stranu je to moc nedivi a jsou ti postizeni zapojeni do zivota…ale ja radeji zdrave mimco, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
17.3.09 16:11

Liky a já si myslela, že 700 za ultrazvuk je moc - koukám, že doma je to ještě dražší 8O 8O .

O britském zdravotnictví jsem slyšela hodně a moc dobrého to nebylo :roll: . Fakt bychom u nás měli přestat reptat a vážit si toho co máme…
Já jsem teď byla ne jedné schůzce a byla jsem hrozně překvapená, že jednoho hodně vysoko postavenýho Brita zastupovala holčina, která byla slepá. Tzn., že i ona musí pracovat na dost vysoký pozici a jde to evidentně zvládnout i s takovým omezením. Měla speciální noťas, kde si zaznamenávala, ostatní jí pomohli s věcmi, co byly potřeba kolem . Fakt mě to dost mile překvapilo. Zajímalo by mě, jestli to je normální i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
18.3.09 09:05

Dobré ráno holky :D Přeju hezký den. Tady svítí sluníčko, tak mám hned lepší náladu.A co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.3.09 09:16

NAzdárek holky, tak jak se vede? Kdy jdete někdo na nějaký IUI, IVF nebo tak abych mohla držet palce?

• Citovat
  • Upravit
1810
18.3.09 10:23

Ahoj holky, přeji hezký den. Tak já se hlásím, v sobotu dobírám poslední antikoncepci a příští týden jak dorazí mrcha, tak valím do CAR a budu doufat, že už výsledky budou v normě a zahájíme IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.3.09 10:42

Tak budu držet palečky Markuš, aby ti to konečně vyšlo a mohla jsi na to IVF jít, bylo by to super.

• Citovat
  • Upravit
1810
18.3.09 10:48

Díky moc Caty :D . Taky bych si moc přála, aby byly výsledky v pohodě a mohli bychom začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.3.09 17:52

Neboj Markuš, ono to vyjde, výsledky budou OK a pak hurá na IVF miminko.
Já jsem se ted nějak dostala do pořádný deprese. Furt jen brečim a všechno je na pytel. Normálně by mi vůbec nevadilo umřít, fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
1810
18.3.09 18:10

No Caty, co to píšeš za hlouposti. Na deprese se vykašli. Začne jaro, bude svítit sluníčko, hned se ti zlepší nálada a bude dobře. Takový slova už nechci slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.3.09 18:40

Jo já vím Markuš. Ale do diskuze kde chodím je další těhulka a tak to na mě po tom týdnu nějak padlo.no co se dá dělat. a co vyvádíš ty? hm?

• Citovat
  • Upravit
9592
18.3.09 19:48
Caty píše:
Neboj Markuš, ono to vyjde, výsledky budou OK a pak hurá na IVF miminko.
Já jsem se ted nějak dostala do pořádný deprese. Furt jen brečim a všechno je na pytel. Normálně by mi vůbec nevadilo umřít, fakt ne.

Ahojky Caty. Co to povídáš?
Takový myšlenky si rychle vyžeň z hlavy. Všechno bude dobrý, uvidíš.
Jen si to u nás dává na čas. Neboj :)
To bude spíš jarní deprese :) A Caty, co vlastnš děláš přes týden ( mimi práce samozřejmě ), když máš manžu ve Vídni? To taky nemáte jednoduchý......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
19.3.09 08:51

Caty, co je to za řeči?? :twisted:
Depky mívám taky - kolem nástupu MS vždycky, ale co už naděláme…

U nás v diskusi jsem jediná, který se zatím nedaří, takže čekám, kdy se holkám začnou dařit druhý kousky :evil: . Furt jim říkám, že teď jsem na řadě já, ale počítám, že mě stejně předběhnou 8) .

Ve 12 si jdu pro ty výsledky, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
19.3.09 09:00

Pěkný den všem :D

Caty nemysli si, že já depky nemívám. Mám 2 dvě dobré kamarádky, napřed otěhotněla jedna, tak jsem si říkala, že než se jí miminko narodí, tak třeba už budu taky těhotná a nic :( . Pak šla druhá kamarádka na umělé oplodnění a šup vyšlo to, tak jsem si znovu říkala, že třeba než se té druhé narodí mimčo budu i já těhotná a stále nic. Malýmu už je 5 měsíců a já stále nic. Takže si dovedeš představit ty moje deprese. Jenom pláču a pláču. Jenže teď mám novou naději, že třeba zahájíme to IVF, tak se upínám k tomu a depky hážu za hlavu. A ty to prosím taky udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
19.3.09 09:02

Lucoo, doufám že výsledky budeš mít v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie