Prodloužená kultivace

21353
10.3.09 12:09

Prodloužená kultivace

Ahoj, prosím o vaše zkušenosti s prodlouženou kultivací. V sobotu jsem měla OPU a 6 vajíček, v neděli nám řekli, že všechna se oplodnila. Dnes bylo rozhodnuto o prodloužené kultivaci. Budu ráda, za všechny vaše informace a zkušenosti s PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
10.3.09 19:09

Večko - první! :-)

vidím, že na tebe všichni prdí :wink: , já pokud si dobře pamatuju, tak se nám oplodnilo 12 a po PK zbyly na zavedení 4, tedy 1 mi dali a 3 zmrazili.
Dr. mi pak při „hodnocení“ říkal, že je to normální úbytek. Tak tfuj tfuj, ať máš krásné blastíky !
PS když dělají PK znamená to, že jich je více dobrých, ale ještě nění jednoznačné, které jsou nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
10.3.09 19:28

Tak předně gratuluju - šest ze šesti je super :wink: . Já otěhotněla po KET v lednu - blastocysty, ale nakonec to nedopadlo. Ale na druhou stranu jsem loni v únoru otěhotněla i po transferu prvojader (mimoděložní).
Mně v CAR říkali že je větší šance po transferu blastocyst než po transferu prvojader.
No vůbec jsem neporadila, je to jen moje zkušenost … každopádně v září/říjnu se na to vrhneme znovu a do PK určitě půjdeme.

Držím palce ať se zadaří.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
10.3.09 20:01

Jitko a Borisko děkuji za vaše zkušenosti! Přesně to jsem potřebovala!

Upřímně, koukám, že PK asi moc nefrčí. Jsem pravděpodobně totální individua, protože nikdo jiný k tomu nemá co říct :-(((((( Jo to kdybych napsala diskusi o tom „jak dosáhnout orgasmu po PK“ to by se tady vyrojilo holek, které při IVF měly PK. Holt je vidět, o co je v diskusích největší zájem.....o to být za hvězdu, moralizovat, vychloubat se a málokdy poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.3.09 21:29

PK

Nu Veko moje zkušenosti znáš ale třeba to pomůže i někomu jinému.

Po pětidenní PK bylo ráno před ET ještě „minimálně 7 pěkných“, zavedli dvě, s mražením čekali do dalšího dne a to zbyly 2. Koukala jsem při ET přes okýnko do těch papírů pana embryologa, měl je tam klasifikované podle toho jak se fragmentují - podle procent to vypadalo, že tam je jedno kvalitativně Ačko a pak B a C.

Z toho mi vyplývá, že by nebylo dobrý je tlačit ke zamražení všeho. Výborná je tabulka na konci této stránky

http://www.gyne.cz/…1/401cl1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.3.09 21:31

Jo a taky ještě tohle
http://www.gyne.cz/…5/205cl1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.3.09 15:52

Madli díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marceličkakaka
24.5.13 14:23

zkratka ps

Chtěla bych se zeptat, co znamená zkratka „ps“ v souvislosti s kultivací?
moc děkuji
Marcela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital