Marný boj s mulluskou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2422
13.2.14 17:40

Marný boj s mulluskou

Ahojte maminky, dcera (2r) na bazéně chytla bradavičky mullusky :( a celkem s tím bojujeme. Na vyškrabání jsme byly už dvakrát-holka má teď hrůzu z doktorů. Teď se nám podařilo sehnat InfectoDell tak by mě zajímalo jaké sním máte zkušenosti, jestli jste někdo zkoušeli homeopatika. Ještě mě zajímá jestli se někdo neléčil v Brně v dětské nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65297
13.2.14 17:47

@baaruunkaa matyášovi ten infecto dell zabral…
chce to ale opravdu přesně podle návodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.2.14 17:47

Nejdří infectodel, ale to je na pár kousků, pak jsme najeli na homeo. To nás zachránilo, už jsme se šli domluvit na seškrabavání. Kluk to měl po celém těle.
POkud budeš chtít, pokusím se ta homeo dohledat a napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
13.2.14 17:50

@Petra Z Tak s návodem je to trochu problém. V ČR na něj skončila licence tak ho mám sehnaný z Rakouska a zatím nemám překlad příbalového letáčku. Dle doktorky se to natírá 2×denně do zčervenání :nevim:. Zatim nemám sehnaného nikoho na překlad.
Můžu se zeptat kolik jich malý měl? Maruška má jich má celkem hodně a to jsme byli vyškrabávat začátkem února :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
13.2.14 17:51

@Katchus Za název homeo bych byla vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
13.2.14 18:05

@baaruunkaa ano,musí se každá zvlášť a opravdu juen na molusku…nemělo by to přijít jinam
po tom co zčervenaly, jsem to nechala být…a po pár dnech jako by uschly a udělaly se stroupky…a ty jsem ve spánku :lol: nehten odloupla… šlo to dobře, jen ve vlasech měl nějaký a ty šly hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.2.14 18:06

Já jsem je holce v noci opatrně narušila-jehlou. Tak, aby z ní vytekla tekutina. A pak jsem potírala Betadynou, dokud nezaschly.
A posílit imunitu!!!
Nic víc jsem na ně nepotřebovala, holka je měla 2 x a vždy to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.14 18:11

Holka je měla a celkem dost. dr. řekl že buď jí to vyškrábnou oni nebo to mám udělat já. doma jsem každou tu molusku jakoby vytrhla pinzetou, celkem krásně to šlo a pak na to desinfekci, sice holka řvala jak tur ale bylo to fuč a už 2 roky a nic se nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
13.2.14 18:15

@berry4 U nás není problém imunita, ale ekzém. Betadinu použít nemůžu-malá má alergii na jód (to špatné se dědí po mě). Celkově má kůži hodně citlivou.
@Petra Z Děkuji za zkrácený návod. Dnes začnem natírat a doufám, že se těch potvor konečně zbavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.2.14 18:19

@baaruunkaa Napsala bych líh, ale to ti bude řvát (chvilku) ASI. Ono je jedno čím, hlavně desinfekcí. Aby to zaschlo a odumřelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.2.14 18:19

Výborný je na to užívat Imunoglugan, důležité je posílit imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
13.2.14 18:23

@baaruunkaa Nám poprvý Infecto dell zabral úžasně, ale asi po 2 letech se potvory vrátily - tentokrát se dceři udělaly 3 molušky na zadečku, opět jsem nasadila infecto dell, ale teď nezabral vůbec a navíc má od tý doby neskutečnej ekzem po celym zadku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.2.14 18:23

Pardon, Imunoglukan, je i sirup. Přestanou se tvořit. Je to na dýl ale už se nikdy neobjevily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.2.14 18:38

Zkusím vložit příbalák, jestli to nepůjde vidět, tak mi napiš email, pošlu ti ho tam. doma to zvětším a je to vidět, tady nejspíš nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.2.14 18:39

Taky jsem je doma propichovala, vytlačila to bílé uvnitř a dezinfikovala betadinou. To mi přišlo nejlepší. Infecto dell jsme použili jen na tu největší, které jsme se nemohli zbavit. Stačí potírat dokud nezaschne. Jen molusku, ať se to nedostane kolem.

Nám dr. poradila zařadit do jídelníčku více česneku a zinek.

Měli jsme je na ruce, v místě rukávků, docela dost a zdárně jsme se jich zbavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí