Masáž hráze- bolí vás to? Podělte se o zkušenosti

TP
2782
24.8.06 09:07

Masáž hráze

ahoj holky, taky pravidelně masírujete hráz ? bolí Vás to ? mne docela jo i když se manžel snaž být jemný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
24.8.06 09:36

Ahoj TP,

my se pokoušeli masírovat asi 3×, ale nějak nám to nešlo :oops:

Snad jsem i četla, že to musí bolet! Ale už si to fakt nepamatuju. Masírovali jsme podle návodu v knížce Partner u porodu, což je podle mého nejlepší porodní publikace. (Ty tlusté knihy jako Průvodce přemýšlivé ženy, atd, se mi nechtělo číst, ani mi to nepřišlo čtivé..)

Ale - o masáži hráze před porodem jsem četla, nicméně mě nikdo neupozornil, že bych i po porodu měla masírovat případnou jizvu!

Doufám ale, že se ji vyhneš.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.8.06 09:44

Ahojík TP, já jsem se teda chystala jak začnem, ale nějak jsme se k tomu s manžou ještě nedostali :oops: Ale taky mám pocit, že to bolet má…
No ale můj Dr říkal, že pokud budu těsná, tak se prostě stříhat bude, i kdybych se mazala pětkrát denně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
24.8.06 09:49

jj ja jsem taky cetla ze to bolet ma … ale netusila jsem ze to bude takhle neprijemny … ale tajne doufam, ze to aspon pomuze … zatim masirujeme (nebo se o to snazime) obden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.8.06 09:49

Já jsem se taky rozhodla, že budu masírovat před porodem dle návodu. Partnera jsem z toho vyřadila asi po druhé masáži - bylo mi to nepříjemné a bolelo to a nebavilo mě říkat „tam ne, trochu níž, trochu výš …“ :lol: Takže jsem pak masírovala sama s olejíčkem od Weledy, a to šlo OK. Někdy se mi nechtělo, ale přinutila jsem se. A u porodu ani nástřih, ani natržení :D

Doporučuji masírovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
24.8.06 09:50

kdyz mne prijde ze si tam sama nedosahnu … mam problem se i oholit … vcera se mi podarilo se ziletkou perfektne fiknout ..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.8.06 09:51

Wocinko, mě by teda zajímalo, co je to být těsná? :lol: Nedokážu si představit, že někomu to mimino vypadne ven, protože je volná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.8.06 09:52

Terko dosáhneš 8) Holit se, to ne. To jsem taky nezvládala, ale masáž v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.8.06 09:54

Biny : Já jsem se radši neptala jak to myslel, ale taky mi to vrtalo hlavou…když si představím tu hlavičku makovičku co má tudy projít, tak je mi už teď úúúplně jasný, že těsná jsem :lol: :lol: :lol:

Holky a čím masírujete? Já slyšela o té weledě, nebo se to údajně dělá taky sádlem nebo olivovým olejem…podle mého Dra je to jedno, a to i když mám kvasinky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
24.8.06 09:55

ahojky, olejíček sice koupený mám, ale zatím jsme se k tomu masírování nedostali a už asi ani nedostanem. Manželovi se do toho nechce, a mě to přijde takové divné. A jistota, že nebudu střihaná tam stejně není.

To je jak když jsem poctivě mazala břicho a stehně popraskalo.

Tak vy masírující, ať to má ten účinek co má mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
24.8.06 09:56

masírujem Welledou … stála 230,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
24.8.06 09:56

Tak to já mám EONÉ, je toho 20ml a stál 140,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.8.06 10:03

Já mám kilo sádla a litr panenskýho olivovýho oleje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.8.06 10:19

Já bych doporučila tu Weledu - je to udělaný přímo na masáž hráze. Olivák určitě taky není špatnej, ale nemá ty ostatní bylinky atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.8.06 11:47

Ahoj holky,
trochu jsem se Vám sem namotala, jinak patřím do srpňátek a termín mám za týden :)
Co se týče té masáže, taky jsem se toho chtěla ujmout, ale pořád mám nějaké problémy s výtoky a kvasinkami a tam se to NESMÍ, pravděpodobně by se to nějak rozneslo dál. Takže kdo se tady ptal jestli s kvasinkami lze tak NE :! Mějte se hezky Janca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí