Masérský kurz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
13.7.12 13:35

Jasně že to není jen o tom, kamarádka je taky drobek, masíruje jen občas, ze zájmu, ale říká, že to je fyzický „záhul“… což věřím.
Nicméně pokud chceš masírovat, tak nějak začít musíš, takže nějaký kurz určitě potřebuješ.
Ale už jen jak píšeš… lávové kameny, obličej… hned bych někam zašla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.7.12 19:36

Myslím si že to rozhodně není o tom kdo jaký je drobek, já mám 50 kg, jsem fyzioterapeut, takže masírovat už umím, teď si chci taky udělat kurz, abych mohla mít živnostňák. Takže pro mě už ten 3 týdenní kurz stačit bude protože už mám za sebou rok výuky anatomie a k tomu zkoušku. Ale je fakt že pokud někdo nemá o anatomii ani potuchy tak 3 týdny je dost málo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.7.12 15:21
@juicee píše:
Ahojky, měla bych zájem udělat si masérský kurz a potom masírovat doma. Máte někdo zkušenosti s masérským kurzem v Brně? Dá se vůbec dnes masírování uživit??

Ahoj, ja jsem si delala masersky kurz v Brne ve studiu Leny. Je to v pasazi hotelu Slovan. Ale je to uz asi 7 let. A holka co nas skolila uz tam nedela. Otevrela si jeste s dalsima holkama salon hned vedle. Bylo to tam docela dobry(nevim jak ted). Ale po kurzu to chce, aby se tomu clovek venoval a venoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
22.8.13 21:24

Zdravim, nevite nekdo zda je mozne si udelat masersky kurs i kdyz nemam maturitu? Nejak jsem to z tech informaci na netu nepochopila.

• Citovat
  • Upravit
11565
22.8.13 21:34

Nevím, ale z tohoto http://www.masaze-kurzy.cz/…ifikacni.php mám pocit, že maturitu nepotřebuješ. Jen kdybys chtěla dělat zkoušku bez kurzu, tak bys ji musela mít. A teda ani z tohoto http://business.center.cz/…riloha2.aspx mi to neplyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
22.8.13 22:07

Maturitu mít nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
722
22.8.13 22:18

Jsem jen vyučená a masérský kurz mám. Dokonce nabýdnutý a proplacený od pracáku, takže to jde. Akorát že potom nemůžeš dělat někde na rehabilitacích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
22.8.13 23:49

Já dělala mas.kurz u refitu :palec: s kamarádkou, ta maturitu neměla. Rovnou jsem si i koupila krásné přenosné rozkládací lehátko, které mi teď leží doma, nakonec jsem se tomu dlouho nevěnovala, je to šílená dřina…takže pokud by měl někdo zájem…levně ;) praha chodov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
23.8.13 17:23

Dělala jste některá masérský kurz v Plzni? Popřípadě kde? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.9.13 12:45

Kurz .masáže

Ahoj děvčata
já jsem dělala kurz masáže v Ostravě a musím říci, že bylo pro mne dost náročný. Na co by jste se měli připravit. Především na to, že masáže jsou docela zabíračka na kondičku. Teorii anatomie a pod. se lze naučit, ale praxi neokecáš, tam se hledí na správný postup neboť můžeš i poškodit klienta. Možná pro ty více stydlivé, by si měli zjistit zda v kurzu budou i muži. Mi jsme nějaké meli a při praxi masáže hrudníku došlo ke smlouvání s lektorem, který vyžadoval odhalený celý hrudník, ele mi jsme si nakonec vydupali, že prsa jsme měli zakryta a šlo to i tak. Takže uvažte, ale masírováním nezbohatnete a je to dřina
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko