Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj, promiňte anonym a buďte, prosím, shovívavé k mému hysterickému výlevu, ale před chvílí jsem načapala svou sedmiletou dceru, jak si v koupelně masturbuje proudem vody. Vycouvala jsem z koupelna a jsem v šoku. Co mám dělat? Mám s ní o tom hovořit? Nechat to být? Ježiši, co mám dělat? Jsem mimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nedávno jsem jí rodila a ona si vesele honí kačku
Nechala bych ji byt. Kdyby to delala pred vami nebo si tam neco strkala tak bych si s ni promluvila. Moje dcera zacla ve trech syn ve dvou.
@Anonymní píše:
Ahoj, promiňte anonym a buďte, prosím, shovívavé k mému hysterickému výlevu, ale před chvílí jsem načapala svou sedmiletou dceru, jak si v koupelně masturbuje proudem vody. Vycouvala jsem z koupelna a jsem v šoku. Co mám dělat? Mám s ní o tom hovořit? Nechat to být? Ježiši, co mám dělat? Jsem mimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElenaB píše:
Ja bych to nechala byt… mozna kdybys ji nacapavala vickrat, tak bych zacala premyslet, zda neco rict nebo ne. Ale priznam se, taky bych byla v soku
poslední týden napouští staršně vody, najednou se nechce koupat s mladší ségrou, napouští si vanu až na okraj, my jí nadáváme, že plácá vodu, dneska slyším, jak dlouho teče voda, jdu jí seřvt, ať laskavě šetří, a ona si tam leží pod kohoutkem
no nevím, prostě si tu hysterčím a nevím
Klid
je to naprosto normální. Jestli muzu doporučit, dělej že se nic nestalo. Určitě by jí rozhovor na tohle tema nebyl přijemný. Neví, že masturbuje. Jen je to příjemné. Mohly jí to říct třeba spolužačky, kamarádky…ale není to nic neobvyklého.
Hlavně klid ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joo a bude hur za nekolik let… Ja to teda nedelala v 7mi letech a kdyz uz, tak aby me nikdo nenasel… Ale klidne ji muzes rict, aby neplytvala vodou ![]()
@ElenaB píše:
Joo a bude hur za nekolik let… Ja to teda nedelala v 7mi letech a kdyz uz, tak aby me nikdo nenasel… Ale klidne ji muzes rict, aby neplytvala vodou
no to jsem jí řekla, vypni vodu, šetři už máš plnou vanu a šla jsem se zhroutit do kuchyně
Myslim, ze to v tom okamziku soku ani nevnimala, proste ji kterykoliv jiny den vysvetli, ze vas je na koupani vic a ze se musite o tu vodu podelit, ze kdybyste to tak delali vsichni, tak se nedoplatite… A jak jednou zjistila, ze urcite veci ji delaji dobre, tak neprestane.. takze zvykat… ![]()
@Anonymní píše:
no to jsem jí řekla, vypni vodu, šetři už máš plnou vanu a šla jsem se zhroutit do kuchyně
@martina.se jako jak jsi to vysvětlila, to jí mám říct, hele tohle si dělej jen doma? Už vidím, jna plavání vleze do vířivky. Musím jí k tomu řeci něco říct, nebo ne? Já jsem racionálně uvažující člověk, teď jsem totál vykolejená ![]()