Masturbace u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
14.2.17 15:19
@Anonymní píše:
Přesně, těžko se to vysvětluje někomu, kdo o sexuálních věcech nemá ještě ani páru, tudíž nechápe proč po ní chci at si to dělá sama v pokojíčku, že ne před náma a nikde jinde. Když to bere jako příjemnou hru.Zkusím odlákat pozornost na něco jinýho, to je fajn rada, ale taky jsem chtěla, jestli to už někdo takhle nějak líp vysvětloval. Za rok za dva, to pochopí sama.

tak jí to tak nevysvětluj… toto se na veřejnosti nedělá tečka..konec debaty.. trochu autoritativní přístup taky neuškodí..jsou věci k kterých se nedebatuje a určují je rodiče.. ;)

Příspěvek upraven 14.02.17 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.2.17 15:21
@Anonymní píše:
Přesně, těžko se to vysvětluje někomu, kdo o sexuálních věcech nemá ještě ani páru, tudíž nechápe proč po ní chci at si to dělá sama v pokojíčku, že ne před náma a nikde jinde. Když to bere jako příjemnou hru.Zkusím odlákat pozornost na něco jinýho, to je fajn rada, ale taky jsem chtěla, jestli to už někdo takhle nějak líp vysvětloval. Za rok za dva, to pochopí sama.

Jistě, že to nechápe, když o tom nemá tu páru - proto je třeba, jí to vysvětlit. Je to stejné, jako se všemi pravidly, co by se mělo a nemělo a
proč.
Souhlasím s jdukolem - prostě se to nedělá a tečka. Vysvětleno bylo a dál nerozmazávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.2.17 15:49
@Anonymní píše:
@jenny.fields no, ty už to asi neřeší. už jsme jí to říkali fakt tolikrát. Ze začátku říkali, at jí to vysvětlíme, že se to nedělá na veřejnosti, jenže ona na to přišla, tak, když měla problémy s kakáním, tak se někde pověsila a tak to zatlačovala /ten bobek/ no a tak to asi vzniklo, že na to přišla, že se jí to líbí.
Jak mají zakročit? vysvětlujeme doma a asi i ony ve školce.

Je to zlozvyk a bude to dělat i ve škole. Prostě jasně zakázat. Nezakazuješ ji masturbaci, ale to, aby to dělala na veřejnosti. Učitelky bych poprosila, aby to dělaly taky. Tohle není tříleté dítě. A jaký zákaz, prostě takový, který na ni platí :nevim:
Na každého platí něco jiného, na mé druhé dítě v podstatě nic nebo krátkodobě. Ale třeba nedávno dělala nějaké nebezpečné kraviny v autě za jízdy, říkám nech toho nebo tyhle bombony vyhodím z okna. Nenechala-bonbony jsem vyhodila - lipa, takže se rozpustily v tom sněhu v zápětí, aby mne někdo nenapadl, že znečišťuji prostředí. :mrgreen:
Pak s tím hned přestala, jinak bych si mohla pusu umluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.2.17 17:06

No nevim jako v 6 letech uz by to mela pochopit, nase to taky dela ale v pokojicku, nekolikrat sem ji driv rekla ze se tohle pred nikym nedela a aji by se ted uz sama stydela a dost by mi vadilo, ze neco takoveho dela v sesti letech ve skolce nebavime se o triletakovi, chtelo by to trosku autority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.17 14:48

Dobrý den, ocenila bych jakoukoliv radu. Dcera, 2 a půl roku, si dělá dobře, poměrně často o moji nohu jako pes, nebo o peřinu. Není to nic příjemnýho, když zkusím odvést pozornost tak to někdy zabere někdy ne, někdy prostě dělám že ji nevidím. Chápu že je to normální a asi bych to neřešila, kdyby to tak nehrotil manžel. Ten to špatně snáší a připadá mi vždy úplně nepříčetnej. Buď nadává mě ať ji nenechám, nebo ji říká sám ať toho okamžitě nechá nebo že… Mám strach aby ji nezpůsobil nějaký blok nebo tak něco. Dcera toho obvykle po jeho výhružce nechá ale vždycky to děsně obrečí a já bych bulila s ní. Manžel si vůbec nenechá vysvětlit že je to přirozené a já už nevím jak dál. :,(

• Citovat
  • Upravit
49159
8.5.17 14:54
@Anonymní píše:
Dobrý den, ocenila bych jakoukoliv radu. Dcera, 2 a půl roku, si dělá dobře, poměrně často o moji nohu jako pes, nebo o peřinu. Není to nic příjemnýho, když zkusím odvést pozornost tak to někdy zabere někdy ne, někdy prostě dělám že ji nevidím. Chápu že je to normální a asi bych to neřešila, kdyby to tak nehrotil manžel. Ten to špatně snáší a připadá mi vždy úplně nepříčetnej. Buď nadává mě ať ji nenechám, nebo ji říká sám ať toho okamžitě nechá nebo že… Mám strach aby ji nezpůsobil nějaký blok nebo tak něco. Dcera toho obvykle po jeho výhružce nechá ale vždycky to děsně obrečí a já bych bulila s ní. Manžel si vůbec nenechá vysvětlit že je to přirozené a já už nevím jak dál. :,(

tak mu v půlce jeho orgasmu řekni že nesmí že fuj a zakřič na něj nepříčetně ---třeba pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.5.17 14:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, ocenila bych jakoukoliv radu. Dcera, 2 a půl roku, si dělá dobře, poměrně často o moji nohu jako pes, nebo o peřinu. Není to nic příjemnýho, když zkusím odvést pozornost tak to někdy zabere někdy ne, někdy prostě dělám že ji nevidím. Chápu že je to normální a asi bych to neřešila, kdyby to tak nehrotil manžel. Ten to špatně snáší a připadá mi vždy úplně nepříčetnej. Buď nadává mě ať ji nenechám, nebo ji říká sám ať toho okamžitě nechá nebo že… Mám strach aby ji nezpůsobil nějaký blok nebo tak něco. Dcera toho obvykle po jeho výhružce nechá ale vždycky to děsně obrečí a já bych bulila s ní. Manžel si vůbec nenechá vysvětlit že je to přirozené a já už nevím jak dál. :,(

jinak o nohu bych si to tedy nenechala, rodič není masturbační pomůcka - nikdy! a pokud to bude dělat o peřinu tak ji prostě odnes do jiné místnosti at ji nemá manžel na očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
8.5.17 15:00
@Anonymní píše:

Děti to prostě dělají. Nevšímat si toho není příliš vhodné, spíše pořád a dokola vysvětlovat, že si takhle hrát může, ale že se to nedělá mezi ostatními lidmi a už vůbec ne O ostatní lidi.

V první řadě teda ale seřvat manžela do krychličky. Aby na děcko kvůli masturbaci řval, zakazoval a děcko to pak obrečelo, to jako fakt ne. On si nehoní nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.17 15:05

Děkuji za rady oběma ???? Vyzkouším uvidím. I když muže už jsem seřvala a vedlo to tak akorát k tomu že se spolu nebavíme. Tak teď to ještě zkusím pořádně vysvětlit malé, nějak mě nenapadlo říct ji že to má dělat když se nikdo nedívá. Snad to pomůže ještě jednou děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
6116
8.5.17 15:11
@Anonymní píše:
Děkuji za rady oběma ???? Vyzkouším uvidím. I když muže už jsem seřvala a vedlo to tak akorát k tomu že se spolu nebavíme. Tak teď to ještě zkusím pořádně vysvětlit malé, nějak mě nenapadlo říct ji že to má dělat když se nikdo nedívá. Snad to pomůže ještě jednou děkuji za rady

Ne, když se nikdo nedívá (rady tohoto nejasného vymezení si můj 2,5 letý synovec umí interpretovat velmi kreativně :) ), ale když je sama. V soukromí, v pokojíčku, ve vaně, pokud se koupe sama. V tom věku už se hodí dát to i do kontextu toho, že stejně, jako jí na kačenku nesmí sahat nikdo krom jí samotné a mámy s tátou při koupání (převeď do řeči, které rozumí, a na vaše běžné domácí situace), tak ani není dobré, aby se na ni někdo jiný díval, když si na kačence dělá dobře. A že na tom není nic špatného a víš, že je jí to příjemné, ale lidem okolo není příjemné na to koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.17 15:26

Tak koukám, že nejsem sama :mrgreen: 5ti letá dcera si vždy lehne na břicho a "honí si kachnu " :pankac: zrovna včera jsem s ní měla rozhovor, protože jsme koukali na pohádku a ona si lehla a… Tak to tedy ne, vykázala jsem jí do pokojíčku a jinde prostě ne.. No snad to pochopila. Říkala jsem si, jestli to není moc brzy a když to tu tak čtu, tak asi ne :P

• Citovat
  • Upravit
1068
8.5.17 15:53

Náš syn bude mít pět v červnu a dělá si to polštářkem běžně v obýváku u TV a taky mu to nedokážeme vysvětlit že se to dělá v soukromí, ale on má ADHD tak je to složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.5.17 17:44

Dcera 3 roky to dělá asi od roka a půl..Dělá to většinou o plyšáka či polštář..Dělá to jen doma a jen přede mnou, přítelem či mojí sestrou se kterou má dobrý vztah, jinak to nedělá..Heká u toho, potí se a pak většinou usne..Mudr říkala : Nezakazovat, nevšímat a hlavně nemlátit..Max vysvětlit, že je to fuj či tak..Ale nechat volný průběh..Před 2 měsíci mi řekl „tchán“ že v televizi viděl jak o tom zrovna mluví dětský psycholog a že tomu máme nechat volný průběh…Je to příroda, v každým z nás..A opravdu je dobré to nechat na dítěti, s tím, že se mu vysvětlí, že je to ee apod..jinak opravdu nezakazovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
8.5.17 18:35
@LuSof píše:
Dcera 3 roky to dělá asi od roka a půl..Dělá to většinou o plyšáka či polštář..Dělá to jen doma a jen přede mnou, přítelem či mojí sestrou se kterou má dobrý vztah, jinak to nedělá..Heká u toho, potí se a pak většinou usne..Mudr říkala : Nezakazovat, nevšímat a hlavně nemlátit..Max vysvětlit, že je to fuj či tak..Ale nechat volný průběh..Před 2 měsíci mi řekl „tchán“ že v televizi viděl jak o tom zrovna mluví dětský psycholog a že tomu máme nechat volný průběh…Je to příroda, v každým z nás..A opravdu je dobré to nechat na dítěti, s tím, že se mu vysvětlí, že je to ee apod..jinak opravdu nezakazovat..

Vysvětlit mu, že to, co dělá, je ee? Ona je masturbace sama o sobě ee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.5.17 18:49
@Zacharova píše:
Náš syn bude mít pět v červnu a dělá si to polštářkem běžně v obýváku u TV a taky mu to nedokážeme vysvětlit že se to dělá v soukromí, ale on má ADHD tak je to složitější.

jak souvisí pochopení informace - tady se to nedělá s ADHD??? - syn má ještě mentální postižení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí