Masturbace u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
6.7.05 22:15

Masturbace u dětí

Ahoj maminky, chtěla bych se s Vámi poradit. Naše malá nyní 15m už od mala, když leží tak napíná nožičky, kroutí se, nyní je kříží přes sebe a u toho se ještě potí a je zadýchaná. Dělá to převážně u kojení a při usínání v postýlce. Podle dr. to není nic závažného a nemáme s tím nic dělat. Na rodině.cz jsem se dočetla, že je to dětská masturbace a máme se snažit dítě zabavit pokud to dělá. Podle dr. Radima Uzla je to pro některé děti uklidňující jako když si jiné cucá palec. Je to prostě zlozvyk. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím máte někdo u Vašich dětiček zkušenost a jak to řešíte. Díky Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.7.05 22:29

Tak jak to popisuješ ty zkušenost nemám. Ale od kamarádky holčička si hrála s „kačkou“ vždy po koupani. Pak jí babička koupila velkého plyšového slona s chobotem, no a ono na tom chobotu „jezdila“. Vím, že to rodiče nechali tehdy být. Sama po čase přestala. U dětí je mastrubace normální, hlavně se nesmí trestat. Četla jsem, že se má dítěti vysvětlit, že to není vhodné (hlavně na veřejnosti) no ale jak to vysvětlit dítěti okolo roku roku a půl? Jana

• Citovat
  • Upravit
12600
6.7.05 22:29

Lucino, ja sice nemam jeste tak „velke“ dite, ale moje rada je -NERES TO :) Ja se snazim vsechno brat tak jako, ze je to priroda, zakazovat asi neni to prave!!! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.7.05 22:41

luci, suhlasim s janat.Ked budes do toho zasahovat, tak si mozno uvedomi, co si teraz neuvedomuje a robi podvedome.A potom je mensia pravdepodobnost, ze prestane. Teeda, to som sa zamotala. Ale chapes, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.7.05 07:24

Čauky Lucko.
Tak, a přesně v tomto období začíná tvá sexuální výchova dítka.
Chápu, že to může být za jistých okolností docela nepříjemné, ale můžeš být ráda, že se tvoje dítko rozvíjí v pořádku. Prostě je to druh rozkoše, stejně jako to zmiňované cucání palečku, holčička prostě našla to, co se jí líbí..... . Neomezuj ji. Jako miminku jí to stejně nevysvětlíš a až bude větší, určitě ráda pochopí, že tohle může dělat jenom doma, třeba v pokojíčku. Mám zkušenost se svým synem, spoustu informací jsem získala od maminky mého bývalého přítele, který nikdy neměl v oblasti erotiky problémy, nestyděl se o tom mluvit..... . Považovala jsem za vhodné vyzvědět na ní informace a tak je moc ráda předám dál: nikdy ho v erotice a autoerotice neomezovala. Jako dospívající kluk dostal pod polštář takový ten malinký ručníček a jak na něho šla puberta, používal ho zcela bez ostychu aby neumatlal prostěradlo. Jeho máma říkala, že je to lepší než aby denně prala prostěradlo =o). Dokonce jednou nám ručníček přinesla do pokoje když jsme tam byli sami…prý ať je čisto =o)))). Skvělá ženská, i když tenhle její příchod do pokoje mne celkem vyděsil. Dnes se na to dívám s úsměvem. Kluka vychovávám v podobném duchu a musím říct, že se mi to vrací. Nemá problém si přijít „promluvit“ a já jsem své extchyni vděčná za to že mi předala informace. Své druhé dítě chci vychovat v podobném duchu, přestože můj nynější manžel je v tomto ostýchavý až běda a informacím o sex. výchově svého potomstva se rafinovaně vyhýbá =o))))
Omlouvám se za anonymní příspěvek

• Citovat
  • Upravit
4921
7.7.05 08:46

Jako bývalá učitelka v MŠ s dětskou masturbací zkušenosti mám. Jedna holčička se otírala o plyšová zvířátka, o stůl. Byl to její běžný projev od malička. Maminka samozřejmě vyděšená říkala, abychom jí v tom krotili, protože často se stávalo, že se otírala tak silně, až si „kačku“ odřela. Vyvětlovala jsem jí, že je to naprosto normální, že usměrňování v tomhle směru nemá smysl, protože děti, ať už holčičky, nebo kluci, to prostě dělají a je normální, že to dělala i ve svých 3 letech ve školce. Možná to společensky pro maminku nebylo příjemné, každopádně to dětem nezakazujte, přejděte to, posléze to samy dělat přestanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxxxx
4.1.10 03:37

To už je trochu moc.

• Citovat
  • Upravit
anonim
7.2.10 15:49

Já nevím ale já bych to neřešil ať sama pozná co jí dělá dobře já masturbuju od 11 a rodiče mi to nikdy nezakazovali ani to neřeěily a já to u svých dětí taky řešit nebudu. Skrátka a jednoduše doporučuji neřešit

• Citovat
  • Upravit
michaela11111111
1.4.13 21:03

Ahoj, četla jsem váš příspěvek a mám ted 18m holčíčku a ta dělá to samé, co tu popisujete, poslala nás doktorka na eeg, a to měla v pořádku. Chtěla jsem se zeptat, jestli stím dcerka sama časem přestala a jestli jste jí to nechávali dělat nebo jste se snažili odvracet pozornost, budu vám moc vděčná za odpověd, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
michaela11111111
9.5.13 07:58

@Lucina dobrý den, máme stejný problém s naší malou. Dalo by se s vámi nějak spojit prosím. Chtěla bych vědět, jak to u vás pokračovalo, atd. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.14 19:26

Ahoj, promiňte anonym a buďte, prosím, shovívavé k mému hysterickému výlevu, ale před chvílí jsem načapala svou sedmiletou dceru, jak si v koupelně masturbuje proudem vody. Vycouvala jsem z koupelna a jsem v šoku. Co mám dělat? Mám s ní o tom hovořit? Nechat to být? Ježiši, co mám dělat? Jsem mimo :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nedávno jsem jí rodila a ona si vesele honí kačku 8o

• Citovat
  • Upravit
5063
21.3.14 19:29

A ty si to nedělala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 19:30

Ja bych to nechala byt… mozna kdybys ji nacapavala vickrat, tak bych zacala premyslet, zda neco rict nebo ne. Ale priznam se, taky bych byla v soku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@AstraG píše:
A ty si to nedělala? ;)

dělala, ale to bylo jiný :cert: :D jsem matka, co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Klid, ta moje to dělá asi od 3 let. Nechávám to být, jen ví, že ji u toho nemá nikdo vidět. Takže být Tebou, proberu to s ní a do koupelny příště klepat ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML