Masturbace ve 14tt

Anonymní
22.3.18 10:06

Masturbace ve 14tt

Radeji anonymne.
Sem ve 14tt a s pritelem od zacatku tehu nespime. Do ted mi bylo zle, ale ted mam na to silenou chut ale pritel je na tejden pryc. Vadi masturbace a orgasmus?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
22.3.18 10:09

Pokud nemáš problémy a zákaz od doktorky, tak není důvod proč by to mělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 10:11
@Anonymní píše:
Radeji anonymne.
Sem ve 14tt a s pritelem od zacatku tehu nespime. Do ted mi bylo zle, ale ted mam na to silenou chut ale pritel je na tejden pryc. Vadi masturbace a orgasmus?

pokud nemáš rizikové těhotenství, tak v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.3.18 10:36
@Anonymní píše:
Radeji anonymne.

Pokud nemas zakaz od dr, tak by nemelo. Max ti bude kapku tvrdnout bricho, to je neprijemne urcite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.3.18 10:45

Já to raději v těhu vynechala, pak jsme měli i zákaz sexu. Bála sem se aby mi orgasmus nevyvolal kontrakce a nepotratila sem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.3.18 11:25

Pokud nemas zakaz, tak proc ne.. My teda sexovali uplne ve stejne intenzite jako pred tehotenstvim (=hodne) a i ja jsem se nijak neomezovala… Akorat mi po orgasmu hodne tvrdlo bricho, vzdycky jsem mela na jednyto strane uplne bouli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 14:38

Záleží, jestli máš nějaké obtíže. Třeba kdybys měla bolesti, křeče nebo zákaz od doktorky, tak pak by to vadit mohlo. Ale pokud se cítíš fit a navíc máš chuť, tak směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 14:53

Nevim jestli to byl dobrej napad. Ted me trochu poboliva v podbrisku a porad citim ze se mi chce curat ale vycuram jen trosku a mam vodnaty vytok a to uz to nejaka hodinka zpatky je :/. Je to normalni?

• Citovat
  • Upravit
2468
22.3.18 15:12
@Anonymní píše:
Nevim jestli to byl dobrej napad. Ted me trochu poboliva v podbrisku a porad citim ze se mi chce curat ale vycuram jen trosku a mam vodnaty vytok a to uz to nejaka hodinka zpatky je :/. Je to normalni?

Muze byt a nemusi. Ja pri kazdych obtizich, ktery jsem normalne sla. Mela jsem to same co ty, nejvic do pulky tehotenstvi. Neustala potreba na zachod, nic jsem nevymackla, hrozny stavy. Nemohla jsem dlouho stat, jinak jsem sla bolesti uplne do kolen. Nic to nebylo… Ale u tebe tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.3.18 15:17

Mně se v 11tt utvořil po orgasmu hematom a hóóódně jsem krvácela. Skončila jsem na 4 dny v nemocnici. Prý se to holt někdy může stát :nevim:
Každopádně pak jsme měli zákaz.
edit. nic mě ale nebolelo, jen jsem krvácela jasnou červenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
23.3.18 09:22

Já měla také vodnatý výtok, zničeho nic, v nemocnici mi tvrdili, že je to normální, no po pár hodinách mi ve 23tt praskla voda, takže ten výtok nebyl výtok, ale už prosakovala voda. Ale já měla zánět, to bylo něco jiného, kvůli němu se mi protrhly plodové obaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí