Máte doma Haničku?

Anonymní
20.2.16 16:37

Máte doma Haničku?

Krásné sobotní odpoledne!

Máme doma Haničku…chodí do školky…

Když se narodila, tak mi v porodnici říkali (spíš říkaly :) ), že toto jméno už tam pěkně dlouho nebylo. Přijde mi, že je to docela oblíbené jméno, i často dávané. Ale je pravda, že já se už dlouho taky s tímto jménem nesetkala. Ani ve školce, ani ve škole.

Máte doma Haničku? Jestli ano, kolik jí je? Klidně i anonymně…

Prosím o zachování anonymu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.16 16:48
@Anonymní píše:
Krásné sobotní odpoledne!

Máme doma Haničku…chodí do školky…

Když se narodila, tak mi v porodnici říkali (spíš říkaly :) ), že toto jméno už tam pěkně dlouho nebylo. Přijde mi, že je to docela oblíbené jméno, i často dávané. Ale je pravda, že já se už dlouho taky s tímto jménem nesetkala. Ani ve školce, ani ve škole.

Máte doma Haničku? Jestli ano, kolik jí je? Klidně i anonymně…

Prosím o zachování anonymu…

Ahoj, jsem Hana a od mala to jmeno nemam rada. Je tvrde a obycejne… shodou okolnosti jsem i ucitelka v MS a obcas se tam toto jmeno vyskytne, je pravda, ze to ale neni tak casto jako treba Anicka, ale zase je castejsi nez Jana..
Velke plus ale je, ze se snad he vsem prijmenim… takze ze vseho mi vyplyva, ze je to super jmeno :mrgreen:, ikdyz bych ho sve dceri asi nedala…

• Citovat
  • Upravit
2218
20.2.16 16:50

Máme doma tříletou Haničku :srdce: pro mně nejkrásnější jméno a nikde v okolí jí nikdo nemá a lidi se diví, kde jsme na ní přišli :think: i mně v porodnici říkaly, že se dává hrozně málo. Mám ještě Lucinku (9let) a Marušku(2 měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
20.2.16 16:51

Znám jedinou Hanu, teď má kolem 20. Jinou neznám a to se pohybuju ve školství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
20.2.16 16:59

@GeromaDaPraga jedno z nejcastejsich? Jak jsi na to prisla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
20.2.16 17:02

@GeromaDaPraga Ale podle věkového průměru to bývalo oblíbené dříve. Teď už asi moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 17:03

My máme dvouletou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.16 17:05

Zakladatelka:

Moc vám děkuji za odpovědi. Tak opravdu to není tak moc časté. I když jsem nyní našla, že je v ČR cca 150 tis. Haniček, 13. v žebříčku, ale věkový průměr 50 let. Je pravda, že když někdy říkám její jméno, tak třeba někdo napíše Anna…

• Citovat
  • Upravit
21897
20.2.16 17:05

@GeromaDaPraga nevim,13. misto mi neprijde nejak caste.Je fakt, ze je je to zprumerovano na 50. let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 17:07
@kolik píše:
Znam jednu Hanu a je to desna…, takze kdyz jsem se rozhodval jake jmeno dceri, tak Hana urcite ne. Ale to ma tusim kazdy clovek nejake asociace jmen a konkretnich lidi…

Zakladatelka: tak tohle znám…pod určitým jménem se mi někdo „neoblíbený“ objeví a jaké to kdysi bylo pěkné jméno :)!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.16 17:10
@Eemii píše:
@GeromaDaPraga nevim,13. misto mi neprijde nejak caste.Je fakt, ze je je to zprumerovano na 50. let.

Zakladatelka: hodně časté mi přijde Anna a to je 14. v žebříčku…

• Citovat
  • Upravit
2453
20.2.16 17:12

Vlastne mi to prijde jako takove normalni obycejne jmeno, ale přitom znam osobne jen dve. vrstevnici me a moji mamy, takze cca 30 a 60let. dite zadne :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
20.2.16 17:15

@GeromaDaPraga jako mas pravdu.Ale az ty padesatnice nebudou, tak to jmeno temer zmizi.Ja pracuju x let v zarizeni pro seniory a pamatuju na dve Hanky, proto jsem se tak divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 17:16

Zakladatelka:

já snad znám jen Hanu Zagorovou, napadá mě herečka Hana Wagnerová, zpěvačka Hana Ulrychová… a teď mě už nikdo nenapadá…

• Citovat
  • Upravit
65066
20.2.16 17:17
@Anonymní píše:
Zakladatelka:já snad znám jen Hanu Zagorovou, napadá mě herečka Hana Wagnerová, zpěvačka Hana Ulrychová… a teď mě už nikdo nenapadá…

Hanička z Ordinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová