Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem Hanka
Je mě 32
ale je pravda, že jsem byla ve škole vždy jediná s tímto jménem. Ale osobně znám další 3, přibližně stejného věku. Mě se moje jméno líbí od malička moc, ale musí to být Hanka, Hanu nemám ráda ![]()
@vokishka píše:
Hanička z Ordinace
Zakladatelka:
Jééé, to jsem zapomněla! Hrozně mě to překvapilo, že tvůrci zvolili toto jméno. Vždycky mi zatrne, když jí tam osloví nebo zmíní…
Koukala jsem, že Jana je dokonce 5. A přitom je věkový průměr 49 let.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem Hana a od mala to jmeno nemam rada. Je tvrde a obycejne… shodou okolnosti jsem i ucitelka v MS a obcas se tam toto jmeno vyskytne, je pravda, ze to ale neni tak casto jako treba Anicka, ale zase je castejsi nez Jana..
Velke plus ale je, ze se snad he vsem prijmenim… takze ze vseho mi vyplyva, ze je to super jmeno, ikdyz bych ho sve dceri asi nedala…
Zakladatelka:
Moc děkuji!
Švagr má, jsou jí čtyři roky. A spolužačka, má dceru Hanku, té je sedmnáct.
Příspěvek upraven 20.02.16 v 17:23
Zakladatelka:
teď koukám na statistiku novorozenců a za rok 2014 to bylo 40. nejčastější jméno! 287 dívek
Tak já jsem Hanka. A ač je ta četnost veliká, tak za celou dobu studií jsem žádnou vrstvenici tohto jména nepotkala. Neznám ani žádnou starší Hanu. Až sousedka tak pojmenovala svou dceru, takže znám čtyřletou Haničku. Mnohem častěji potkávám Any. Dokonce jsem se jednu dobu chtěla přejmemovat, nemám ráda tu základní podobu Hana.
Jako výhoda mi třeba oproti Anně příjde větší variabilita jména.
@boball píše: Švagr má, jsou jí čtyři roky. A spolužačka, má dceru Hanku, té je sedmnáct.Příspěvek upraven 20.02.16 v 17:23
Zakladatelka:
A je švagrová Hanka? A spolužačka také Hanka?
@Anonymní píše:
Zakladatelka:
A je švagrová Hanka? A spolužačka také Hanka?
Ne, ani jedna se tak nejmenuje.
Příspěvek upraven 20.02.16 v 17:28
Mám doma Haničku, je její 10 let. Jméno jsme dávali po tchýni ![]()
@Madam-Owl píše:
Hana je priserny jmeno…
Každému se líbí něco jiného ![]()
Já mám třeba problém s oslovením Hanka, hrozně se mi nelíbí
přitom to jméno Hana miluju, dceři říkáme všelijak, ale Hanko jí říkat nebudu nikdy
ale jsem smířená s tím, že jí tak ve školce nebo škole třeba říkat budou.My ji nejčastěji říkáme Haňa ![]()