Máte doma moly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
6.11.12 16:39

@tonj nikdo o tom nevěděl, že tam má skládku, jen sousedka pod ním si stěžovala, že má doma nějaký brouky a lezou ze stupaček. Řešila to na městě. Ale k nám se nic nedostalo. Vždycky, když otevřel dveře, tak z nich táhnul smrad. Jako lečo, ale nic hroznýho. A to tam měl asi půl roku ženskou!!! To mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
6.11.12 19:31

@DDarja Hustý, takovýhle sousedi jsou fakt radost. Tak hlavně, že už máte klid.

• Citovat
  • Upravit
11620
6.11.12 21:06

Tak hlásím, že to byly asi vlašáky. Hodila jsem je na terasu a v zimě je nasypu sýkorkám. Tak snad už bude pokoj. Špaj mám jako klícku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.11.12 21:06

@DDarja Tak to je síííla. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.12.18 11:56

Mám v obýváku housenky molů. Probrala jsem potraviny, skříně, všechno, nikde jsem je nenasla Stejně tu furt lezou. Nevítem, jak se jich zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.12.18 12:04

Pozabíjet a ideálně vše zkontrolovat. V něčem budou, zapomenutý pytlík v šuplíku, u nás třeba v chilli. Někde jsou mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.12.18 12:40

@atominnka nedavno jsem tady resila stejny problem, ty svinaci jsou neznicitelny :cert: Pomuze jedine generalni uklid a bez milosti vsechny nacate potraviny vyhodit. Je to skoda, ale jinak to nejde. Nakladou vajicka do vseho a neni to v tom videt. U nas jich bylo nejvic v pytliku s mandlemi a v nacatem mouckovem cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.12.18 12:57

Jak radi holky, prohlednout potravinovou skrinku,mela jsem je i v nenacaty ryzi. Vse slo do kose. No a spousta jich byla ve spajzu kde zadne jidlo nemame, takze tam vsechno vyhazet, zkontrolovat. A jeste ty lepivy prouzky z drogerie po byte, chytaji se na to jen samecci, ale pak se teda uz dal nemuzou samicky rozmnozovat. Zbytek jen likvidovat rucne strucne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21227
1.12.18 13:40

@atominnka Bracha je mel za kuchynskou linkou. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.12.18 16:06

Já už vše vyhodila. ty svině jsou v obýváku na stropě! a tady jsem uklidila co šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
1.12.18 19:25
@atominnka píše:
Já už vše vyhodila. ty svině jsou v obýváku na stropě! a tady jsem uklidila co šlo

A je to mol satni nebo potravinovy? Ja jsem musela vyhodit vsechny potraviny ze skrine, jedine tak prestali vyletovat. a vyhodila jsem i nenacate ryze, pytliky s fazolemi, fakt netusim, kde mrchy byly. Skrin jsem vydesinfikovala. Zkouseli jsme mesic chytat na samolepku z DM a nic, az jednou se jeden omylem prilepil a behem hodiny jich tam bylo asi sedm, tak zkus jednoho chytit, ziveho prilepit, letave si privola a odchyti sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
1.12.18 23:01
@tulipán píše:
Zkouseli jsme mesic chytat na samolepku z DM a nic, az jednou se jeden omylem prilepil a behem hodiny jich tam bylo asi sedm, tak zkus jednoho chytit, ziveho prilepit, letave si privola a odchyti sam.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Promiň , neskutečně jsi mne pobavila. Hlavně při představě, jak bych tam toho mola lepila. :lol: :lol: :lol:
Také s nimi bojujeme. O víkendu jsme je poprvé našli i v nevyloupaných vlašácích… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.12.18 23:34
@atominnka píše:
Já už vše vyhodila. ty svině jsou v obýváku na stropě! a tady jsem uklidila co šlo

U nás taky s oblibou lezli po stropě a měli jsme je například za lištou v kuchyni, nemusí být nutně v jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
2.12.18 09:10
@Brontik píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Promiň , neskutečně jsi mne pobavila. Hlavně při představě, jak bych tam toho mola lepila. :lol: :lol: :lol:
Také s nimi bojujeme. O víkendu jsme je poprvé našli i v nevyloupaných vlašácích… :think:

Si myslis, ze jsem se zblaznila. :lol: No zatim ne. Ver mi, ze po nekolika tydnech honeni molu po kuchyni je to vysvobozeni. A hlavne mol jde chytit snadno (oproti mouse :mrgreen: ). Fakt to zkus, kdyz byl prilepeny jeden, tak behem hodiny jich tam bylo sedm a vsichni na jednom miste, funguje to, ale musi byt zivy. Myslim, ze za cistou kuchyn to stoji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
2.12.18 11:04

Mě se tyhle lepící bločky taky vyplatily. Jinak já je měla v koření a bylinkach, takže i čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný