Máte doma moly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6022
20.1.24 12:08
@Anonymní píše:
@Modesta jj, to vím, vytírala jsem i skříňky Sanytolem už v zoufalství. Ten byt byl před 2 lety prázdný, nově vymalovaný a pak uklízený a pořád dokola kdykoliv se objevili, ale například stará kuchyně a škvírky problém…a podle mě jsou u sousedů a je to dokola. Hlavně to chci nepřestěhovat :cert: :zed:

Jn, sousedi jsou mor, pokud tenhle problém neřeší. Tak ať se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.25 00:31

Zdravím,
my také bojujeme. Fungl nová kuchyně, a ejhle, mol. Nedávno jsem se dožrala a kompletně sundala skříň ve které byly a oni ty potvory zalezli mezi zeď a skříň. 8o
Opět jsem vše vyházela a četla jsem, že jim vadí ocet. Tak jsem vytřela skříň octem a držím si palce že jsem se jich zbavila. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.25 21:41

Prosím, jak jste se zbavily potravinových molů :pocitac: Už jsem zoufalá. Všechny rady od A do Z vyzkoušené. Mám malé děti a je mi zle při představě, že něco zkonzumují. :,(

• Citovat
  • Upravit
2902
16.8.25 07:45

Máme je doma taky. Pořád. A to jsem všechno dala do uzavíracích sklenic, pravidelně kontrolují, mám i lepicí praporky, levanduli, nic stoprocentně nepomáhá. Pořád se objevují. Asi si je přineseš už z krámu v mouce, strouhance. Takže radu nemám, snad jen kontrolovat, zavírat, nějaké ty odpuzovače. Ale co se mi stalo, měla jsem fazole zavřené v plexi dóze. Často je nevařím a když jsem si na ně po delší době vzpomněla, tak byly komplet rozežrané od nějakych potvor. Takoví černí broučci. Byly jich tam mraky a dokonce vyvrtali dírky do stěn té dózy, ne skrz, ale snažili se. Tak to letělo komplet do popelnice. A taky už museli být v těch fazolích v pytlíku, do zavřeného se dostat nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný