Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lajka09 píše:
Můj manžel je ryba-spolehlivý, rodinný typ, spořivý, ale rozhodně ne lakomý, někdy trochu tvrdohlavý, určitě urputný a extrémně pracovitý, vše dělá velmi poctivě, určitě je dobrý zaměstnanec, ale ne příliš oblíbený kolega (moc zvedá laťku), není příliš ukecaný, spíš tichý, rozhodně není bavič společnosti ani lev salónu, trošku stydlín i ve 40-ti letech…
můj manžel je podobný až po to není příliš ukecaný, to asi zdědil po své matce, ta hubu nezavře, tím pádem ani není tichý a rozhodně je bavič společnosti, ae tím svým způsobem, kdy z něj polovina osazenstva není odvařená, tím pádem ani není stydlín
![]()
musim říct, že polovina lidí ho v práci nenávidí ![]()
@Lajka09 píše:
Můj manžel je ryba-spolehlivý, rodinný typ, spořivý, ale rozhodně ne lakomý, někdy trochu tvrdohlavý, určitě urputný a extrémně pracovitý, vše dělá velmi poctivě, určitě je dobrý zaměstnanec, ale ne příliš oblíbený kolega (moc zvedá laťku), není příliš ukecaný, spíš tichý, rozhodně není bavič společnosti ani lev salónu, trošku stydlín i ve 40-ti letech…
Jejda, to skoro sedí na mého muže. Nejvíc o té práci, kolegové by se občas flákli a zlobí se, že on néé. ![]()
@Duckula @ala42 Tak, tak mimo práci ho mají rádi, ale jinak je to Zase šichta s Romanem?! To zas budem makat celou noc! Neumí se flákat, pokud je co dělat.
Můj exmanžel je ryba a je to magor. Sedí na něj hlavně to špatné.
Tchýně je také ryba a je magor na druhou.
Manžel je rybka. Je hodně citově založený a pro rodinu. Jsme spolu pět let a lepšího chlapa jsem potkat nemohla. Je to milující manžel a věřím, že bude i milující otec (na přelomu roku se nám narodí dcera). V domácnosti pomůže, je trpělivej, staroslivej, upřímnej, věrnej… Někdy je až moooc velký perfekcionista, ale ruku na srdce, kdo je bez chyb. ![]()
Přítel je velmi netypická ryba, a přitom je uprostřed znamení.
Je to klasický lev salónů, extrovert, sebevědomý až na půdu. Na druhou stranu velmi praktický, pracovitý, čestný, upřímný, spolehlivý, zodpovědný, šetrný (až hraničící se škrtem).
@Kobea
![]()
@káťa muj manzel je taky hodne sebevědomy a bohuzel musím napsat sobecký, mysli hodne jen sam na sebe a my s detmi jsme vzduch. rodinny typ moc neni.ze spatnych vlastnosti ma jeste vybusnoust, je furt nervni, ve stresu.. Co se tyce prace, tak je pracovitý az az, dukladny, setrivy, lakomy není..
A uprimnost se mu taky vyhla obloukem ![]()
Ahoj, máš dojem že Ti umí manžel nahlížet do hlavy? No aby ne, lidé ve znamení ryb jsou rození psychologové, a i co se empatií týče jsou na tom snad nejlíp ze všech znamení zvěrokruhu ![]()
@ereva píše:
Ahoj, máte doma Rybu? Odpovídá to charakteristice znamení? (plutí bez hranic, fantazijní svět, neustále v pohybu sem tam… + navíc - ale to už asi není ve znamení - emočně labilní, lakomý, žárlivý, urážlivý…).dík za diskuzi
mam rybu a je to tak na pul. nikdy jsem to moc nestudovala, ale urcite ma takovy svuj svet.. ale urcite neni lakomy nebo zarlivy…
@joey01 píše:
Ahoj, máš dojem že Ti umí manžel nahlížet do hlavy? No aby ne, lidé ve znamení ryb jsou rození psychologové, a i co se empatií týče jsou na tom snad nejlíp ze všech znamení zvěrokruhu