Pomlouvání ex partnerů

134
7.10.14 17:20

Pomlouvání ex partnerů

Zdravím dámy, momentálně se scházím s jedním mužem a musím se přiznat, že randím po hodně dlouhé době, takže mne zarazil fakt, že opravdu hodně pomlouvá svoji bývalou přítelkyni, byla mu nevěrná, lhala mu, mstila se mu, no prostě mu prý dělala strašné věci. Už jsem mu několikrát důrazně řekla, že mne to moc nezajímá a nechci to s ním probírat. Když se ho zeptám, proč s ní byl čtyři roky, tak mi odpoví, že ani sám neví.

Vadí Vám taky, když vaši současní partneři hází špínu na ex, nebo je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.10.14 17:25

@Lolinek tohle by mi vadilo.. poslouchat, co udělala ex je otrava.. můj ex nepomlouvá, jen občas konstatuje.. ovšem já ji znám osobně, takže to je o něčem jiném.. a já svého ex? nevím jestli pomlouvám, ale s chlapem o něm nemluvíme, prostě vyřešeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
7.10.14 17:25

Tak některá ex může být svině.. A on to neunesl. A nebo je špatně něco u něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
7.10.14 17:30

@Lolinek Přesně takhle bude jednou mluvit o Tobě. Říká se tomu ublížený křupan.

• Citovat
  • Upravit
sissi79

Chlap kterej neumi ustat minulost.. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11370

Mě vadí, když se mě známý ptaj co dělá můj ex (máme dost společnýczh přátel)… to mě dost točí, nejsme spolu 7 let a furt se mě na něj ptaj. Tak řeknu, že nevim a je mi to jedno. Tak vždycky koukaj. My se o svých ex nebavíme, není proč. Všechno to byla takový pubertální lásky a tohle náš obou první opravdu vážný vztah, tak ani není co rozebírat. Ale poslouchat plky o ex by mě taky nebavilo, ať je jaká chce, tak to nemá moc vytahovat. Třeba čeká, že na ní začneš nadávat taky, aby měl nějak super pocit. :D Hlavně když o ní takhle mluví, tak to asi nemá v sobě dořešený a to by mi vadilo víc. Do takovýho vztahu bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář

Třeba mu na ní ještě tak trochu záleží… :think:
I negativní cit je cit, nenávist je taky cit…
Pokud by mu již byla úplně šumák, tak by možná konstatoval, ale nepomlouval věčně pořád dokola…

• Citovat
  • Upravit
134
7.10.14 17:31

Já jeho ex neznám a ani o to nestojím, já svého ex nepomlouvám, nemám důvod se s ním o něm bavit a to mám s ex malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.10.14 17:34

Vadilo by mi to.
Z druhé strany, jsem poměrně otevřený člověk a dávám si hodně pozor, abych nepomlouvala ex, byla bych s tím leda tak trapná a myslím, že ten dotyčný by se hodně rychle dekoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.10.14 17:34
@Lolinek píše:
Já jeho ex neznám a ani o to nestojím, já svého ex nepomlouvám, nemám důvod se s ním o něm bavit a to mám s ex malé dítě.

Ma ju furt v hlave, nedokaze zapomenout proc mu… nema doresenou minulost. at i ty udelas cokoliv budes hned spatna..

• Citovat
  • Upravit
134
7.10.14 17:35

@Safrane Já taky znám jenom jeho verzi, že? Takže jako to bylo doopravdy ví jen oni dva a nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
7.10.14 17:37
@Lolinek píše:
@Safrane Já taky znám jenom jeho verzi, že? Takže jako to bylo doopravdy ví jen oni dva a nikdo jiný.

Ale tak zas by měl na tvé přání tě tím nezatěžovat… Nebo tě má na foukání bebínka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
@sissi79 píše:
Ma ju furt v hlave, nedokaze zapomenout proc mu… nema doresenou minulost. at i ty udelas cokoliv budes hned spatna..

přesně tak, kdyby mu již byla úplně jedno, tak mi možná konstatoval, ale nepomlouval… i negativní cit je cit…

• Citovat
  • Upravit
134

@sissi79 taky si myslím, nejsem do něj zamilovaná, takže to s ním na nějakou budoucnost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
7.10.14 17:38
@Lolinek píše:
Zdravím dámy, momentálně se scházím s jedním mužem a musím se přiznat, že randím po hodně dlouhé době, takže mne zarazil fakt, že opravdu hodně pomlouvá svoji bývalou přítelkyni, byla mu nevěrná, lhala mu, mstila se mu, no prostě mu prý dělala strašné věci. Už jsem mu několikrát důrazně řekla, že mne to moc nezajímá a nechci to s ním probírat. Když se ho zeptám, proč s ní byl čtyři roky, tak mi odpoví, že ani sám neví.Vadí Vám taky, když vaši současní partneři hází špínu na ex, nebo je to normální?

Vadi mi to. Pomlouvat umi jen mentalni invalide.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky