Vydržely byste toto?

Anonymní
7.10.14 13:39

Vydrzeli by jste toto?

Milé maminky, nevím komu se svěřit, zkusím to dát sem. Poslední dobou s mužem, rovná se krize. Můj muž pracuje a částečně podniká. Já na RD. Přesto už po výplatě často nejsou peníze, po zaplacení drahého bytu velikosti 1+1 v mužově OV, benzínu, nám často zbydou třeba 4tis..žijeme v podstatě tedy z jeho podnikání, což je pár tisíc měs. přivýdělek. Obálkovou metodou to šlo a já měla klid, byly hromádky na to a to a já mohla klidně spát, nyní to manžel odmítá, často po výplatě hned nemá, z účtu se mu strhávají peníze na různé poplatky a musí je tam mít… Opravu auta nám zaplatila moje máma, na dovolenou v čr si manžel v práci půjčil… nyní již cca 2 měsíce má práci po večerech, o víkendu, pracuje doma o víkendu, s prckem musíme kolikrát odjet aby měl klid…V létě upravoval chatu, byl pryč, pak o víkendu ta práce a pak mi sdělil, že jede za kamarádem na víkend na chlastačku…Takže když vidíme tatínka, tak jedině jak pracuje doma, skoro každý večer do noci, ale peníze to bohužel nenese. Tzn, můj muž tolik pracuje ale nyní vydělané peníze věnoval zpět do podnikání… No prostě jsem naštvaná, že si nemůže najít jednu normálně placenou práci a vše je na mne… Není čas na nic, auto umejt, to musím já, péče o malého já o domácnost já, prostě o vše..,. Když jsme se hádali zase vylezlo z něj že ho to Baví ta práce… ale já už to asi nevydržím… Ví že v tomto malém bytě jsem nešťastná ale nic s tím nedělá, říká, že na jinej nemáme a že jestli mi chybí peníze mám si najít ještě na RD brigádu!!! No a celkově jsou ještě další věci, když se mě třeba dotkne něco co řeknou jeho kamarádi nebo rodiče, jsem přecitlivělá, jedinkrát se mne nezastal a kolikrát zjišťuji že mezi svými známými vykládá docela intimní věci o mne lidem které ani já neznám např. co jsem řekla ale myslela jsem že to zůstane jen mezi námi… On mi na to řekne, že to tedy nemám říkat vůbec… No prostě špatné, ale vlastně stejně nemohu dělat nic, jsem na RD… takže počkat až půjdu do práce, pak naše finanční situace bude lepší a třeba se to zlepší i mnezi námi :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4509
7.10.14 13:43

Nevydrzela, zvlast kdyz jde o intimni veci, kdyz pominu zbytek, kdyz nepominu, jednou by mi ruply nervy a sla bych do haje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
7.10.14 13:45

A nevidí on třeba v tom podnikání svou budoucnost? Nemyslí si, že to chce jen čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.10.14 13:48

Ne nevydržela podle toho co píšeš, ale dost by mě zajímal jeho pohled na věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 13:50

Děkuji a to nemluvě o strachu co když se doma něco pos…? třeba pračka, nemáme žádné finanční rezervy manžela to netrápí, nějak se to udělá… Vlastně nikdy jsem od něj neslyšela neboj to zvládneme, když si třeba stěžuju jak jsem unavená, jen se na mne tak zvláštně chladně a hnusně podívá :? Když mu řeknu jakto že ostatní mají (j8 vim je to hnusný a řikat bych to neměla a je na tom rozhhodně spousta rodin daleko hůř…) tak mi řekne že jsem zlá a závistivá, přitom já to každýmu z našeho okolí opravdu přeju, ale přála bych to i nám…

• Citovat
  • Upravit
5730
7.10.14 13:52
@Anonymní píše:
Děkuji a to nemluvě o strachu co když se doma něco pos…? třeba pračka, nemáme žádné finanční rezervy manžela to netrápí, nějak se to udělá… Vlastně nikdy jsem od něj neslyšela neboj to zvládneme, když si třeba stěžuju jak jsem unavená, jen se na mne tak zvláštně chladně a hnusně podívá :? Když mu řeknu jakto že ostatní mají (j8 vim je to hnusný a řikat bych to neměla a je na tom rozhhodně spousta rodin daleko hůř…) tak mi řekne že jsem zlá a závistivá, přitom já to každýmu z našeho okolí opravdu přeju, ale přála bych to i nám…

Nevím, ale osobně mám pocit, že se manžel snaží…to, že to není podle tvých představ, je jiná věc. Nevím, odkud jsi a co manžel dělá, ale dneska se lépe placená práce nehledá moc snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@malinika píše:
A nevidí on třeba v tom podnikání svou budoucnost? Nemyslí si, že to chce jen čas?

to mě taky napadlo…

ted´jde jen o to, zda to ustojíte…ono totiž začátek žádného podnikání není sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83

Ne nevydrzela, nesnesla bych jeho chovani, aroganci, malej byt. To ze furt maka a nejsou videt vysledky. To asi maka dost blbe.

• Citovat
  • Upravit
mončís
7.10.14 13:53

NE! měl by koukat na to, že máte rodinu a že tu není sám. Tak mi to připadá.

• Citovat
  • Upravit
2655
7.10.14 13:54
@Anonymní píše:
Milé maminky, nevím komu se svěřit, zkusím to dát sem. Poslední dobou s mužem, rovná se krize. Můj muž pracuje a částečně podniká. Já na RD. Přesto už po výplatě často nejsou peníze, po zaplacení drahého bytu velikosti 1+1 v mužově OV, benzínu, nám často zbydou třeba 4tis..žijeme v podstatě tedy z jeho podnikání, což je pár tisíc měs. přivýdělek. Obálkovou metodou to šlo a já měla klid, byly hromádky na to a to a já mohla klidně spát, nyní to manžel odmítá, často po výplatě hned nemá, z účtu se mu strhávají peníze na různé poplatky a musí je tam mít… Opravu auta nám zaplatila moje máma, na dovolenou v čr si manžel v práci půjčil… nyní již cca 2 měsíce má práci po večerech, o víkendu, pracuje doma o víkendu, s prckem musíme kolikrát odjet aby měl klid…V létě upravoval chatu, byl pryč, pak o víkendu ta práce a pak mi sdělil, že jede za kamarádem na víkend na chlastačku…Takže když vidíme tatínka, tak jedině jak pracuje doma, skoro každý večer do noci, ale peníze to bohužel nenese. Tzn, můj muž tolik pracuje ale nyní vydělané peníze věnoval zpět do podnikání… No prostě jsem naštvaná, že si nemůže najít jednu normálně placenou práci a vše je na mne… Není čas na nic, auto umejt, to musím já, péče o malého já o domácnost já, prostě o vše..,. Když jsme se hádali zase vylezlo z něj že ho to Baví ta práce… ale já už to asi nevydržím… Ví že v tomto malém bytě jsem nešťastná ale nic s tím nedělá, říká, že na jinej nemáme a že jestli mi chybí peníze mám si najít ještě na RD brigádu!!! No a celkově jsou ještě další věci, když se mě třeba dotkne něco co řeknou jeho kamarádi nebo rodiče, jsem přecitlivělá, jedinkrát se mne nezastal a kolikrát zjišťuji že mezi svými známými vykládá docela intimní věci o mne lidem které ani já neznám např. co jsem řekla ale myslela jsem že to zůstane jen mezi námi… On mi na to řekne, že to tedy nemám říkat vůbec… No prostě špatné, ale vlastně stejně nemohu dělat nic, jsem na RD… takže počkat až půjdu do práce, pak naše finanční situace bude lepší a třeba se to zlepší i mnezi námi :(

Vykašlala bych se na něho. Intimní věci probírat s kamarádama? :cert: Abych se pak bála jeho kamarády někde potkat, když nevím, co jim vykládá. Třeba jakou podprsenku jsem měla při posledním se-xu a jeho kamarád si ji na mě bude představovat? Ne, děkuji. A brigádu těžko najdeš, když děláš všechno sama a veškerá péče o dítě je na tobě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.10.14 13:55

Nevydržela. Ovšem tohle se u nás ani stát nemůže, přítel byse propadl hambou, že neni schopný nám dopřát co potřebujeme. Dovedu si to představit na přechodnou dobu kuli rozjezdu podnikání, i tak ale by mohl chodit na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159

Proč muž platí drahý 1+1 vy v něm bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
@mončís píše:
NE! měl by koukat na to, že máte rodinu a že tu není sám. Tak mi to připadá.

Mě teda podle popisu připadá, že na to kouká a snaží se je uživit, jak může. Ale to, že má 2 práce, s sebou nese i to, že má na rodinu méně času.
A dostává se mu za to jen nevděk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.10.14 13:57
@malinika píše:
Mě teda podle popisu připadá, že na to kouká a snaží se je uživit, jak může. Ale to, že má 2 práce, s sebou nese i to, že má na rodinu méně času.
A dostává se mu za to jen nevděk…

přesně vidim to podobně a bohužel, jak tak koukám některé by mu nandali ještě jednu práci navíc :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
7.10.14 13:57

@malinika Je to těžký. Nejsme v jejich situaci. Píšu jen to, co mě napadlo z popisu. Třeba je to tak, že se snaží je uživit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky