Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mazlivé 20
nemazlivé 7
Tak my máme doma mazluchu - samozřejmě musí mít náladu, ale ráda se tulí k rameni, ráda pusinky i hlazení.
mazlivé 20
nemazlivé 8
nemazlivé…zatím doufám, že se to změní. raději mě bije, to ho baví zřetělně víc ![]()
mazlivé : 21
nemazlivé : 8
Je to maminčin chlapeček hihi, ale má i svou naladu, kdy prostě name ani neposedi. ale zatim prevazuji nalady typu objimani, pusinkovani a uz rika i MÁM TE RAD coz je prome uplneeeee super kdyz dostane takovou naladicku.-) snad mu to vydrzi hihi ja sme tak ymazliva maminka
Příspěvek upraven 10.02.10 v 22:05
Mazlivé:21
Nemazlivé:9
Sama si nepřijde, pusinku dá, v posteli se na žádost přitulí a hned hlásí: vstáváme,oblíkáme,rozsvěcíme …
Hópnu s mazlivostí nahoru ![]()
Mazlivé:24
Nemazlivé:9
Ale myslím, že jako úplná miminka Kunhůtky mazlení až tak nebralo ![]()
L.
Mazlivé: 26
Nemazlivé: 9
Ale souhlas s Lesinou - starší byla jako miminko docela nemazlivá, ale čím je starší, tím víc se chodí tulit. A mladší, ten je zatím tulík, tak uvidíme.
Tak ja nehlasuju, pac je to pul na pul…teda vypada to, ze se meni z nemazlice, na mazlice..sice teda veeeelmi opatrne, ale uz si polozi hlavu na rameno, prijde se potulit k noze a rict „aad“…nebo mi rika „moc muuuju“ a pusinkuje kdyz spolu lezime v posteli. Taky zacal chtit spat s nami, coz driv nedelal a ja si to docela uzivam.. ![]()
Mazlivé: 29
Nemazlivé: 9
Ale jen jeden byl mazlivý od miminka, druhý od roka, kdy jsem byla v nemocnici a dcera až po narození bráchů ve třech letech. takže momentálně 3 mazlíci ![]()
Nemazlivé: 10
Dcera se vůbec nechce mazlit. Maximálně když se někde bouchne, tak si to přijde nechat pofoukat. Naštěstí si ji pomazlím při kojení, to bere jako nutné zlo. Někdy mě to štve, taková péče a odměna žádná ![]()
Nemazlivé: 11
Bohuzel hlasuji spise pro nemazlive ![]()
V nasi rodine se nikdy objeti, pusinky a tak neprovozovaly, tak jsem se tesila, jak si to s detma uziju ![]()
Uz od malicka Domca nechtel objimat, pusinkovat, tulit se, spat s nami v posteli, rano se tam povalovat, proste nic, je to samostatna jednotka, odstrkuje nas a zizali se v naruci
![]()
Ted prijde presne jen kdyz se bouchne, obcas kdyz ma dobrou naladicku, tak se prijde objemout, pohladit, pred spanim a rano dava obcas pusu.. ![]()
Příspěvek upraven 10.02.10 v 22:30
Mazlivé: 31
Nemazlivé: 11
Mám první dítě poměrně mazlivé a druhé extrémně mazlivé, řekla bych nejmazlivější z mazlivých.
OK, edituji (a reaguji na příspěvek, který teprve přijde
).
Příspěvek upraven 10.02.10 v 22:36
Lentilko, ja to zblbla, tak musis pocty opravit podle me, jak jsem to opravila
![]()
mazlivé : 31
nemazlivé :12
Bohužel máme nemazlivce - až je mi kolikrát dost líto, ale já taky byla nemazlivá (oproti ségře, to byla taková svízel přítula
)
Mazlivé: 32
Nemazlivé: 12
Malá je mazlíček, chodí nás furt pusinkovat a několikrát denně přijde, že chce „pomalit“
![]()