Máte mazlivé dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
9.2.10 08:44

Máte mazlivé dítě?

Matějíček píše, že 20% dětí je nemazlivých a nbemá se to lámat.
Tak si chci udělat vlůastní statistiku tady.

Protože tady nejde dát hlasování, tak to uděláme takto : na začátek svého příspěvku zkjopírujte toto a přičtěte své dítě (děti) do příslušené kategori, pak teprve napište příslušný koment.
hnedka budu první jako příklad

mazlivé : 0
nemazlivé : 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
9.2.10 08:46

mazlivé : 0
nemazlivé : 1

Rafánek je asi nemazlivý, sice se rád pochová, ale v náruči se netulí, ale hopsuje, rozlíží se a sápe se po všem. Jinak má rád lechtání , pusinkování a podobné. Ale ne tulení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.2.10 08:47

mazlivé : 1
nemazlivé : 1

Koblih je starej ťulda, má ráda všechny formy fyzického kontaktu. Aspoň mi to tak přijde teda.

Co zas ta Pudla zkoumá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.10 08:52

mazlivé : 1
nemazlivé : 0

Nášemu Marečkovi je rok a půl a už dost dlouho pozoruji, že se rád mazlí a tulí. Kyž si ho vezmu já k sobě sama tak moc dlouho nevydrží ale někdy přijde sám a chce se tulit, pusinkuje mě a má u toho neskutečně sladkej výraz :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
9.2.10 08:55

mazlivé 3
nemazlivé 1

Štěpán by se mohl mazlit pořád, nejspokojenější je, když si ho vezmu do manducy na břicho, on se chytne kolem hrudníku a něco si žvatlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
9.2.10 09:00

mazlivé 3
nemazlivé 2

Markétka není moc mazlivé miminko, ale třeba se to časem ještě změní. Moc bych si to přála :oops: . Zatím se ráda nosí, ale musím s ní chodit, jak sednu, tak je řev :roll: . Prostě jí jde spíš o ten pohyb po bytě, než o kontakt se mnou. A já bych tak dělala ťuťuňuňu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
9.2.10 09:01

mazlivé 4
nemazlivé 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.2.10 09:03

mazlivé 5
nemazlivé 2

ALe musela jsem si na to mazlení pěkně dlouhou dobu počkat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
9.2.10 09:06

mazlivé 6
nemazlivé 2

Maty je odmala „tulidlo“…i když to v posledních pár měsících nepatrně upadá, očekávám po narození sestřičky/bratříčka „návrat ke klasice“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
17745
9.2.10 09:22

mazlivé 7
nemazlivé 2

Ahoj,
malý má moc rád společnost,hlazení a různé skopičinky a poté je oceňuje úsměvy na všechny strany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.2.10 09:23

mazlivé-7

nemazlivé-3

když ji chci vzít do náručí tak se hned klouže dolů…pokud je mazlení štípání,mačkání,válení se po mě a jiné ubližovací metody tak to potěš koště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.2.10 09:25

mazlivé-7

nemazlivé-4

Náš Matýsek je odmalinka nemazlivé miminko, ale za tu dobu už jsem si našla, co u něj znamená přitulení - prostě přijde, položí si na mně hlavu a hned zas letí za dalšíma radostma - tak alespon tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madlena
9.2.10 09:31

Pudli, to se ještě může změnit. Náš malej byl nemazlivé mimi. Od mala teda měl hrozně rád srandu,lechtání a blbiny ale tulení v žádném případě. Celkem mě to mrzelo. Těď jsou mu dva roky a už od roka a půl je to ten největší mazel. Každou chvíli mě obejme a říká mamiku rád :srdce: a když dojde tatínek z práce, tak mu skočí do náruče a pusinkuje a tulení si fakt užívá. Takže hlasuju že máme mazlíka
mazlivé 7
nemazlivé 2

• Citovat
  • Upravit
15326
9.2.10 09:36

mazlivé 9
nemazlivé 2

I kdyby náhodou byly nemazlivé, mají smolíka, protože mají mazlivou matku. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.2.10 09:38

Já myslím,že Rafánek, klidně ještě hodně mazlivý být může, protože některá mimi na to nejsou a potom v tom batolecím věku se dokážou přilepit a nejdou dolů :mrgreen: :mrgreen:
Starší dcera je pro okolí a rodinu vyloženě nemazlecí, ale jedina na mě byla mazlecí a tulivá až moc ( takže nevím co napsat -asi že ano, ale nikdo mi to nevěřííí :-? ) a malou Báru nebudu hodnotit, protože mi připadá, že jí je to zatím šumák a ještě si na to počkáme..
Jinak postřeh z minulosti - má sestra hodně mazlecí a já vůbec - odmítala jsem jít i na klín 8-o
mazlivé-8
nemazlivé -4

( ale fakt jen relativně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík