Máte někdo doma tyto šaty?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.9.23 09:20

Máte někdo doma tyto šaty?

Ahoj holky, sháním tyto šaty, nejlépe velikost L, mám doma M a jsou mi malé, ale nemohu je už nikde sehnat. Kdyby jste je některá měla doma a byla ochotná prodat, platím zlatem! Prosím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22565
13.9.23 09:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sháním tyto šaty, nejlépe velikost L, mám doma M a jsou mi malé, ale nemohu je už nikde sehnat. Kdyby jste je některá měla doma a byla ochotná prodat, platím zlatem! Prosím :srdce:

Jses si jista, ze tyhle saty budou ve velikosti L hezke a slusive?
Je to rozsirujici strih i ve velikosti S :nevim:

Jinak ne, nemam je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
13.9.23 09:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sháním tyto šaty, nejlépe velikost L, mám doma M a jsou mi malé, ale nemohu je už nikde sehnat. Kdyby jste je některá měla doma a byla ochotná prodat, platím zlatem! Prosím :srdce:

Pokud neseženete, tak si je nechte ušít. Není to žádný složitý střih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 09:51

@Kockazvysocan vypadaj dobre i v M, ale necitim se v nich, jsem hodne vysoka a dokonce vypadaj dobre i na baculkach :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.23 09:52
@Magda124 píše:
Pokud neseženete, tak si je nechte ušít. Není to žádný složitý střih

Dekuji, ale chtela jsem je mit co nejdriv, kdybych si je nechala usit cekala bych nekolik tydnu :D

• Citovat
  • Upravit
22565
13.9.23 10:05
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan vypadaj dobre i v M, ale necitim se v nich, jsem hodne vysoka a dokonce vypadaj dobre i na baculkach :D

Jak myslis, volany a baculka je vrazedna kombinace :nevim:

Samozrejme si je nos, ale kdyz chces platit zlatem, tak abys pak nebrecela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 10:14

@Kockazvysocan rikala jsem ze mi M nesedi protoze jsem vysoka a baculka nejsem, ale videla jsem je i na baculkach :*

• Citovat
  • Upravit
4836
13.9.23 10:25

Projížděla jsi Vinted? Když dáš vyhledávání podle značky a barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 10:29

@vedma007 bohužel nevím značku, zkoušela jsem to tam psát snad na tisíc způsobů a bohužel nic :(

• Citovat
  • Upravit
1699
13.9.23 10:44

Hele tohle bude určitě na Shein! Mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 10:46

@GirlsNick no tak to bylo to prvni co me napadlo, bohuzel tam nejsou :( ale dekuji za tip!

• Citovat
  • Upravit
4683
13.9.23 10:53
@Anonymní píše:

zkus vyhledávání na googlu pomocí obrázku. zkusila jsem to podle této fotky a našlo je to na jednom eshopu - bohužel vyprodané https://www.milujtemodu.cz/…y-s-volanky/ - ale s více variantami fotky by to mohlo najít víc. vyhledává to i na vinted a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
13.9.23 10:55

Našla jsem je na dvou serverech, ale oboje vyprodané. Každopádně tam bylo že existují ve velikosti XS až M, takže L asi vůbec nebyly.

https://promamku.cz/…rukavom.html
https://www.milujtemodu.cz/…y-s-volanky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3114
13.9.23 11:00
@Kockazvysocan píše:
Jses si jista, ze tyhle saty budou ve velikosti L hezke a slusive?
Je to rozsirujici strih i ve velikosti S :nevim:Jinak ne, nemam je doma.

Milá drahá, já se pohybuji se svými 55kg ve velikostech S-L naprosto běžně. Jsem hodně drobná ale s prsama, vyšší. Speciálně u šatů musím mít L pokud nechci celý den tahat spodek dolů a nemít to pod krkem. Navíc mám ráda když je volnější a né na tělo. A věř že by mi velikost L tipoval málokdo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
13.9.23 12:23
@Anonymní píše:
Dekuji, ale chtela jsem je mit co nejdriv, kdybych si je nechala usit cekala bych nekolik tydnu :D

Jsou to jednoduché šaty, ušila bych je za chvilku, takže stačí najít švadlenku, co má čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová