Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sháním tyto šaty, nejlépe velikost L, mám doma M a jsou mi malé, ale nemohu je už nikde sehnat. Kdyby jste je některá měla doma a byla ochotná prodat, platím zlatem! Prosím
Jses si jista, ze tyhle saty budou ve velikosti L hezke a slusive?
Je to rozsirujici strih i ve velikosti S ![]()
Jinak ne, nemam je doma.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sháním tyto šaty, nejlépe velikost L, mám doma M a jsou mi malé, ale nemohu je už nikde sehnat. Kdyby jste je některá měla doma a byla ochotná prodat, platím zlatem! Prosím
Pokud neseženete, tak si je nechte ušít. Není to žádný složitý střih
@Kockazvysocan vypadaj dobre i v M, ale necitim se v nich, jsem hodne vysoka a dokonce vypadaj dobre i na baculkach ![]()
@Magda124 píše:
Pokud neseženete, tak si je nechte ušít. Není to žádný složitý střih
Dekuji, ale chtela jsem je mit co nejdriv, kdybych si je nechala usit cekala bych nekolik tydnu ![]()
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan vypadaj dobre i v M, ale necitim se v nich, jsem hodne vysoka a dokonce vypadaj dobre i na baculkach
Jak myslis, volany a baculka je vrazedna kombinace ![]()
Samozrejme si je nos, ale kdyz chces platit zlatem, tak abys pak nebrecela ![]()
@Kockazvysocan rikala jsem ze mi M nesedi protoze jsem vysoka a baculka nejsem, ale videla jsem je i na baculkach ![]()
Projížděla jsi Vinted? Když dáš vyhledávání podle značky a barvy.
@vedma007 bohužel nevím značku, zkoušela jsem to tam psát snad na tisíc způsobů a bohužel nic ![]()
@GirlsNick no tak to bylo to prvni co me napadlo, bohuzel tam nejsou
ale dekuji za tip!
@Anonymní píše:
zkus vyhledávání na googlu pomocí obrázku. zkusila jsem to podle této fotky a našlo je to na jednom eshopu - bohužel vyprodané https://www.milujtemodu.cz/…y-s-volanky/ - ale s více variantami fotky by to mohlo najít víc. vyhledává to i na vinted a tak..
Našla jsem je na dvou serverech, ale oboje vyprodané. Každopádně tam bylo že existují ve velikosti XS až M, takže L asi vůbec nebyly.
https://promamku.cz/…rukavom.html
https://www.milujtemodu.cz/…y-s-volanky/
@Kockazvysocan píše:
Jses si jista, ze tyhle saty budou ve velikosti L hezke a slusive?
Je to rozsirujici strih i ve velikosti SJinak ne, nemam je doma.
Milá drahá, já se pohybuji se svými 55kg ve velikostech S-L naprosto běžně. Jsem hodně drobná ale s prsama, vyšší. Speciálně u šatů musím mít L pokud nechci celý den tahat spodek dolů a nemít to pod krkem. Navíc mám ráda když je volnější a né na tělo. A věř že by mi velikost L tipoval málokdo ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji, ale chtela jsem je mit co nejdriv, kdybych si je nechala usit cekala bych nekolik tydnu
Jsou to jednoduché šaty, ušila bych je za chvilku, takže stačí najít švadlenku, co má čas