Ryanair - aktuální zkušenosti

41
13.9.23 08:03

Ryanair aktuální zkušenosti

Ahoj,
zajímalo by mě, jestli máte někdo aktuální zkušenosti s nízkonákladovou leteckou společností Ryanair?
Nějak mám v sobě zakotveno, že jsou to nejhorší, co může člověk dostat, je to tak?

Díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78224
13.9.23 08:54
@Beruska73822 píše:
Ahoj,
zajímalo by mě, jestli máte někdo aktuální zkušenosti s nízkonákladovou leteckou společností Ryanair?
Nějak mám v sobě zakotveno, že jsou to nejhorší, co může člověk dostat, je to tak?Díky všem :)
:zed:?
jo letíš vestoje, protože nemají sedadla a ani wc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.9.23 09:02

Letěla jsem v květnu a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
13.9.23 09:07
@Jarka K píše:
Letěla jsem v květnu a vše ok.

Taky. Což ale asi není moc vypovídající.
Taky jde o to, co zakladatelka vyhodnucuje.
 https://www.airhelp.com/…spolecnosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.9.23 09:12

Ryanair je úplně normální nízkonákladovka. Nevím, co jako čekáš… Kultura letecké dopravy je dávno pohřbená, ale pořád tě dopraví kam potřebuješ, a za levňocha. Dlouhý let bych s nimi určitě neletěla, ale na krátké sou ok. Otravují, nabízejí, ale je to prostě jejich práce. Navíc mají jedny z nejlépe placených pilotů a slušné technické zázemí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.9.23 10:22

Na kratke rychle lety je to skvele. Nikdy jsme nemeli zadny problem a pomer cena vykon je fakt super. Casto se vejdu i do €30-40 za zpatecni letenku, kdyz to koupim dopredu. Navic je to perfektne bezpecne, mrkni na statistiky. Na delsi lety mam oblibeny Aerlingus, ale na lety po Europe bohate staci Ryanair

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24835
13.9.23 10:24
@Beruska73822 píše:
Ahoj,
Nějak mám v sobě zakotveno, že jsou to nejhorší, co může člověk dostat, je to tak?Díky všem :)

Není. Ale za málo peněz málo muziky. Na kratší lety úplně v pohodě.

Příspěvek upraven 13.09.23 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
13.9.23 12:10

Letěli jsme v srpnu a úplně v pohodě. Naopak o Wizzair jsem slyšela, že rádi ruší lety pár dní před odletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
13.9.23 12:35

Nikdy jsme s nimi neměli problém ani při refundaci v době covidu. A jak už tu bylo zmíněno, Ryanair dobře platí své piloty a také mají nejnovější letadla ze všech lowcost společností :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.9.23 12:55

Díky, uklidnili jste mě, že to není taková hrůza jak jsem slyšela, to mi bohatě stačí. Nechci nic víc, než se v pořádku dostat z místa A do místa B a mít při tom alespoň minimální komfort, což bude splněno. Děkuji všem za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.24 20:24

Ryanair je nejhorsi letecka spolecnost!!! Nikdy od nich uz nepoletim!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
26.11.24 07:57
@Misa743 píše: Více

A? Výkřik do tmy o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
26.11.24 08:56

Poslední let s Ryanair na konci září - úplně OK - zpáteční Řecko z Vídně. Na smartwings jsem slyšela taky špatné recenze, ale naše dvě zkušenosti byly taky OK - Skopje do Bratislavy a zpáteční Vídeň Rijád. Blízký východ byl let na 5,5 hodiny a taky se to prý dalo….letěl muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová