Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Nechcete si někdo dat vzájemně hodnocení? Soutěžím s mamkou, kdo jich bude mít víc a chci ji takhle lehce podvodně překonat
Dík.
![]()
A já myslela že se hodnocení udává na základě prodej/koupě. Ale jo, pošli mi odkaz. Mile ráda tě nahlásím ![]()
@mackA159 píše:
A já myslela že se hodnocení udává na základě prodej/koupě. Ale jo, pošli mi odkaz. Mile ráda tě nahlásím
A ty jsi trosku krava taky ne 😂 👍
@Noll píše:
A ty jsi trosku krava taky ne 😂 👍
Proc hned ty nadavky? ![]()
@karkarka píše:
Super, a někdo takový studuje pedagogiku na VŠ.
To víš, umím se v životě ohánět, lepší než poté pracovat někde ve skladu, ze
s mít na krku 4 děti. Nebo kolik že jich mas? Puso
@Noll píše:
Prosím piste jen ti, co nemají vykojené mozky. Dekuji
Tak “ti” stoprocentně vykojené mozky nemají… když už tak “ty”… Máš tam tak trochu logický faul. Já to poznám i s vykojeným mozkem. Asi mi v něm pořád zůstalo více inteligence než studentce vysoké školy… ![]()
@karkarka píše:
Super, a někdo takový studuje pedagogiku na VŠ.
A vysedavas doma cele dny, když mas 8 tisíc příspěvku
trochu asi magor budeš.
@Janli píše:
Tak “ti” stoprocentně vykojené mozky nemají… když už tak “ty”… Máš tam tak trochu logický faul. Já to poznám i s vykojeným mozkem. Asi mi v něm pořád zůstalo více inteligence než studentce vysoké školy…
Prosím?? Ty by jsi napsala TY? Místo TI? Ten kdo má tady vykojeny mozek jsi ty, a ještě úplně blba 😂 😂 jsou to ti lidé, ne ty lidé. Ty troubo
@Janli píše:
Tak “ti” stoprocentně vykojené mozky nemají… když už tak “ty”… Máš tam tak trochu logický faul. Já to poznám i s vykojeným mozkem. Asi mi v něm pořád zůstalo více inteligence než studentce vysoké školy…
Paneboze, ty jsi se teda hodně teď ztrapnila😁 😁