Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Noll Ale chlap nemůže mít vykojený mozek, ne?
a pokud se to týká jen žen, tak jsou to ty…
@Monchichik píše:
@Noll Ale chlap nemůže mít vykojený mozek, ne?a pokud se to týká jen žen, tak jsou to ty…
I chlap muže mít vykojeny mozek
![]()
@Noll ty vykojeny mozek mit nebudes. Ne proto, ze nebudes kojit ![]()
Chci se Vás lidi zeptat. Kolik času trávíte na emiminu, když mate třeba 15 tisíc příspěvku? To si sednete ráno k počítači, děti dáte do ohradky a zerete a zerete a u toho píšete komentáře a cítíte se, ze jste jako v realitě a ze vás někdo má rad? Protože asi kamarády mít nebudete.
@Noll píše:
A vysedavas doma cele dny, když mas 8 tisíc příspěvkutrochu asi magor budeš.
Už sem tě nahlásila puso. ![]()
@karkarka píše:
Už sem tě nahlásila puso.
Já tebe taky, puso ![]()
@Monchichik píše:
@Noll a proč tě to zajímá? to je každého věc, ne?
Muže to být koho chce věc, ale to nemění nic na tom, ze mě to zajima.
Holky zavolejte nějaké staré kamosce a běžte ven na kafco. Budete šťastnější a nebude Vám hrabat z emimina a děti. ![]()
@Noll děti v ohrádce nemám, nic u pc nejím a kamarádky mám…a i se najde někdo, kdo mě má rád ![]()
@Noll píše:
Chci se Vás lidi zeptat. Kolik času trávíte na emiminu, když mate třeba 15 tisíc příspěvku? To si sednete ráno k počítači, děti dáte do ohradky a zerete a zerete a u toho píšete komentáře a cítíte se, ze jste jako v realitě a ze vás někdo má rad? Protože asi kamarády mít nebudete.
Bože, bože. Do čehos to duši dal… ![]()
@Noll píše:
Jasně. Pro děti mám chůvu, na vaření hospodyni, na zahradu a sex zahradníka… Času mám habaděj, tak co bych ho nevěnovala na nápravu pomýlených a tápajících bytostí, co tady hledají pochopení, útěchu a odpovědi na základní otázku… takový centrální mozek lidstva… ![]()
Mluvíš o ženách, takže TY