Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Renysekk005 A máte filtr? Pak to může být taky krmením. Jestli dáváte velké granule, tak se tam může rozpoštět to, co jí odpadá při kousání.
Filtr nemame pry nemusi byt… no krmeni ma nejaky mix jidla cervy granulky atd… a jeste ma v akvarku koren
@Renysekk005 Mame zelvy roky. Dospelo to tak, ze v akvarku nemaji nic. Doporucuju to jednak co nejvic vyselektovat a mit tam toho co nejmene. Filtr je fajn, oddali cisteni (tez uz nemame, lezly pod nej a vyndavaly ho). Nektere krmeni dela takovej bordel, ze jsme ho museli vyhodit. Zelvy po nem hodne i smrdely. Zkus koupit jine a nesezrane vyhodit.
No zkusim ten koren teda vyndat a koupit jen cervy snad to pomuze
@Renysekk005 Nemusí být filtr, ale je to úplně něco jiného. Já mám externí filtr na akvárko, kde máme 100l vody fluval. Od té doby měním vody jednou za tři měsíce a někdy i déle. Jednou za měsíc vyčistím filtr a voda je čistá. Fakt tu investici doporučuji, nás stál kolem 1100. Želvy už nesmrdí a voda je čistá.
@Renysekk005 opravdu to vypada na potiz s krmenim. Cervy nebudou vyzivove stacit. Kup i jine krmivo, prodavej maso, holata (nevim, jak velkou tu zelvu mas).
@Gonyosoma je to jeste mlade malinka no me ted napadlo jeste ze ten kořen neni vyvareny
@Gonyosoma kvuli tomu krmeni jak jsem psala má tam nějaký mix jídla ale hranule z toho neji ty tam zůstávají
@Renysekk005 tak ty pak delaji ten curbes. Zkus koupit i jine.
@Renysekk005 píše:
@Gonyosoma je to jeste mlade malinka no me ted napadlo jeste ze ten kořen neni vyvareny
Tohle na to urcite vliv nema, ale vodni zelvy maji strasne kratke traveni tzn.ze cokoliv das predem vyjdr temer okamzite zadem, takze at udelas co udelas tak se ta voda proste tak casto meni a to pockej az bude vetsi. Kvuli tomu jsem s jejich chovem sekla.
@TomyTomy ja jsem měla želvu a měnila jsem ji vodu jednou týdně takže právě me tohle překvapuje u tady tyhle
@Renysekk005 Tak mozna jak psali holky prede mnou jeste zkusit vymenit krmeni a uvidis jestli to nebude trochu lepsi, ale zazraky bych necekala, jsou to takovy popelnice.
![]()