Máte někdo zkušenost s tabletem Sencor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1336
25.11.13 14:18

Máte nekdo zkusenost s tabletem Sencor??

Ahoj matky :mavam:…prosím o radu, zda-li máte zkusenost s tabletem, který plánuji koupit dceři. Rozhoduji se mezi Sencor a Asus co s týče značek puvodne jsem chtela Samsung to už mi taky nejakej blázen IT rozmluvil tak já fakt nevím..Aple nechci určite pokud mi ho budete dopručovat, predem říkám, že jsem na tuto značku značne alergická:) a je mi jasné, že iphonačky me asi vyfa…kují:)).Každej neco ríká a me už to nebavííí jak je to všechno hrozný a jak se to seká proč mi sem nejdou zkopírovat odkazy??Nevím buduu to muset vypsat…chjo!!!Nejvíce se mi líbí nový sony xperia, ale je zase 12 se mi nechce dávat, protože to bude užívat i moje 4 letá dcera, která je sice už celkem zodpovedná, ale co si budem proste když jí to spadne tak jí to spadne:). Tyto tablety stojí cca 6 tis…Prosím o zkusenosti nic víc,,dekujiiiiiiiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
25.11.13 14:25

Já ten dotaz nejak nechapu, proc si tak sprosta? apple je docela drahý, takže ten asi vylučuje cena, ne?

k věci. Se značkou sencor nemam moc dobré zkusenosti, měli jsme pár spotřebičů a nic moc. Taky nemám důvěru k firmám co dělají moc věcí, když se někdo specializuje na něco určitého většinou to dělá líp.

jo a ještě k tomu applu, mít peníze, tak jdu do něj - jako do notebooku, manžel má dva pracovní, tuhle chytil virus, mě by to zrusilo celej pocitac, ale jemu to neudelalo nic. A to je jen jedna vec, ve které je apple dobrej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 14:34

8o 8o 8o no mazec :roll: Sencor celkově :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ale klidně si ho kup :-) tobě bude stačit :roll:

Apple je nej ;)

• Citovat
  • Upravit
14895
25.11.13 14:40

Nekupuj nic levneho, jeto fakt znat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 14:41

Tablet Sencor zní tak vtipně. :mrgreen: Od Sencor bych si nekoupila snad ani ovladač na TV. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 14:43
@Pavlačová drbna píše:
Tablet Sencor zní tak vtipně. :mrgreen: Od Sencor bych si nekoupila snad ani ovladač na TV. :roll:

To jsme dvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5470
25.11.13 14:45

Osobne mam Asus a jsem spokojena. Sencor nevim nevim. Spis ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
25.11.13 14:46

@suik Co je na mém odkazu sprostého a nechápavého to s tema tečkama? Tak promin paní svatá, která sproste nikdy nemluví:)Chtela jsem radu k temto dvoum značkám a podotkla jsem, že appla nechci tak nevím proč mi ho cpeš? Presne na tohle jsem čekala, najeké supice co cekají až budou moc do nekoho rejpat, nemáte nic jiného na práci??Asi ne koukám, ale já se neptám na to kolikrát denne se utíráte zadek, v takových diskusích bys možný byla vítaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@gina76 píše:
@suik Co je na mém odkazu sprostého a nechápavého to s tema tečkama? Tak promin paní svatá, která sproste nikdy nemluví:)Chtela jsem radu k temto dvoum značkám a podotkla jsem, že appla nechci tak nevím proč mi ho cpeš? Presne na tohle jsem čekala, najeké supice co cekají až budou moc do nekoho rejpat, nemáte nic jiného na práci??Asi ne koukám, ale já se neptám na to kolikrát denne se utíráte zadek, v takových diskusích bys možný byla vítaná :lol:
¨
Ty jsi dobrá drůbež :roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
1336

@Nejhodnější No další…no coment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 14:47
@gina76 píše:
@Nejhodnější No další…no coment

To víš, normálně myslící lidi koukají na kvalitu ;)

• Citovat
  • Upravit
1336
25.11.13 14:48

@Nejhodnější jo,ale ty jsi na mém dvorku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 14:48

Moje zkušenost je s tabletem Navon - pomalý, nespokojenost. Nyní mám Prestigio a musím říct, že je naprosto super. Měla jsem v ruce i ACER, ale tam už asi platíš za značku. Za stejnou cenu jsem měla místo 7palcového ACERu 10palcový Prestigio. Sencor bych nebrala. A kdyby šlo ho někde vyzkoušet, jestli se neseká… bylo by to fajn.

Příspěvek upraven 25.11.13 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
25.11.13 14:49
@gina76 píše:
@Nejhodnější jo,ale ty jsi na mém dvorku ;)

8o :roll: no jasně :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1336
25.11.13 14:50

@Nejhodnější Jo taky na to, že to bude užívat 4 leté díte, osobne bych koupila x peria, je to ted nejvetší pecka třeba i oproti apple, ale kuli malé se mi nechce! Nevím proč to musím opakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák