Máte rádi návštěvy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
4.11.20 15:15

Jak který, ségru bych uvítala i o půlnoci a tchýně mi stačí jednou do měsíce. Prostě když si máme co říct je to fajn. Ségra se vždycky hlásí i když by nemusela a tchýně se hlásí,,už jedu"! A je mi jedno, jestli nemáš čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
4.11.20 15:16

Taky patřím k těm, co návštěvy nemusí. Za mě lepší si dát sraz s kamarádkou v kavárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.11.20 15:22

Poslední dobou mi to vadí nějak víc. Navíc pořád se k nám někdo cpe na noc. Přijede švagr, často neohlášeně a řekne: Zůstanu do zítra. Ségra s rodinou mi přijely popřát k narozkám a taky mi říká: Sousedka nám nemohla pohlídat psa, jinak bysme přijeli na noc. :roll: Mám je ráda, ale je to jak někde na hotelu. Musím jim povléct, po jedné noci zase vysvléct a oprat troje peřiny, ručníky, po tolika lidech v baráku hromady nádobí…Jinak nejsem ten slepičí typ co musí pořád drbat s kámoškama u kafe, takže to u nás moc nehrozí. Jinak Neohlášené návštevy celkově nesnáším. Máme jednoho experta co ani nezvoní a rovnou otvírá a volá: Novákovi jste doma? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.11.20 15:30

Obecne mi navstevy nevadi. Zalezi, kdo je ta navsteva. U nas v obci je zvykem, ze pred domy mame sve lavicky. Koho proste nechci vylozene zvat k nam, tak si s nim sednu pred domem.
A mam takove lidi, ktere bych si domu nepozvala. Jeste mozna v lete na zahradu, ze si sednem na terasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.11.20 15:43

@páájaa2 tak je víc způsobů.. Třeba tchýně… ccnnn, jedem náhodou kolem, nebo sms od známé, co děláš, dáme kávu, stojím před domem.. A nebo návštěvy manžela, nedávno manžel pryč a přijeli na motorce jeho kamarád a přítelkyně- nikdy jsem ji neviděla.. Přijeli za ním, a první co bylo, jeslti máš něco sladkého dáme si kávu- sranda, ale za tím bylo, že se jim jen tak nechce odjet, i když manžel neni doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 15:45

@páájaa2 no mě uz se to stalo 2× jednou jsem měla naštěstí uklizeno a po druhé jsme zrovna začali malovat tak jsem návštěvu slušně odpalkovala. Tak když máme doma jak po výbuchu tak neoteviram ani zvonkem dole před vchodem :lol: :lol: :lol: ale to je málo kdy já si potrpim na pořádek ale jsou dny kdy se mi faaakt nechce.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
4.11.20 15:50

Nemam rada navstevy, jeste hur takove, co se na lidi sami pozvou, ze se „stavi“. Neni to ani o uklidu nebo o pohosteni, nevim presne, co mi vadi. Obcas nekoho pozvu na veceri, to me bavi. Jinak se radsi schazim nekde mimo domov.

• Citovat
  • Upravit
4586
4.11.20 15:51

Nemám ráda žádné návštěvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.11.20 15:51
@páájaa2 píše:
Já nevím, ale já snad nezažila neohlášenou návštěvu, kam na to chodíte? :-)
Návštěva je, pokud někoho pozvu ( a já zvu ráda, mám ráda návštěvy ), max. se někdo ozve, že jsme se dlouho neviděli a že bude toho toho poblíž našeho domu. Ale že by někdo zvonil bez ohlášení a cpal se dovnitř jsem tedy nezažila. :nevim: 8o

Včera mi tu zvonila kamarádka, šli na hřbitov a došli jen k nám, dál se děti odmítly hnout. Tak se u nás na dvě hodiny upíchli. A tak to tady máme pořád. Tady to funguje běžně. Zavolá se třeba pět minut předem, nikdo si z návštěv hlavu nedělá, stejně jako z odmítnutí - promiň, dneska nemáme čas. Bydlíme na vesnici, tady se žije tak nějak komunitně. Někoho by z toho šlehlo, mě zase ubíjela městská anonymita a rezervovanost. Naopak nesnáším ty předem domluvený formální návštěvy, kdy musíš mít naklizeno a napečeno. Já jsem spontánní člověk.

• Citovat
  • Upravit
9880
4.11.20 15:52

@Silverine247 u mě je to většinou to, že třeba sama nemám nějakou náladu, někdy třeba vařím, pokapané tričko- překpaví zvonek, než se převléknu, takže je mi to nepříjemné a nebo když si naplánuju klid a odpočinek a a cccccrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
4.11.20 15:53

Já mávštěvy miluju a stejně tak moje část rodiny. Můj manžel a jeho rodina to mají naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.11.20 15:54

Když návštěva sedne a je.. ještě se dá, ale já měla známou, co přišla, ukaž co tu máte nového, sice pochválila, ale já neházela bordel do ložnice, tak znáte občas se nestíhá, tak koše s prádlem a tak, a ona mi říká, a jakou máte, koupelku atd. a ložnici jak máte vylomavanou, já se podvídám jo, nevadí, ale to řekne, když už tam leze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
4.11.20 15:57

Neohlasenou domu nepoustim a na predem domluvenych jsem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.11.20 16:02
@GabinkaCh píše:
Jsem asi exot, ale já moc teda nee :mrgreen: Neohlášené vůbec. Když nemám uklizeno a plnou lednici a někdo přijde, tak bych ho nejradši otočila ve dveřích a zavřela za ním. Celkově mám ráda svůj klid, asi už stárnu nebo co :nevim: :lol: co vy a návštěvy?

Nejsi exot, chápu tě. Mám to stejně. Neohlášené návštěvy jsme už odbourali naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.11.20 16:07

Upřímně nemám.. :?
1× návštěva za měsíc mi bohatě stačí. Není to o tom, že bych dotyčné neviděla ráda, ani že by byl doma bordel jak v tanku, jen prostě máme rádi svůj klid, své soukromí.
Ráda nachystám chlebíčky, napeču, ale musím chtít já, ne že někdo dorazí a musí být něco nutně na stole. 8o
Raději upřednostním posezení s kamarádkou v kavárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný