Máte rádi návštěvy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14005
4.11.20 18:12

Kazdy den si rikejte, ze musite mit hezky naklizeno, protoze nikdy nevite, kdy prijde neohlasena navsteva :) ;).
Ja mam navstevy rada, rada s kamaradkama pokecam :lol:. V lete je super, ze to s navstevou posedim na terase :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
4.11.20 18:15

@PaníBovaryová no to je jejich problém ;) já se s tchyní nestýkám a mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.11.20 18:20

Já mám návštěvy ráda, ráda taky chodím na návštěvy. Ani ty neohlášené mi nevadí, pokud nemám megabordel :D Jsem hodně společenská a beru to tak, že přednější je vidět se s někým a pokecat než něco chystat a naklízet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.11.20 18:24

Návštěvy mi nevadí, neohlášené nepřijímám. Jednou nebo dvakrát jsem musela a to jsem byla fakt nas*aná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.11.20 18:27

Návštěvy mám ráda ohlášené i většinu neohlášených. Nemám problém uvařit kafe nebo čaj nebo nalít skleničku vína, piva nebo panáka - podle potřeby. Pro ty ohlášené připravím i něco na zub. A doma má být vždy uklizeno jako před návštěvou tchyně. Pak vás nic nepřekvapí. :lol: Nejlepší jsou návštěvy při malování nebo mytí oken. Ráda je zapojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.11.20 18:34

Já mám ráda návštěvy, ale asi jako mnoho ostatních, raději, když se předem ohláší. ne že bych měla doma nepořádek, ale mám raději naklizeno a hlavně třeba koupené něco na pohoštění. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.11.20 19:50

Nemam rada navstevy. Neohlasene vubec, v tom byla mistr tchyne. Ale jinak o zadne navstevy nestojim. Pracuju od rana do vecer s lidma a mam jich plny zuby. Domu zalezu jak do jeskyne a nechci byt rusena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
4.11.20 20:35

Návštěvy.., to záleží, kdo má přijít.. ;) Rodina mi nevadí vůbec, co se kamarádů týče, stačí jednou za delší dobu, jinak tu potřebu fakt nemám.. A když už, tak samozřejmě ohlášená! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.11.20 20:53

Asi mám zvláštní okolí, ale nikdy jsem nezažila neohlášenou návštěvu. Moji rodiče k nám chodí 3× ročně - Vánoce a narozeniny dětí. Tchyně 2× ročně - narozeniny dětí. To jsou vždy předem dané termíny. My jako rodina ke tchyni chodíme 1-2× ročně - Vánoce a většinou jedna návštěva “jen tak”. Na oběd nás zve jen na ty Vánoce a až poslední 2-3 roky :mrgreen: S kamarádkami se taky domlouváme předem, pokud se máme navštívit. Takže mám asi štěstí, ale nečekaně u nás nikdo nezvoní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.11.20 22:25
@Monchichik píše:
@PaníBovaryová no to je jejich problém ;) já se s tchyní nestýkám a mám klid :mrgreen:

Já to mám stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.11.20 22:27

A když k nám tchýně ještě chodila, byla schopna sedět i 6 hodin :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 06:16
@GabinkaCh píše:
Jsem asi exot, ale já moc teda nee :mrgreen: Neohlášené vůbec. Když nemám uklizeno a plnou lednici a někdo přijde, tak bych ho nejradši otočila ve dveřích a zavřela za ním. Celkově mám ráda svůj klid, asi už stárnu nebo co :nevim: :lol: co vy a návštěvy?

Zadne nemame, moje schizofr.to jisti, ale nijak me to nevadi. Kdyz mam potrebu se setkat s kamaradkou tak nekde u drinku..jinak dala bych navstevy ohlasene, neohlasene ne.

• Citovat
  • Upravit
41
5.11.20 13:29

Já si zase připadám jako exot, že mám radši, aby někdo přijel na návštěvu k nám než já k někomu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alohagirls
5.11.20 22:18

Mam rad navstevy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2350
6.11.20 11:48

Vše se dá vyřídit mezi dveřmi. Když sněží, tak v zádveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný