Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kazdy den si rikejte, ze musite mit hezky naklizeno, protoze nikdy nevite, kdy prijde neohlasena navsteva
.
Ja mam navstevy rada, rada s kamaradkama pokecam
. V lete je super, ze to s navstevou posedim na terase ![]()
@PaníBovaryová no to je jejich problém
já se s tchyní nestýkám a mám klid ![]()
Já mám návštěvy ráda, ráda taky chodím na návštěvy. Ani ty neohlášené mi nevadí, pokud nemám megabordel
Jsem hodně společenská a beru to tak, že přednější je vidět se s někým a pokecat než něco chystat a naklízet…
Návštěvy mi nevadí, neohlášené nepřijímám. Jednou nebo dvakrát jsem musela a to jsem byla fakt nas*aná ![]()
Návštěvy mám ráda ohlášené i většinu neohlášených. Nemám problém uvařit kafe nebo čaj nebo nalít skleničku vína, piva nebo panáka - podle potřeby. Pro ty ohlášené připravím i něco na zub. A doma má být vždy uklizeno jako před návštěvou tchyně. Pak vás nic nepřekvapí.
Nejlepší jsou návštěvy při malování nebo mytí oken. Ráda je zapojím.
Já mám ráda návštěvy, ale asi jako mnoho ostatních, raději, když se předem ohláší. ne že bych měla doma nepořádek, ale mám raději naklizeno a hlavně třeba koupené něco na pohoštění. ![]()
Nemam rada navstevy. Neohlasene vubec, v tom byla mistr tchyne. Ale jinak o zadne navstevy nestojim. Pracuju od rana do vecer s lidma a mam jich plny zuby. Domu zalezu jak do jeskyne a nechci byt rusena.
Návštěvy.., to záleží, kdo má přijít..
Rodina mi nevadí vůbec, co se kamarádů týče, stačí jednou za delší dobu, jinak tu potřebu fakt nemám.. A když už, tak samozřejmě ohlášená! ![]()
Asi mám zvláštní okolí, ale nikdy jsem nezažila neohlášenou návštěvu. Moji rodiče k nám chodí 3× ročně - Vánoce a narozeniny dětí. Tchyně 2× ročně - narozeniny dětí. To jsou vždy předem dané termíny. My jako rodina ke tchyni chodíme 1-2× ročně - Vánoce a většinou jedna návštěva “jen tak”. Na oběd nás zve jen na ty Vánoce a až poslední 2-3 roky
S kamarádkami se taky domlouváme předem, pokud se máme navštívit. Takže mám asi štěstí, ale nečekaně u nás nikdo nezvoní ![]()
@Monchichik píše:
@PaníBovaryová no to je jejich problémjá se s tchyní nestýkám a mám klid
Já to mám stejně
A když k nám tchýně ještě chodila, byla schopna sedět i 6 hodin ![]()
@GabinkaCh píše:
Jsem asi exot, ale já moc teda neeNeohlášené vůbec. Když nemám uklizeno a plnou lednici a někdo přijde, tak bych ho nejradši otočila ve dveřích a zavřela za ním. Celkově mám ráda svůj klid, asi už stárnu nebo co
![]()
co vy a návštěvy?
Zadne nemame, moje schizofr.to jisti, ale nijak me to nevadi. Kdyz mam potrebu se setkat s kamaradkou tak nekde u drinku..jinak dala bych navstevy ohlasene, neohlasene ne.
Já si zase připadám jako exot, že mám radši, aby někdo přijel na návštěvu k nám než já k někomu
![]()