Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem asi exot, ale já moc teda nee
Neohlášené vůbec. Když nemám uklizeno a plnou lednici a někdo přijde, tak bych ho nejradši otočila ve dveřích a zavřela za ním. Celkově mám ráda svůj klid, asi už stárnu nebo co
co vy a návštěvy?
Ja navstevy mam rada, co sem na mateřské, tak jeste vic, rada pokecam s dospelym clovekem, ale sem rada, kdyz se ohlasi předem, ne aby rovnou zazvonila
ze bych nemela cim pohostit se mi jeste nestalo ani u necekane navstevy.
@GabinkaCh píše:
Jsem asi exot, ale já moc teda neeNeohlášené vůbec. Když nemám uklizeno a plnou lednici a někdo přijde, tak bych ho nejradši otočila ve dveřích a zavřela za ním. Celkově mám ráda svůj klid, asi už stárnu nebo co
![]()
co vy a návštěvy?
Neohlášené návštěvy má rádo minimim lidí ![]()
Nejsi exot.
Jsem introvert a mám ráda svůj klid. Mám dny, kdy bych prostě radši neviděla nikoho a v takové dny nemůžu návštěvy vystát. Neohlášené návštěvy neznám. U nás v rodině se to naštěstí nedělá a svým rodičům to manžel vysvětlil.
Kamarády by to ani nenapadlo, naštěstí.
Mě nevadí návštěvy na půl den na kafe. Ale vadí mi neplanovane návštěvy a návštěvy delší než jeden den
Raději anonym kdyby mě někdo poznal
Já návštěvy miluju i ty neohlášený. Úklid neřeším, brambůrky, kafe a flašku vína mám doma vždycky. Kamarádi k nám chodí rádi, protože se tu cítí jako doma, na oficiality si nehrajeme.
Já bych se klidně nechal navštěvovat i když je lednice prázdná a po dětech bugr jak v tanku, ale žena ani omylem… takže trpím. Pro mě je lepší vidět se s člověkem, než před ním „machrovat“ jak je u nás vše úplně super jak v televizním serošu. A vidím to, třeba u některých známích, že když vyloženě nemají něco, co návštěvu znemožňují, tak mi řeknou ať přijedu, že budou rádi, jen u toho třeba ještě uklízí nákup, protože přijeli chvíli předemnou, někdy se s něčím třeba ještě zapojím. Což bývá třeba v létě, kdy se pak dá grilovat, tak se něco uklidí, něco se zase musí nanosit.
A vyrůtal jsem v tom. Do domu mých rodičů chodil pořád někdo. Říkalo se tomu.. no nebudu říkat, někdo by mohl poznat. Na druhou stranu vím, že udělat takovou přepadovku u nich by nebylo tak hezky přijaté.
Já nevím, ale já snad nezažila neohlášenou návštěvu, kam na to chodíte? ![]()
Návštěva je, pokud někoho pozvu ( a já zvu ráda, mám ráda návštěvy ), max. se někdo ozve, že jsme se dlouho neviděli a že bude toho toho poblíž našeho domu. Ale že by někdo zvonil bez ohlášení a cpal se dovnitř jsem tedy nezažila.
![]()
U me je neohlasena, kdyz treba chlap za nekym jde a vrati se i s nim, aniz by mi to rekl predem
pak cumim, ze misto jednoho chlapa mi sedi v obejvaku treba 3, ale nehrotim to, jenom me obcas prekvapi
ale treba u pritelovo rodiny je to normalni, tam si chodí příbuzní a kamaradi jak se jim chce. To me tam vzdycky vytaci, kdyz tam jedem treba na 2 tejdny, ze clovek si po ranu vyleze napul oblecenej na terasu vypit kafe a uz tam drepi nekdo cizi ![]()
@páájaa2 píše:
Já nevím, ale já snad nezažila neohlášenou návštěvu, kam na to chodíte?
Návštěva je, pokud někoho pozvu ( a já zvu ráda, mám ráda návštěvy ), max. se někdo ozve, že jsme se dlouho neviděli a že bude toho toho poblíž našeho domu. Ale že by někdo zvonil bez ohlášení a cpal se dovnitř jsem tedy nezažila.![]()
TCHYNĚ
Záleží, kdo by mě měl navštívit, na jak dlouho a jestli se ohlásí předem nebo ne. Např. nekonečné neohlášené návštěvy tchyně jsou čisté utrpení.
Včera mi udělala neohlášenou návštěvu tchýně - tak jsem rychle oblékla dítko, šupla jáí ho do kočáru a se slovami „super že si přišla, malá potřebuje ven“ jsem jí rovnou otočila v předsíni
Obecně ale neohliášené nemusím a ohlášené mně spíše stresují, že co všechno musím poklidit, nachystat…
Nijak zvlášť je ráda nemám, přes noc bych tady nechtěla vůbec nikoho…mám ráda svůj klid…klidně kámošku na chvíli na kafe, ale ne půl dne
…a už vůbec ne návštěvy s malými dětmi, na to nemám nervy ![]()