Mám se odstěhovat?

Anonymní
13.7.12 12:07

Máte radu prosím?

Ahoj chci jse vás zeptat na váš názor na moji situaci. Tíká se to mojí mámy bydlíme u ní ale jako by zvlášt máme mobilheim u ní na zahrade. A ona jse na nas z ničeho nic urazila nemluví s námi vyházela nám veci z baráku i z garaže. Přitel se chce odstehovat ale já jí tu nechci nechat samotnou nemá přítele a všechny moji sourozenci jsou z domu. Ješte je tu jedna vec moje sestra je tehotná ale našli jí že to miminko nen zdrave a že to musí dát prič což je mi hrozne moc líto a nám se má za 14dní narodit zdraví chlapeček a máme se vlaste urazila v ten den co jse to dozvedela o sestře a já se bojím že je to kvuli tomu. Ona řekla že jsi myslela že tohle se stane nám ale ne ji a to mě moc bolí. Řeknte prosím svuj nazor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
13.7.12 12:11
@Anonymní píše:
Ona řekla že jsi myslela že tohle se stane nám ale ne ji a to mě moc bolí. Řeknte prosím svuj nazor.

Kdyby mi tohle řekla máma tak už s ní nepromluvím celý žvot, natož abych se zajímala o to jak se o sebe postará. To snad nemohla myslet vážně proboha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.7.12 12:11

Vůbec bych neváhala a odstěhovala se. Ty přece nemůžeš za to, že nemáš žádné Komplikace a sestra musí na potrat. A říct mi máma něco v tom smyslu, že si myslí, že se to mělo stát mě a ne sestře, tak s ní do smrti nemluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
13.7.12 12:15
@Mišela1 píše:
Kdyby mi tohle řekla máma tak už s ní nepromluvím celý žvot, natož abych se zajímala o to jak se o sebe postará. To snad nemohla myslet vážně proboha 8o

asi tak…odstěhovala bych se.hned. matka nemůže být normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.7.12 12:15

A neni mama nejak nemocna psychicky? Tohle preci neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.7.12 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj chci jse vás zeptat na váš názor na moji situaci. Tíká se to mojí mámy bydlíme u ní ale jako by zvlášt máme mobilheim u ní na zahrade. A ona jse na nas z ničeho nic urazila nemluví s námi vyházela nám veci z baráku i z garaže. Přitel se chce odstehovat ale já jí tu nechci nechat samotnou nemá přítele a všechny moji sourozenci jsou z domu. Ješte je tu jedna vec moje sestra je tehotná ale našli jí že to miminko nen zdrave a že to musí dát prič což je mi hrozne moc líto a nám se má za 14dní narodit zdraví chlapeček a máme se vlaste urazila v ten den co jse to dozvedela o sestře a já se bojím že je to kvuli tomu. Ona řekla že jsi myslela že tohle se stane nám ale ne ji a to mě moc bolí. Řeknte prosím svuj nazor.

Po této větě bych odešla a maximálně se omezila na zdvořilostní návštěvy (pokud bych ji chtěla vidět, ale říct to máma mně, tak bych ji asi poslala tak daleko, že bychom se už nikdy neviděly). Poslechni přítele, mohlo by se to začít stupňovat. Klidně bych ji tam samotnou nechala :nevim: (Moje máma taky bydlí sama, táta nežije, jsem jedináček a máme fajn vztah, ale ani by mě nenapadlo, že je něco špatného na tom, že bydlíme jinde…)

• Citovat
  • Upravit
1059
13.7.12 12:22

Já nějak nechápu co chceš slyšet protože pokud jsi normální tak vubec o radu nežádáš přesně jak psaly holky vykašli se na ní! Tohleto fakt nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.7.12 12:24

A co chceš tady radit? To je jasné, odstěhovat, když je zlá

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
13.7.12 12:26

Hned bych se odstěhovala říct mi něco takového a je mi jedno co tam sama bude dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.7.12 12:27

No to opravdu nemůže být normální…co to je za mámu když tohle řekne. To se na mě nezlob ale nechápu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
13.7.12 12:36

Pokud je ten mobilheim váš, zahákni ho a odjeďte co nejdál. Jinak fakt prazvláštní vztahy máte, máma asi bude kapku jednodušší, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.7.12 12:41

Chápu, že je to máma, ale to ještě neznamená, že jí musíš všechno trpět…Okamžitě bych se odstěhovala a když si přeje, aby její vnouče nebylo, tak bych jí ho ani neukázala..nechápu, že ses neohradila a okamžitě neodešla..ona si musí uvědomit co udělala :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 12:48

Máte všechny pravdu… Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4961
13.7.12 12:56

Všechny máte pravdu, ALE podle mě to není jednoduché. Je a bude to máma a ten vztah tady bude stále. Jansě, nedá se to omluvit, ale určitě všechno dělá ze vzteku a ze zoufalství. Prostě zrovna si do té huby neviděla, ale zcela jistě to tak nemyslela, pokud jste doposud měli dobré vztahy.Je to smutné. Člověk holt někdy řekne něco, co ho bude celý život mrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 12:59

Já se v těhu dozvěděla od našich totéž. Plus mi vyhrožovali, že mě nechají zavřít na psychiatrii, protože očividně jsem blázen, když si myslím, že se někde ve světě rodiče na první (a jakýkoli další) vnouče těší. Protože to přeci neni normální. Podle mě jo, takže jsem psychopat. :pankac: V současné době to na odstěhování není, takže tu stále jsme. A i když se potvrdilo, co mi všichni říkali, že až se mimčo narodí, tak oni obrátí, o mimčo se starají velice dobře, to musím uznat. Ale něco se odpustit nedá, obzvlášť, když se to léta kumuluje, takže jednou jim tohle a podobný rodičovský lahůdky připomenu. Jestli máš tu možnost, tak se odstěhuj. Když už to mělo takovou konkrétní podobu, tak se to nezlepší. Naopak. Váš chlapeček tím bude nadále trpět stejně jako vy. Protože ON bude to dítě, které přece nemělo být zdravé a min. na něm bude pořád něco hledat. :roll: Segra sem asi taky chodí, tak radši anonym, aby pro mě nepřijeli se svěrací kazajkou. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová