Máte sušičku Miele nebo AEG? Jste spokojené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte sušičku Miele nebo AEG? Jste spokojené?
Holky, prosím o pomoc. Přemýšlím nad sušičkou AEG nebo Miele. Obě značky považuji za kvalitní, AEG má lepší design. Proto bych se chtěla zeptat Vás, které některou z těchto sušiček máte, jestli Vám na ní něco vadí nebo jestli jste max. spokojené? Jaké je prádlo ze sušičky? Nezmenšuje a neničí ho sušička? Je usušené opravdu do sucha?
Můžete případně napsat i typ, který máte?
Já uvažuji nad těmito dvěma:
http://www.mall.cz/…g-t-97689-ih
a
http://www.mall.cz/…p-ecocomfort
Předem díky za Vaše rady a postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám AEG, typ už nevím, mám ji 3 roky a jsem spokojená. Některé oblečení opravdu zmenšuje, ale s tím už počítám předem a kupuju trochu větší
Prádlo je usušené do sucha, nežehlím, rovnou skládám. Myslím, že trochu se prádlo opotřebovává, ale to i praním. Jediná nevýhoda je, že se tam nemůžou dávat věci s takovými těmi plastovými obrázky (nevím jak jinak to říct, prostě obrázek je na omak gumový), po pár sušeních se obrázek oloupe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam AEG nejakou radu 77000 nebo tak nejak, ale nemam ji z Cech. Vezli jsme z Nemecka. Zmensovani pradla mi delala starsi Boschka, ale toho se bat nemusis, kdyz bys neco zmensila, tak to neni natrvalo a staci znovu vyprat a dat na snuru a mas to v puvodni velikosti
Jak moc chces suche pradlo si nastavis sama. Ja davam rucniky na extrasuche a ostatni na suche do skrine. Co je potreba zehlit, tak je program na suche k zehleni, ale nezehlim, takze jsem jeste nepouzila
Bez susicky uz si nedovedu predstavit fungovat. Za dve hodiny mam, vyprano, vysuseno, poskladano a ve skrini. Zvlast v zime, kdyz si maly zaspini bundu nebo teple kalhoty, tak muzeme odpoledne v cistem zase ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG, jiný model, ale naprostá spokojenost. Je to radost.. téměř žádné žehlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOlky a proč sušičky zmenšují? To nechápu a docela se mi to nelíbí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička Ja myslim, ze je to tim horkym vzduchem. Ze se to vlakno stahne. Ale neni to nic dramatickeho. Nic kvuli cemu bych se susicky vzdala
Me se to stavalo driv u stare. Ted uz ne. A davam do susicky normalne i svetry apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám AEG T75470IH1 asi měsíc, naprostá spokojenost, už bych ji nedala, jen doufám že bude dlouho a dobře sloužit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Miele asi 3 roky a spokojenost na 100%. Hodně používám program na syntetiku, sice suší pomaleji, ale při nižších teplotách a tak myslím že trochu šetrněji. Suším úplně všechno i to co se do sušičky nesmí a třeba to nechávám jen profoukat, což to vyhladí a nechám to normálně doschnout. Lze docela dobře použít i na vyfoukáni jen smradu třeba z cigaret bez praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MOc děkuji za příspěvky. Budu se muset rozhodnout, kterou pořídit a pak se uvidí
. Miele považuji za kvalitnější, ale AEG je taky hodně chválená a vypadá líp ![]()
Z toho zmenšování věcí mám trochu obavu, ale asi to budu muset vyzkoušet.
A které používáte programy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ziza1108 : mi ele je špičkou v susickach, nemusíš mít odpad na vodu, voda jde do zberniku, ma tři filtry, ktere krasne a jednoduše vycistis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarusa píše:
Mám Miele asi 3 roky a spokojenost na 100%. Hodně používám program na syntetiku, sice suší pomaleji, ale při nižších teplotách a tak myslím že trochu šetrněji. Suším úplně všechno i to co se do sušičky nesmí a třeba to nechávám jen profoukat, což to vyhladí a nechám to normálně doschnout. Lze docela dobře použít i na vyfoukáni jen smradu třeba z cigaret bez praní.
A můžu se zeptat jaký máš typ? Nevím, zda mnou vybraný typ je dostačující a zda má ty správné programy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 píše:
@ziza1108 : mi ele je špičkou v susickach, nemusíš mít odpad na vodu, voda jde do zberniku, ma tři filtry, ktere krasne a jednoduše vycistis…
Děkuji moc za příspěvek. TAky si myslím, že Miele je nejlepší. Jen je škoda, že namají trochu lepší design. Budu ji mít v koupelně, tedy na očích. Navíc kupujeme dost drahé oblečené (raději míň a kvalitní), takže bych ho nerada v sušičce zničila. Myslíš, že mnou vybraný typ je dostačující? Především asi programy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ziza1108 : Sušička Miele T 8000 WP Supertronic (hliníkove stríbrná) zkus si ji najít… Peru v ni vse!! I hedvábí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit