Máte sušičku Miele nebo AEG? Jste spokojené?

256
1.11.13 13:05

Máte sušičku Miele nebo AEG? Jste spokojené?

Holky, prosím o pomoc. Přemýšlím nad sušičkou AEG nebo Miele. Obě značky považuji za kvalitní, AEG má lepší design. Proto bych se chtěla zeptat Vás, které některou z těchto sušiček máte, jestli Vám na ní něco vadí nebo jestli jste max. spokojené? Jaké je prádlo ze sušičky? Nezmenšuje a neničí ho sušička? Je usušené opravdu do sucha?
Můžete případně napsat i typ, který máte?
Já uvažuji nad těmito dvěma:
http://www.mall.cz/…g-t-97689-ih
a
 http://www.mall.cz/…p-ecocomfort

Předem díky za Vaše rady a postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1067
1.11.13 13:14

Mám AEG, typ už nevím, mám ji 3 roky a jsem spokojená. Některé oblečení opravdu zmenšuje, ale s tím už počítám předem a kupuju trochu větší ;-) Prádlo je usušené do sucha, nežehlím, rovnou skládám. Myslím, že trochu se prádlo opotřebovává, ale to i praním. Jediná nevýhoda je, že se tam nemůžou dávat věci s takovými těmi plastovými obrázky (nevím jak jinak to říct, prostě obrázek je na omak gumový), po pár sušeních se obrázek oloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
1.11.13 13:17

Mam AEG nejakou radu 77000 nebo tak nejak, ale nemam ji z Cech. Vezli jsme z Nemecka. Zmensovani pradla mi delala starsi Boschka, ale toho se bat nemusis, kdyz bys neco zmensila, tak to neni natrvalo a staci znovu vyprat a dat na snuru a mas to v puvodni velikosti :) Jak moc chces suche pradlo si nastavis sama. Ja davam rucniky na extrasuche a ostatni na suche do skrine. Co je potreba zehlit, tak je program na suche k zehleni, ale nezehlim, takze jsem jeste nepouzila :lol: Bez susicky uz si nedovedu predstavit fungovat. Za dve hodiny mam, vyprano, vysuseno, poskladano a ve skrini. Zvlast v zime, kdyz si maly zaspini bundu nebo teple kalhoty, tak muzeme odpoledne v cistem zase ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.11.13 13:21

Máme AEG, jiný model, ale naprostá spokojenost. Je to radost.. téměř žádné žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.11.13 13:29

HOlky a proč sušičky zmenšují? To nechápu a docela se mi to nelíbí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
1.11.13 13:32

@rejžička Ja myslim, ze je to tim horkym vzduchem. Ze se to vlakno stahne. Ale neni to nic dramatickeho. Nic kvuli cemu bych se susicky vzdala :) Me se to stavalo driv u stare. Ted uz ne. A davam do susicky normalne i svetry apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 13:34

Mám miele, a spokojenost veliká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.11.13 13:58

Ja msm siemens podledny model a naprosta spokojnost..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.11.13 14:02

Ahoj, mám AEG T75470IH1 asi měsíc, naprostá spokojenost, už bych ji nedala, jen doufám že bude dlouho a dobře sloužit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
1.11.13 14:16

Mám Miele asi 3 roky a spokojenost na 100%. Hodně používám program na syntetiku, sice suší pomaleji, ale při nižších teplotách a tak myslím že trochu šetrněji. Suším úplně všechno i to co se do sušičky nesmí a třeba to nechávám jen profoukat, což to vyhladí a nechám to normálně doschnout. Lze docela dobře použít i na vyfoukáni jen smradu třeba z cigaret bez praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.11.13 22:17

MOc děkuji za příspěvky. Budu se muset rozhodnout, kterou pořídit a pak se uvidí :D. Miele považuji za kvalitnější, ale AEG je taky hodně chválená a vypadá líp :D
Z toho zmenšování věcí mám trochu obavu, ale asi to budu muset vyzkoušet.
A které používáte programy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 22:19

@ziza1108 : mi ele je špičkou v susickach, nemusíš mít odpad na vodu, voda jde do zberniku, ma tři filtry, ktere krasne a jednoduše vycistis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.11.13 22:20
@klarusa píše:
Mám Miele asi 3 roky a spokojenost na 100%. Hodně používám program na syntetiku, sice suší pomaleji, ale při nižších teplotách a tak myslím že trochu šetrněji. Suším úplně všechno i to co se do sušičky nesmí a třeba to nechávám jen profoukat, což to vyhladí a nechám to normálně doschnout. Lze docela dobře použít i na vyfoukáni jen smradu třeba z cigaret bez praní.

A můžu se zeptat jaký máš typ? Nevím, zda mnou vybraný typ je dostačující a zda má ty správné programy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.11.13 22:22
@kamillka2 píše:
@ziza1108 : mi ele je špičkou v susickach, nemusíš mít odpad na vodu, voda jde do zberniku, ma tři filtry, ktere krasne a jednoduše vycistis…

Děkuji moc za příspěvek. TAky si myslím, že Miele je nejlepší. Jen je škoda, že namají trochu lepší design. Budu ji mít v koupelně, tedy na očích. Navíc kupujeme dost drahé oblečené (raději míň a kvalitní), takže bych ho nerada v sušičce zničila. Myslíš, že mnou vybraný typ je dostačující? Především asi programy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 22:42

@ziza1108 : Sušička Miele T 8000 WP Supertronic (hliníkove stríbrná) zkus si ji najít… Peru v ni vse!! I hedvábí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí