Máte tu někdo doktora Tomáše Frydu?

12505
10.10.11 10:01

Máte tu někdo doktora Tomáše Frydu?

Ahoj chtěla bych se zeptat zda tu některá máte stejnýho doktora skvělého pana frydu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.10.11 10:19

Ahoj.Ja ho mam :-D zrovna dnes se k nemu chystam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.10.11 10:28

Ahoj tak to sem ráda,že sem tu našla někoho kdo má stejného doktora.. :-D
Je skvělej tedy podle mě hrozně milej až to čekání u nej..
Jinak jsem se chtěla zeptat zda kdy ti dal prukazku a testy ti dělal a taky jestly má 3d ultrazvuk..děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.10.11 10:29

Jé koukám,že si tu nová tak tě tu vítám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 10:33

Je fajn.Ale ne kazdy je spokojeny..Moje dve kamaradky od nej odesly,ale to je kazdeho vec nazoru :-) Jinak prukazku jsem dostala cca v 11 tydnu(to mi tak i vysla kontrola),testy mi delal tripple v 16 tt.Ja jsme si od nej cca v 12 tt pozadala o vyplneni zadanky na prvotrimestralni screening,ten jsem platila,ale myslim,ze je to dobra investice.Jinak 3D utz nema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
10.10.11 10:34

já jsem k frýdovi taky chodila - teda pokud je to ten frýda v Praze na N. Butovicích. :lol:

Průkazku jsem dostala myslím po 12. tt a 3D UTZ mi nedělal,tak ani nevím jestli ho měl. On na velký UTZ posílá do Karlína k Šachovi a ten nám taky 3D nedělal. Testy mi dělal klasické, jaké jsou během tehotenství potřeba. když jsem tam chodila já. Pak jsem se přestěhovala přes celou republiku - a stejně fajn doktora jsem tu zatím nenašla… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 10:34

Dekuju za privitani :hug: Ctu diskuze na emimi dlouho,ale je pravda,ze jsem se zatim nezapojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.10.11 10:36

tak já jdu na tět taky v 11tt na kontrolu tak jí snad dostanu..Škoda že ho nemá třeba by dřív zjistil co budeme mít z toho 3d se to zjištujě líp–
Já k ěnmu chodím tady v praze..kolik tě stál ten screning?Jinak co jsem slyšela si ho každej chválí..Uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Me na velky UTZ poslal do gennetu na Letnou.On ma jeste ordinaci v Cernosicich.A prave i na Butovicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
verujelinek píše:
Dekuju za privitani :hug: Ctu diskuze na emimi dlouho,ale je pravda,ze jsem se zatim nezapojovala.

Jinak kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 10:38

Ten screening me stal 1200 kc v tom Gennetu.Myslim,ze je to dobry doktor,je i na telefonu,kdyz neco potrebujes a da se s nim mluvit o vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 10:39

20.2.2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.10.11 10:39

Jo je to ten..
Mě zatím jen projel ultrazvukem a nci moc mi neřekl jen jak je to velké a tak..asi čeká do konce třetího měsíce to je jen dobře jinak se u ěj cítím zatím dopře,chtěla bych si na příští prohlídku vzít tatínka braly ste ho taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 10:40

A ty mas kdy termin?Je fajn si takhle s nekym popvidat.ja jsem doma na rizikovem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.10.11 10:40

Jo dal mi číslo ta kdyžtak zavolám kdyby cokoliv..
Takže se na něj mám objednata to je povinný?já sem v tom všem uplně nová tak nevím skoro nic.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty