Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat zda tu některá máte stejnýho doktora skvělého pana frydu?
Ahoj tak to sem ráda,že sem tu našla někoho kdo má stejného doktora.. ![]()
Je skvělej tedy podle mě hrozně milej až to čekání u nej..
Jinak jsem se chtěla zeptat zda kdy ti dal prukazku a testy ti dělal a taky jestly má 3d ultrazvuk..děkuji ![]()
Je fajn.Ale ne kazdy je spokojeny..Moje dve kamaradky od nej odesly,ale to je kazdeho vec nazoru
Jinak prukazku jsem dostala cca v 11 tydnu(to mi tak i vysla kontrola),testy mi delal tripple v 16 tt.Ja jsme si od nej cca v 12 tt pozadala o vyplneni zadanky na prvotrimestralni screening,ten jsem platila,ale myslim,ze je to dobra investice.Jinak 3D utz nema ![]()
já jsem k frýdovi taky chodila - teda pokud je to ten frýda v Praze na N. Butovicích. ![]()
Průkazku jsem dostala myslím po 12. tt a 3D UTZ mi nedělal,tak ani nevím jestli ho měl. On na velký UTZ posílá do Karlína k Šachovi a ten nám taky 3D nedělal. Testy mi dělal klasické, jaké jsou během tehotenství potřeba. když jsem tam chodila já. Pak jsem se přestěhovala přes celou republiku - a stejně fajn doktora jsem tu zatím nenašla… ![]()
Dekuju za privitani
Ctu diskuze na emimi dlouho,ale je pravda,ze jsem se zatim nezapojovala.
tak já jdu na tět taky v 11tt na kontrolu tak jí snad dostanu..Škoda že ho nemá třeba by dřív zjistil co budeme mít z toho 3d se to zjištujě líp–
Já k ěnmu chodím tady v praze..kolik tě stál ten screning?Jinak co jsem slyšela si ho každej chválí..Uvidíme..
Me na velky UTZ poslal do gennetu na Letnou.On ma jeste ordinaci v Cernosicich.A prave i na Butovicich.
verujelinek píše:
Dekuju za privitaniCtu diskuze na emimi dlouho,ale je pravda,ze jsem se zatim nezapojovala.
Jinak kdy máš termín?
Ten screening me stal 1200 kc v tom Gennetu.Myslim,ze je to dobry doktor,je i na telefonu,kdyz neco potrebujes a da se s nim mluvit o vsem ![]()
Jo je to ten..
Mě zatím jen projel ultrazvukem a nci moc mi neřekl jen jak je to velké a tak..asi čeká do konce třetího měsíce to je jen dobře jinak se u ěj cítím zatím dopře,chtěla bych si na příští prohlídku vzít tatínka braly ste ho taky?
A ty mas kdy termin?Je fajn si takhle s nekym popvidat.ja jsem doma na rizikovem…
Jo dal mi číslo ta kdyžtak zavolám kdyby cokoliv..
Takže se na něj mám objednata to je povinný?já sem v tom všem uplně nová tak nevím skoro nic.. ![]()