Matějská pouť v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
4.2.14 12:07

@lucynka25 Tak to není až tak šílený, krom toho katapultu :D U nás se pohybují ceny podobně a to jsme malá prd. l.

• Citovat
  • Upravit
18259
4.2.14 12:08

Ja mam pocit ze 4clena rodina tam klidne za cely den necha i 10tis. co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
4.2.14 12:09

@rozmary já jediný, tak už se mi moc nechce na tu retro dráhu, když vim kolik lidi tam zůstalo už viset a to obři kolo :poblion: ale asi je to tím, ze vim, jak je to desne starý…a hlavně už me to nějak neba tady, furt jezdí to same a to mám objezd milionkrát… :nevim: jak říkám ten gardaland je nejlepší, kdomho pozná už jinam nechce a je to tam desne krásný a ne jak tady..prosté trapny, máme snad nejhorší pout v evrope :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
4.2.14 12:12

@Hanka79 jo to teda…kor když si člověk vezme ze dre v práci 2h a tady je to ani ne za 5min pryč… :nevim: :poblion: ale tak je to zas jednou za rok…me už to tam nebaví, s detma jdeme, ale já už se nevozim..max.ten katapult i sama klidné jdu :mrgreen: ale už je to taky nuda…myslím s neteři 7let a synovcem 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.2.14 12:22

@lucynka25 Je to teda hrozny, je to pro deti, ale clovek, aby na to setril cely rok, ja tam s nasima byla snad jednou pred 20ti lety :mrgreen: taky bych tam malyho chtela jednou vzit, ja se taky nevozim a jak uz jsem psala manzel taky ne :lol: ale i tak, neco si tam clovek da k piti, ke svace (pokud to nepotahnu z domova) neco malymu koupit a penize se rozkutalej :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
27.2.14 19:11

Jsou tam i jen auticka co jezdi dokolaapod. Byla jsem s malou kdyz ji bylo 18m. Letos to bude ale urcite lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.2.14 19:13

@CokeLady asi tak hlucnou procházku :-) ba ne, ty kolotoče pevný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
27.2.14 19:15

Je fakt ze male staciloj en chodit a hledet na vsechno :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:20
@Hanka79 píše:
Ja mam pocit ze 4clena rodina tam klidne za cely den necha i 10tis. co? :roll:

A pak že jsou lidi chudý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
27.2.14 19:30

No fuj, najsem tak bohatej abych chodil na matejskou radší děti vezmu do disneylandu to je levnější :), nebo pokud někdo opravdu šetří tak 2,5h jizdy z prahy je park Belantis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.2.14 19:34

Jsou tam atrakce pro všechny, labutě určitě, já pak s takhle malým byla ve strašidelným hradě(jak jezdí vozíčky), pak spousta takových těch malých kolotočů, byli jsme na autodromu i. pak tam mají dětský řetízkáče. já s 2 leťákem dokonce byla i na bobový dráze, byl nadšenej, ale většině dětí by se to asi nelíbilo, je to dost rychlý :think: jo a ruský kolo, nebyla jsem, ale s dětma by to šlo, pokud není nějak mega neklidný, že by se ve vzduchu zmítalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 19:39

@CokeLady se stejně starým prckem jsme ještě absolvovali takový jezdítka na vodě - větší bazén a na něm pár jezdících „člunů“. Pak se mu ještě líbila vodní horská dráha. A pak takový ty vláčky, jak jezdí dokelčka, co jsou asi na všech poutích. I na autodromu jsem byli, ale v době kdy tam nebylo moc lidí, aby do nás nikdo neboural… i když to se mu nakonec líbilo nejvíc. Takže kluk nakonec jezdil v autě s tatínkem a já do nich opatrně najížděla :D

• Citovat
  • Upravit
406
27.2.14 19:55

Nevíte kdy to letos začíná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
27.2.14 20:03

1.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.2.14 20:15

@eTeresa Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.