Matějská pouť v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@MartinKa36 píše:
Kdyby jsi věděla kolikrát ta horská dráha vykolejila tak by jsi na ní nešla
tak tahle konkrétní teda určitě nevykolejila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 Nevím, ale tahle jako ze dřeva nevypadala.
A víc věřím kovu, než dřevu. Každopádně jsme to přežili živí a zdraví a spousta lidí před námi a po nás také. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak holky, docela mazec. Chvilku jsme koukali na ten katapult a normálně na něj šla babča - no, kolem 65ti jí mohlo být… jsem zírala.
Proti ní jsem fakt máslo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
Jinak holky, docela mazec. Chvilku jsme koukali na ten katapult a normálně na něj šla babča - no, kolem 65ti jí mohlo být… jsem zírala.Proti ní jsem fakt máslo.
![]()
![]()
ten katapult, jestli myslíš takovou tu kouli, ta je dobrá, na tý jsem byla kdysi s bývalým, je to asi 6 let zpátky. co mám děti, už mám o sebe větší strach, a nešla bych, ale tehdy to byl fajn zážitek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
Jinak holky, docela mazec. Chvilku jsme koukali na ten katapult a normálně na něj šla babča - no, kolem 65ti jí mohlo být… jsem zírala.Proti ní jsem fakt máslo.
![]()
![]()
na to by mě asi nikdo nedostal… babča má můj obdiv
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 jj, přesně tu kouli myslím. Pud sebezáchovy mám za poslední roky také nějaký vyvinutější.
Co je moc rychlé, točí se, je to hlavou dolů nebo mě to pouští volným pádem, do toho nejdu ( což byla většina atrakcí
).
@lucenka Taky babča obdiv měla - většiny, co přihlíželi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
@slavuska1 jj, přesně tu kouli myslím. Pud sebezáchovy mám za poslední roky také nějaký vyvinutější.Co je moc rychlé, točí se, je to hlavou dolů nebo mě to pouští volným pádem, do toho nejdu ( což byla většina atrakcí
).@lucenka Taky babča obdiv měla - většiny, co přihlíželi.
já na co bych teda nikdy nešla, to je ten booster, to by bylo na mě fakt moc. na takovým tom jak to lívá jak houpačka, a ještě se to točí, na tom sjem byla kdysi na slovensku. ale to bylo ve 20, ani ne. babča je fakt dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Na něco takového jsme tam, myslím, také koukali. Těch „boostrů“ tam bylo více. Mě by bohatě stačil klasický velký řetízkáč, co tam ještě před lety byl. Teď už jsem ho tam neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Nicméně - můj drahý poprvé slyšel můj ječák ( na horské dráze, jak to poprvé padá dolů - to jsem si fakt zařvala ). Přežil, následky z toho prý nemá, tak teď už spolu zvládneme vše. ![]()
Příspěvek upraven 05.04.14 v 20:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
@slavuska1 Nicméně - můj drahý poprvé slyšel můj ječák ( na horské dráze, jak to poprvé padá dolů - to jsem si fakt zařvala ). Přežil, následky z toho prý nemá, tak teď už spolu zvládneme už vše.
jj, ta dráha je super, ale už jsem na ní dlouho nebyla, vlastně taky naposled za bezdětna. už se těším, až na ni vezmu někdy děti, na tu velkou, zatím jsme byli jen na bobový dráze, a dvouleťák se mohl potrhat smíchy, zejména když jela rychle, dolů, nahoru, a do zatáčky. starší už ji možná zvládne za rok, tu velkou..to mu bude 5. mladší příští rok ještě asi ne, ve 3 letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Jak s velkými dětmi tam můžeš, to nevím. Koukala jsem sice na provozní řád, ale tohle si nepamatuji… Před námi seděla holčina, které bylo tak 8 a pak starší. Malé jsem tam neviděla. Ale myslím, že 3 roky je ještě brzy. Za zkoušku nic nedáš, při nejhorším to dáš jen se starším a mladšího vezmeš jinam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu tak uvidím, ještě je rok čas
to asi je brzo, na mladšího, to máš pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
no vidíš a já tu starou pražskou horskou dráhu miluju… nikdy jsem nečetla, že by se na ní něco stalo. Věřím tomu, že před sezonou prochází kontrolou. A už se letos těším až na Matějskou půjdeme.
Jo stalo se ale vozíky zůstaly na dráze takže zatím žádný smrťák, jinak na vizuální kontroly nevěř na západ od našich hranic zhruba každých 10 let každou atrakci rozeberou na jednotlivé díky zkontroluju rentgenem svary a zase smontuji. Co si pamatuju tak nehoda na break dance byla spůsobena špatným svarem svařoval to člověk bez certifikátu a nebyla provedena kontrola svaru při výrobě ani při revizi jen se na to revizák kouknul a řek je to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 ale průsery se dějou i v zahraničí. A kde bereš tu jistotu, že ten break dance, na kterým se u nás stala nehoda, nebyl ze zahraničí.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
no vidíš a já tu starou pražskou horskou dráhu miluju… nikdy jsem nečetla, že by se na ní něco stalo. Věřím tomu, že před sezonou prochází kontrolou. A už se letos těším až na Matějskou půjdeme.