Matějská pouť v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ZItu Hele, řetízkáč tam letos snad ani nemaj. My jste to prošli celý, ale neviděla jsem ani jeden. Leda by ho měli někde zašantročenej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
Hezký den, holky. Obnovuji diskuzi.
Byli jste někdo letos na matějský? Jaké jsou teď cenové relace?
Chystáme se tam v sobotu, tak ať vím, na co se připravit a kolik cca s sebou. Díky moc.
stejně si vezmeš peněz kolik si můžeš dovolit ne? Nás to letos vyšlo na 4500,– se dvěma dětmi a dva dospělí, byli jsme tam 4h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu
No já taky nemám ráda adrenalinovky
Jediné co mám fakt ráda jsou právě horské dráhy, když u jízdy pořádně křičím, tak mi není zle od žaludku
Byli jsme právě na horské dráze, tu určitě zvládnete (my byli v r.2012 v Las Vegas na dráze u hotelu New York New York a to byl nářez), potom na horské dráze, jak se to ještě točí dokola, to bylo taky fajn, a potom v tom trenazeru na 5D jizdu, ale to bylo fakt trapne a o nicem. Jinak tam je hodne vysokej retizkac, ale na ten jsme si netroufli
Tak si to hezky užijte!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 Aha… někde snad ukazovali, že tam mají ten vysoký, co jede nahoru. Uvidíme. Když ne, tak alespoň ušetříme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu Ten vysoký tam je, ale to už pro mě nemá s takovým tím typickým řetízkáčem nic společného, takovou výšku bych asi nerozdýchala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 Nechceme si brát s sebou víc, než musíme. Proto jsem se ptala na přibližné ceny. Díky moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 Buď v klidu, já se podívám nahoru a když to bude moc vysoko, pošlu tam muže samotného
… Stejně jsem asi cvok, rozhledny „s děrovanými“ schody mi nic nedělají, lezení po skalách taky ne, ale kolotoče se prostě bojím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 Tak nakonec jsem se nechala ukecat a drahý mě dostal na horskou dráhu, kde jsem měla pocit, že to každou chvíli spadne, na ruské kolo a na ten velký řetízkáč - kdyby prudce nezpomaloval, tak by to byla nejlepší atrakce. ![]()
Dali jsme dohromady za vše ( 3 atrakce dospělí, 1 jídlo, vstup a střelnice ) 650,–, takže celkem v pohodě - čekali jsme, že tam necháme o hodně více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
@Annie87 Tak nakonec jsem se nechala ukecat a drahý mě dostal na horskou dráhu, kde jsem měla pocit, že to každou chvíli spadne, na ruské kolo a na ten velký řetízkáč - kdyby prudce nezpomaloval, tak by to byla nejlepší atrakce.
Dali jsme dohromady za vše ( 3 atrakce dospělí, 1 jídlo, vstup a střelnice ) 650,–, takže celkem v pohodě - čekali jsme, že tam necháme o hodně více.
tak ty první 2 atrakce jsou český ty jsou levnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 To máš pravdu - tam to bylo za 50,– pro jednoho. Ta poslední byla za 100,– osoba. Ale pro mě to bylo akorát - už tak jsem překonala své limity na horské dráze. Na větší adrenalin už by mě nedostal. Mi stačilo na to koukat ze spodu a bylo mi špatně.
A to jsem si v pubertě užívala velkými doušky centrifugu, brake dance a podobně.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby jsi věděla kolikrát ta horská dráha vykolejila tak by jsi na ní nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 Díky
Šla jsem tam s mírným sebezapřením - byla to taková ta postarší, dlouhá, se sešupy dolů, ale netočícími se vozejčky… kousek od toho vysokého řetízkáče ( byly tam asi tři, proto upřesňuji, kam jsem vlezla
). A ano, měla jsem pocit, že mě to každou chvíli někde vyhodí nebo to celé spadne. Naštěstí ne. Ale nohy se mi klepaly pěkně, když jsem vystupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZItu píše:
@MartinKa36 Díky![]()
![]()
Šla jsem tam s mírným sebezapřením - byla to taková ta postarší, dlouhá, se sešupy dolů, ale netočícími se vozejčky… kousek od toho vysokého řetízkáče ( byly tam asi tři, proto upřesňuji, kam jsem vlezla
). A ano, měla jsem pocit, že mě to každou chvíli někde vyhodí nebo to celé spadne. Naštěstí ne. Ale nohy se mi klepaly pěkně, když jsem vystupovala.
Jseš magor takhle riskovat své zdraví… mám se moc rád abych něco podobného risknul
) vždyť i na dřevěné horské dráze mám strach že to dřevo může být shnily
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 píše:
stejně si vezmeš peněz kolik si můžeš dovolit ne? Nás to letos vyšlo na 4500,– se dvěma dětmi a dva dospělí, byli jsme tam 4h
To snad ne, proc jsi nejela z dětma do Belantisu, Freizet park plohn nebo Bayern parku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.