Matějská pouť v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa píše:
A pak že jsou lidi chudý.
Tak nekdo na to setri treba cely rok
ja tam byla naposledy nekde ve 12ti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 píše:
Tak nekdo na to setri treba cely rokja tam byla naposledy nekde ve 12ti
![]()
To já asi v 16, takže ani nevím, kolik to ted stojí, už tenkrát to nebylo moc levné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
To já asi v 16, takže ani nevím, kolik to ted stojí, už tenkrát to nebylo moc levné
Radsi snad ani nechtej vedet…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 píše:
Radsi snad ani nechtej vedet…![]()
![]()
My pak chodili na ty vesnické poutě, tam to stálo pár korun ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
My pak chodili na ty vesnické poutě, tam to stálo pár korun
Jo to my taky.....koupila jsem si tam pernik, zuzu , svezla na autech a sli jsme domu ![]()
@CokeLady píše:
taky nemám moc přehled
Ja myslim, ze to bude nekde od 50,– a vys ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě ani Matějská epřišla nijak šíleně drahá… ale je pravda, že moc nemusím extrémně adrenalinový atrakce. Ale před dvěma rokama většina normálních atrakcí stála kolem 50. Nechali jsme tam ve 3 max. litr. Na letošek počítám se stejným rozpočtem ![]()
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše:
Manžel se o těch, co za 4 lidi nechaj na pouti desítku vyjádřil „MAGOŘI“, to jsou fakt vyhozený prachy do kanálu…
Fakt tolik?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 My taky měli rádi žužu, hada, lízátka a podobné „dobroty“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady taky mi 10 tisíc přijde jako magořina. My klukovi koupili cukrovou vatu - viděl jí u staršího bratrance a chtěl jí. Tak jí vzal do prstů a prý Bléé
Ani se mu nedivím, protože mně taky moc nechutnala. Letos to už asi bude se sladkostma horší.
- Citovat
- Upravit
@CokeLady tyhle barevný příšernossti a klobásky taky nemusím. Umaštěnou klobásku bez masa jenom vidím a moje vnitřnosti se bouří
Já teda na poutích ulítávám na fialkách, připomínají mi dětství. Ale mají je málokdy a radši nečtu složení (nechci si kazit vzpomínku a stejně je mám tak jednou ročně).
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
@CokeLady tyhle barevný příšernossti a klobásky taky nemusím. Umaštěnou klobásku bez masa jenom vidím a moje vnitřnosti se bouříJá teda na poutích ulítávám na fialkách, připomínají mi dětství. Ale mají je málokdy a radši nečtu složení (nechci si kazit vzpomínku a stejně je mám tak jednou ročně).
a mandle v oranžovém cukru( karamelu)? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
@lucenka
no když je cukrová vata čerstvá na špejli a pak bude double čištění zubů, tak s ejednou za rok nic nestane, ale ty šílený barevný chemický lízátka, tvrdý srdce za nekřesťanský peníze, chemická žužu, pendreky, tvrdý kokosky a všelijaký fujtajbly, pak si na to dát klobásu „a la žlučníkovej záchvat“ a sejdeme se na Homolce…fujtajskl… co všechno je v tý perníkový polevě…
http://www.poutove-atrakce.cz/…rovinky2.jpg
No jo, ted je to jenom chemie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
a mandle v oranžovém cukru( karamelu)?
nemám ráda karamel… takže ty s klidem vynechávám ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, omlouvám se za anonimitu, ale mám tu pár známých.
Chtěla jsem vás poprosit o radu manžel by velice rád jel na matějskou a prý celá rodina. Naši 4 letou dcerku, bych tam v klidu vzala, ale máme ještě 8 měsíčního syna a toho tam brát nechci, myslím si že to není ještě pro něj, spousta hluku, lidí a musela bych se tam prodírat s kočárkem ![]()
Jenže manžel si trvá na svém, prý to je v pohodě a tolik hluku tam prý není a ani moc lidí. Jenže on tam chce jet v sobotu a to je si myslím největší nával.
Myslíte že mám radši nechat malého u babičky a zkusit si to užít s dcerkou a manželem?
S chlapem se bohužel nedá jinak dohodnout, než že tam pojedeme všichni a nebo při nejhorším necháme malého u babičky.
Díky za rady
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonimitu, ale mám tu pár známých.
Chtěla jsem vás poprosit o radu manžel by velice rád jel na matějskou a prý celá rodina. Naši 4 letou dcerku, bych tam v klidu vzala, ale máme ještě 8 měsíčního syna a toho tam brát nechci, myslím si že to není ještě pro něj, spousta hluku, lidí a musela bych se tam prodírat s kočárkem
Jenže manžel si trvá na svém, prý to je v pohodě a tolik hluku tam prý není a ani moc lidí. Jenže on tam chce jet v sobotu a to je si myslím největší nával.
Myslíte že mám radši nechat malého u babičky a zkusit si to užít s dcerkou a manželem?
S chlapem se bohužel nedá jinak dohodnout, než že tam pojedeme všichni a nebo při nejhorším necháme malého u babičky.
Díky za rady
jako záleží na tobě, ale kočárků tam je spousta. já tam byla s mladším synem i v kojeneckém věku, a nebyl problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.